- 27 Haziran 2015
- 168
- 90
- 28
- 40
Evet canim aynenDiger igne 75 lik mi cnm merional olmasi lazm..benmdd ayniydi cnm insallah guzel olacak
İnşalllaaah Rabbim tüm arkadaslari icinde bizi de yavrularina kavustursun..Evet canim aynen
Gozun aydin canm cok sevindim insallah tutundugunu ve gebeliginide duyarizKizlar aradilar simdi hastaneden 14 tane toplandi 12si olgundu 9tanesi dollendi dediler..insallah iyi gider sole 6 tane kalsa cok sevincem
geçmiş olsun neden zor oldu bayiltmadilar mi seni inşallah hepsi kaliteli çıkar hepsi döllenir insallahBende opudan ciktim biraz zor oldu 24 tane yumurta toplanmis cok fazla onun icin transferim 1 ay ertelendi ohss riski yuzunden simdi adetimi bekliycem napalim vardir herseyde bir hayr Rabbim herseyin en iyisini guzelini hayrlisini bilir neylerse guzel eyler ...
Bayilttilar bayiltmayada yumurtam cok oldugu icin sanirim ayildiktan sonra cok sancim agrim oldugeçmiş olsun neden zor oldu bayiltmadilar mi seni inşallah hepsi kaliteli çıkar hepsi döllenir insallah
Benim de öyle olmuştu çok üzülmüştüm ama bana 3. Adetinde gel dediler bu ay dondurulmus ile transfer yapıldı hic moralini bozma dondurulmuslarla daha kolay tutuyormuşBende opudan ciktim biraz zor oldu 24 tane yumurta toplanmis cok fazla onun icin transferim 1 ay ertelendi ohss riski yuzunden simdi adetimi bekliycem napalim vardir herseyde bir hayr Rabbim herseyin en iyisini guzelini hayrlisini bilir neylerse guzel eyler ...
Cnm dedigin gbi hayrlisi olsu demekki hayrlisi dondurlumslarla gelecek bebsin:))Bende opudan ciktim biraz zor oldu 24 tane yumurta toplanmis cok fazla onun icin transferim 1 ay ertelendi ohss riski yuzunden simdi adetimi bekliycem napalim vardir herseyde bir hayr Rabbim herseyin en iyisini guzelini hayrlisini bilir neylerse guzel eyler ...
Banada oyle dediler dondurulmuslarin tutma sansi daha cok diye ama ohss olcam diye de cok tedirginim simdilik bi sikintm yok idrar cikisida normal duruyo birazxik ayaklarim sisti karnimda kasiklarimdada arada bisancu agri oluyo geciyo birazda cok afedersin ishal gibiyim insallah birsey olmaz sonradan belli oluyomusya ohss...Benim de öyle olmuştu çok üzülmüştüm ama bana 3. Adetinde gel dediler bu ay dondurulmus ile transfer yapıldı hic moralini bozma dondurulmuslarla daha kolay tutuyormuş
İnsallah bir yonden iyi oldu yukleme sonrasi ohss den iyidir riske atmadilar biraz toparlanir vucudum bide sunu merak ediyorum peki adet olunca gidicem dr yukleme oncesi yine igne falan mi kullanicam acaba yine bi tedavi sureci olcak mi kiCnm dedigin gbi hayrlisi olsu demekki hayrlisi dondurlumslarla gelecek bebsin:))
Yok yok bir iki defa rahim kalingi icin muayneye gidicen kalinlik uygun oldgundada transfere cagrcaklar sonra yine bi iki ilac kullancanİnsallah bir yonden iyi oldu yukleme sonrasi ohss den iyidir riske atmadilar biraz toparlanir vucudum bide sunu merak ediyorum peki adet olunca gidicem dr yukleme oncesi yine igne falan mi kullanicam acaba yine bi tedavi sureci olcak mi ki
Senin transferin ne zaman oldu canim kac tane yumrta toplanmisti kac tane koyuldu ne cok sordum yaBanada oyle dediler dondurulmuslarin tutma sansi daha cok diye ama ohss olcam diye de cok tedirginim simdilik bi sikintm yok idrar cikisida normal duruyo birazxik ayaklarim sisti karnimda kasiklarimdada arada bisancu agri oluyo geciyo birazda cok afedersin ishal gibiyim insallah birsey olmaz sonradan belli oluyomusya ohss...
Tabi benim once dollenme ve kaliteli embriyo mujdesini almam lazim herseyden onceSenin transferin ne zaman oldu canim kac tane yumrta toplanmisti kac tane koyuldu ne cok sordum ya
22 tane toplandı benden 6 tanesi dilendi bir tane transfer edildi 5 Ağustos da, önümüzdeki cuma gunu gebelik testi , herseyin hayırlısıSenin transferin ne zaman oldu canim kac tane yumrta toplanmisti kac tane koyuldu ne cok sordum ya
Hadi hayrli hberlerini verirsn insallah..kacinci gun embriyosu?digrleri dondurldumu?22
22 tane toplandı benden 6 tanesi dilendi bir tane transfer edildi 5 Ağustos da, önümüzdeki cuma gunu gebelik testi , herseyin hayırlısı
Cnm mrb..benmde esimin sonuclari hep iyiydi simdi tedavi goruorm bu asamada esimdede skinti oldugu ortaya cikti morfoloji sifir...yani bende anlamiorm daha once iyi olan sonuc nasil oluoda sifir oluo...hayat bizi sinavlara tabi tutuo malesef..bize dusende bu simavlari verebilmek...tedavi adetin2.veya 3.gunu baslio muayne oluosun folikul sayina yasina kilona boyuna gore igne dozu ayarlio dr...ve igneyi vurulmaya basliosun 3.4 sefer muayneye cagirio gelisimlerine bakio yunurtalarin saha sonra toplama gununden 36 saat once catlama ignesini vuruluosun ve daha sonra anestezi alarak yumurtalrn toplanio o esnada esinden ornek alacaklar ve dollenmesi icin mikro enjeksiyon yapacaklar..daha sonra zaten hergun ariolar kalitesini dollenen sayisini sana bildiriolar..ve transfer gununu belirliolar transferde 15dk filan suruo.sonra sabirsiz bi bekleyis 12 gun sonra filan kan tahlili...bole bi surec canmmMerhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.bugün test sonuçlarına göre doktorum eylül ya da ekim ayında tüp bebek tedavisine başlamamız gerekiyor dedi. 2 ay süreçte yine deneyin bi ihtimal kendiliğinden olur ama olmazsa tedaviyi daha fazla geciktirmeden başlatalım dedi. Daha önce de çok doktora gittim fakat hiçbir sorun görünmüyordu, ilk defa eşimin morfolojisine de bakılınca orda sıkıntı olduğu anlaşıldı.
Benm iki tane negatifim oldugu icin direk ignesini verdi pihtilasma icin..teste gerek yok zaten 2 negatifin var direk igne vercem dediAyrıca trombofili testi de yapalım istedi ben önce gerek olmadığını düşünmüştüm ama eğer kanda pıhtılaşman varsa bebek düşer dedi. İyi ki de yaptırmışım çünkü kan pıhtılaşması sorunum olduğu da ortaya çıktı eğer imkanınız varsa mutlaka yaptırın. Çünkü gebeliğin devamı için çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?