Insallah canimcanım allahtan umut kesilmez şimdi üzülme boşver diyemem anlıyorum çok zor dünya başına yıkılmış gibi hissediyorsundur ama allah büyüktür inşallah hayırlısıyla bebegin olur ve bu sıkıntıları hiç yaşamamış gibi olursun
inşallah canım yaaHic aklina kotu sey getirme olmaz ins Allahin.izniylebebegim87
merhaba bende 15 ekimde adet olucam ve başlayacağız. iğnelere kaçıncı günü başlanıyor 3. günümü?
Markasi certain ablaBu testin markası ne canım? Yapa yapa bu işin kurdu olucam yakında :)
Cnm benm yaGunaydinn guzel anne adaylari,insallah guzel haberlerinizi alirimm ben artik anne adayi degilim kan testim negatif cikti bakalim kismetimizde ne zaman anne olmak var
Maşallah senin ikiz bence5.gun embriyosuydu canm benim kiler 8.gun 306 10.gun 514 15.gun 6307 17.gun 10514 yanlis hatrlamiyosam canim kusuratlar hatali olabilir
İyi yapmışsın canım ama istersen etsizini yiyebilirsineşim getirdi ama yemedim nefsime hakim oldm
21 eylulde transfer olmustu,dun hastalandim sabahta test yaptirdim baya dusuk 0,27
Saol canım senin de inşÇok sevindim herşey görünce olsun
Canım sürekli sürekli dua ediyorum sizlere ve bebiş isteyen herkeseHayirli ugurlu olsun evlatlarin ne mutlu sana darisi bizim basimiza insallah biz birbirimize dua ettik hep rabbim kabul ediyo galiba neolur hamisler bizlerede duanizi eksik etmeyin bu mubarek cuma gununde sizler o duyguyu tattiniz rabbimbizede tatmayi nasip etsin
Bize acıyı yasaklamadılar canım. Adet söktürücü özelliği olduğundan maydanoz ve yeşil nane yasak dediler. Kahve kola asitli içecekleri yasakladılar. Bol proteinli beslenin ve kabız olmayın dediler. Mesela benim de zaafım kola. Ama bebişlerimin iyiliği için içmiyorumetli değil hayatım saol uyarın için . zaten acıda yasak azcık yemek lazım.
Saol canım hep dualarımdasınız kızlarHuriye048 canim cok sevindim Allah saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsinn cok mutlu oldumm dualarinda bizide eksik etme canmm
Oyyy canım duygulandırdın beni. Allah razı olsun güzel duaların için. İnş darısı başınıza olsun gülümhuriye048 canımmm benim çok çok çok sevindim inanki dün cevap yazamadım ama tekipteydim seni hatta sen dün öyle ateşim falan çıktı düşük teklikesimi var acaba diye yazınca korktum bende dua ediyorum dünden beni allahım ne olur huriyeyi koktuguna ugratma hayırlısıyla ver istedigini diye tabi isteyen herkesede dünden beri aklımdaydın veeee az önce güzel haberlerini aldım inanki çok sevindim şükür dedim rabbim saglıklı sıhatlı kendisine hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat olmasını nasip etsin rabbim pişman etmesin evlatlarınla ve ailende sevdiklerinle beraber bi ömür geçirmeni diliyorm allah başka sıkıntı vermesin bundan sonra hep güzel hayırlı günleriniz olur inşallah
Tşk ederim. İnş yakın zamanda da sizin hamilelik haberinize böyle seviniriz tatlımDünün en güzel haberi huriye hamileeeeee
Muğlalı mısın canım? Benim eşim muğlalı. Ailesi muğlada ablası milastaSaol canım.ilk denemem .milas ta yaşıyorum ama işlemi izmirde Aral beye yaptırdım.
Canım inş tutunma kanamasıdır canım. Bana transfer günü ve ertesi günü hafif kanama lekelenme olabilir. Ama sonrası için görüşelim demişlerdi. Benim transfer günü her tuvalet sonrası peçetenin yarısını ıslatacak kadar açık pembe çok hafif kırmızı lekelenmem olmuştu. Sonraki gün iyice azaldı ve durdu. Bir daha da olmadı. Tabi her merkezin yaklaşımı farklı. Bence doktorunu ara danış canım. Belki iğne yaptırır önerilerde bulunur. Sürekli uzan canım dikat et kendine. Transferin dün olmuştu dimi? Kaç günlük kaç embriyoydu?Gece biraz kahverengi kanamam olmus cok uzgunum rabbim nolur devam etmesin yerlesme kanamasi olsun cok uzgunum karnimda kasiklardada agrim var adet olucakmisim gibi
Tatlım sen sıkıştır azcık doktoru ikna et. Bugüne kadar çektiğin sıkıntıları ve kaç yıldır olmadığını söyle. İnş 2 verir o zaman. İsterse verebilir yani. İnş sizlerin de hamişlik haberlerinizi okuruzHuriyenin ve diger hamile arkadaşlarmızın bu durumları bizleride dahada ümitlendirdi güç verdi belkide birbirimiz için ettigimiz dular kabul oldu bilmiyorum allahtan istedigim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah daha fazla bekletmesin bizimde zamanımız gelsin artık bu cuma günün hürmetine inşallah hamile olan arkadaşlarım bizler içinde dua edin lütfen unutmayın bizleride bizlerde yaşayalım annelik duysunu inşallah bide böyle oluruzveee keşke banada 2 emriyo bıraksalar şansım daha çok olur belki gerçi bilmiyorum tek yada iki diye bişey demediler ama muhtemelen tek olur yaştan dolayı hayırlısı
Beni zaten birtek burdaki ardslar anliyo,canim benim sagoll,benim ilk denememdi sen ne durumdasinCnm benm yahayirlisi olsun diyecek hicbisey bulamiorm emin ol seni cok iyi anliorm (kacinci denemendi cnm?
Oyyy korkuttun beni canım. Okurken bir an değerin 3.4 çıktı sandım. Yüreğime indireceksin kız :) inş çoooook yüksek çıkarKizlar bende saglik ocagina kan verdim 3.4 gibi cikicak
O ihtimal her tür gebelikte var canım ama inş olmaz. O da nasip kısmet işi canım. Sen şimdi stres edip durma bakem kızıcam heeeee :) zaten rahimle tüpün tutunduğu yerden kapalı ise zaten o tüp tıkalı olduğundan yerleşemez mesela benin sağ tüpüm ordan tıkalı bu konuda avantaj yaniKızlar bi sorum olacaktı tüp bebektede dış gebelik ihtimali varmı sag tüpüm kapalıda tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?