Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bende opudan ciktim biraz zor oldu 24 tane yumurta toplanmis cok fazla onun icin transferim 1 ay ertelendi ohss riski yuzunden simdi adetimi bekliycem napalim vardir herseyde bir hayr Rabbim herseyin en iyisini guzelini hayrlisini bilir neylerse guzel eyler ...

geçmiş olsun neden zor oldu bayiltmadilar mi seni inşallah hepsi kaliteli çıkar hepsi döllenir insallah

Benim de öyle olmuştu çok üzülmüştüm ama bana 3. Adetinde gel dediler bu ay dondurulmus ile transfer yapıldı hic moralini bozma dondurulmuslarla daha kolay tutuyormuş

Cnm dedigin gbi hayrlisi olsu demekki hayrlisi dondurlumslarla gelecek bebsin:))

Benim de öyle olmuştu çok üzülmüştüm ama bana 3. Adetinde gel dediler bu ay dondurulmus ile transfer yapıldı hic moralini bozma dondurulmuslarla daha kolay tutuyormuş
Banada oyle dediler dondurulmuslarin tutma sansi daha cok diye ama ohss olcam diye de cok tedirginim simdilik bi sikintm yok idrar cikisida normal duruyo birazxik ayaklarim sisti karnimda kasiklarimdada arada bisancu agri oluyo geciyo birazda cok afedersin ishal gibiyim insallah birsey olmaz sonradan belli oluyomusya ohss...

Cnm dedigin gbi hayrlisi olsu demekki hayrlisi dondurlumslarla gelecek bebsin:))
İnsallah bir yonden iyi oldu yukleme sonrasi ohss den iyidir riske atmadilar biraz toparlanir vucudum bide sunu merak ediyorum peki adet olunca gidicem dr yukleme oncesi yine igne falan mi kullanicam acaba yine bi tedavi sureci olcak mi ki

İnsallah bir yonden iyi oldu yukleme sonrasi ohss den iyidir riske atmadilar biraz toparlanir vucudum bide sunu merak ediyorum peki adet olunca gidicem dr yukleme oncesi yine igne falan mi kullanicam acaba yine bi tedavi sureci olcak mi ki
Yok yok bir iki defa rahim kalingi icin muayneye gidicen kalinlik uygun oldgundada transfere cagrcaklar sonra yine bi iki ilac kullancan

Senin transferin ne zaman oldu canim kac tane yumrta toplanmisti kac tane koyuldu ne cok sordum ya

22
Senin transferin ne zaman oldu canim kac tane yumrta toplanmisti kac tane koyuldu ne cok sordum ya
22 tane toplandı benden 6 tanesi dilendi bir tane transfer edildi 5 Ağustos da, önümüzdeki cuma gunu gebelik testi , herseyin hayırlısı

22

22 tane toplandı benden 6 tanesi dilendi bir tane transfer edildi 5 Ağustos da, önümüzdeki cuma gunu gebelik testi , herseyin hayırlısı
Hadi hayrli hberlerini verirsn insallah..kacinci gun embriyosu?digrleri dondurldumu?

Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.bugün test sonuçlarına göre doktorum eylül ya da ekim ayında tüp bebek tedavisine başlamamız gerekiyor dedi. 2 ay süreçte yine deneyin bi ihtimal kendiliğinden olur ama olmazsa tedaviyi daha fazla geciktirmeden başlatalım dedi. Daha önce de çok doktora gittim fakat hiçbir sorun görünmüyordu, ilk defa eşimin morfolojisine de bakılınca orda sıkıntı olduğu anlaşıldı.

Ayrıca trombofili testi de yapalım istedi ben önce gerek olmadığını düşünmüştüm ama eğer kanda pıhtılaşman varsa bebek düşer dedi. İyi ki de yaptırmışım çünkü kan pıhtılaşması sorunum olduğu da ortaya çıktı eğer imkanınız varsa mutlaka yaptırın. Çünkü gebeliğin devamı için çok önemli.

Cnm mrb..benmde esimin sonuclari hep iyiydi simdi tedavi goruorm bu asamada esimdede skinti oldugu ortaya cikti morfoloji sifir...yani bende anlamiorm daha once iyi olan sonuc nasil oluoda sifir oluo...hayat bizi sinavlara tabi tutuo malesef..bize dusende bu simavlari verebilmek...tedavi adetin2.veya 3.gunu baslio muayne oluosun folikul sayina yasina kilona boyuna gore igne dozu ayarlio dr...ve igneyi vurulmaya basliosun 3.4 sefer muayneye cagirio gelisimlerine bakio yunurtalarin saha sonra toplama gununden 36 saat once catlama ignesini vuruluosun ve daha sonra anestezi alarak yumurtalrn toplanio o esnada esinden ornek alacaklar ve dollenmesi icin mikro enjeksiyon yapacaklar..daha sonra zaten hergun ariolar kalitesini dollenen sayisini sana bildiriolar..ve transfer gununu belirliolar transferde 15dk filan suruo.sonra sabirsiz bi bekleyis 12 gun sonra filan kan tahlili...bole bi surec canmm

Benm iki tane negatifim oldugu icin direk ignesini verdi pihtilasma icin..teste gerek yok zaten 2 negatifin var direk igne vercem dedi

Baya bir işlem var yani önümüzde. Şu ab moralim o kadar bozuk ki beni anlayacağınızı düşünüyorum. Bizim de daha önce çok sayıda rest yapıldı hiçbirinde dorun çıkmadı. Sadece sayı biraz az görünüyordu, onun da önemli olmadığını söylemişti önceki doktorum. Şu an gittim tüp bebek merkezinden tahlil sonucunu istedi ve bizim de morfoloji malesef 0 çıktı bir de üstüne kan pıhtılaşması var hamilelik süresince karından iğne dedi. Hiçbir şey yokken birden bunları duymak ağır geldi sanırım. Neyse bu da bizim sınavımız olsun inşallah sağlıklı, sıhhatli alırız bebekleri kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…