Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

F
Insallah canim

Gunaydinn guzel anne adaylari,insallah guzel haberlerinizi alirimm ben artik anne adayi degilim kan testim negatif cikti bakalim kismetimizde ne zaman anne olmak var
Cnm benm yahayirlisi olsun diyecek hicbisey bulamiorm emin ol seni cok iyi anliorm(kacinci denemendi cnm?

Canım sürekli sürekli dua ediyorum sizlere ve bebiş isteyen herkese

etli değil hayatım saol uyarın için . zaten acıda yasak azcık yemek lazım.
Bize acıyı yasaklamadılar canım. Adet söktürücü özelliği olduğundan maydanoz ve yeşil nane yasak dediler. Kahve kola asitli içecekleri yasakladılar. Bol proteinli beslenin ve kabız olmayın dediler. Mesela benim de zaafım kola. Ama bebişlerimin iyiliği için içmiyorum

Oyyy canım duygulandırdın beni. Allah razı olsun güzel duaların için. İnş darısı başınıza olsun gülüm

Gece biraz kahverengi kanamam olmus cok uzgunum rabbim nolur devam etmesin yerlesme kanamasi olsun cok uzgunum karnimda kasiklardada agrim var adet olucakmisim gibi
Canım inş tutunma kanamasıdır canım. Bana transfer günü ve ertesi günü hafif kanama lekelenme olabilir. Ama sonrası için görüşelim demişlerdi. Benim transfer günü her tuvalet sonrası peçetenin yarısını ıslatacak kadar açık pembe çok hafif kırmızı lekelenmem olmuştu. Sonraki gün iyice azaldı ve durdu. Bir daha da olmadı. Tabi her merkezin yaklaşımı farklı. Bence doktorunu ara danış canım. Belki iğne yaptırır önerilerde bulunur. Sürekli uzan canım dikat et kendine. Transferin dün olmuştu dimi? Kaç günlük kaç embriyoydu?

Tatlım sen sıkıştır azcık doktoru ikna et. Bugüne kadar çektiğin sıkıntıları ve kaç yıldır olmadığını söyle. İnş 2 verir o zaman. İsterse verebilir yani. İnş sizlerin de hamişlik haberlerinizi okuruz

Kızlar bi sorum olacaktı tüp bebektede dış gebelik ihtimali varmı sag tüpüm kapalıda tedirgin oldum
O ihtimal her tür gebelikte var canım ama inş olmaz. O da nasip kısmet işi canım. Sen şimdi stres edip durma bakem kızıcam heeeee :) zaten rahimle tüpün tutunduğu yerden kapalı ise zaten o tüp tıkalı olduğundan yerleşemez mesela benin sağ tüpüm ordan tıkalı bu konuda avantaj yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…