İnş çok çok katlamıştırBenim sonucumda 4 gibi çıkacal Allahım inşallah artmıştır herkes iyi haber alır inşallah
Oyyy kuzum ne desek zor şimdi. İnş Allahım hakkında en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih bebekler verir sana da.Gunaydinn guzel anne adaylari,insallah guzel haberlerinizi alirimm ben artik anne adayi degilim kan testim negatif cikti bakalim kismetimizde ne zaman anne olmak var
Tşk ederim canım. Benim hamilelik takvimim ve listede hamişlik ikonum hazırdı zaten :) Allahım nasip etti şükürvavv harika çok sevindim. başka :)
İnsallah oledir aksama kadar beklicem devam ederse ararim doktorda demisti hafif kanama olabilir artarsa ararsin diye transfer carsamba gunu oldu bugun ikinci gunum 5. Gun embriyosuydu sabahtan beri olmadi daha sukur gece olmus birz iste onu gorunce panikledim biraz simdi daha temkinliyimCanım inş tutunma kanamasıdır canım. Bana transfer günü ve ertesi günü hafif kanama lekelenme olabilir. Ama sonrası için görüşelim demişlerdi. Benim transfer günü her tuvalet sonrası peçetenin yarısını ıslatacak kadar açık pembe çok hafif kırmızı lekelenmem olmuştu. Sonraki gün iyice azaldı ve durdu. Bir daha da olmadı. Tabi her merkezin yaklaşımı farklı. Bence doktorunu ara danış canım. Belki iğne yaptırır önerilerde bulunur. Sürekli uzan canım dikat et kendine. Transferin dün olmuştu dimi? Kaç günlük kaç embriyoydu?
Herkeste değişiyor canım yumurtaların gelişim durumuna göre. Genelde 8-12 gün sürüyorKizlar igneyi kac gun oluyoruz adet basladiktan sonra
tebrik ederim canımm :) çok sevindim vallahii :)inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınKızlar ben geldim veeeeeee inanamıyorum ama hamileyimmmmmmmmmm
Bugün 8. Günümdü sonucum 35 çıktı. Çok mutluyum destekleriniz için çok tşk ederim. Hala şoktayım inanamıyorum. 2 gün sonra yani cmt ve test günümde pzrtesi tekrar baktırcam katlanıyor mu diye. İnş güzelce yükselir. Size hep dua etmiştim şimdi yine tüm gönlümle dua ettim ve dua etmeye devam edicem. İnş hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur. Allah hepinizdem razı olsun kucaklarınızı bebişlerle doldursun inş
Anladim canim igneden sonrada toplama islemi oluyor sanırımHerkeste değişiyor canım yumurtaların gelişim durumuna göre. Genelde 8-12 gün sürüyor
Çok saol canım tşk ederim :)tebrik ederim canımm :) çok sevindim vallahii :)inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Çatlatma iğnesi oluyorsun 36 saat sonra topluyorlar canımAnladim canim igneden sonrada toplama islemi oluyor sanırım
Allahim cok heyecanliyim simdiden. Doktora giderken bile oyle heyecanliydimki elim ayagim buz gibi olmustu doktor ne dicek diye agzinin icine bakiyodum resmen. Korka Korka gitmistim ama cok sukur kotu bisey demedi..nasip iste bakalim ..Çatlatma iğnesi oluyorsun 36 saat sonra topluyorlar canım
Kola acayip bağımlısıyım ama bende azıcık içiyorum belki hamile kalmışımdır umuduyla .Bize acıyı yasaklamadılar canım. Adet söktürücü özelliği olduğundan maydanoz ve yeşil nane yasak dediler. Kahve kola asitli içecekleri yasakladılar. Bol proteinli beslenin ve kabız olmayın dediler. Mesela benim de zaafım kola. Ama bebişlerimin iyiliği için içmiyorum
heee içime su serptin resmen allahın izni ile inşallah olmaz bişey tek tüpümün kapalı olduguna sevinecegim hiç aklıma gelmezdiO ihtimal her tür gebelikte var canım ama inş olmaz. O da nasip kısmet işi canım. Sen şimdi stres edip durma bakem kızıcam heeeee :) zaten rahimle tüpün tutunduğu yerden kapalı ise zaten o tüp tıkalı olduğundan yerleşemez mesela benin sağ tüpüm ordan tıkalı bu konuda avantaj yani
Canmm insallah insaallahh inaaallahh hamilesindir cani gonulden diliyorum Rabbimden Allah hepimizin bu mujdeli haberle yuzumuzu guldursunKizlar ben birazdn ckcm gezcez kafa dagtcaz biraz kan vercem birde :'( allah rizasi icin cok dua edin bana en cok sizin duaniz kabl olr hamileler ve anne olmak icin ici yanan anne adaylari var bu mubarek cuma gnu rabbm guldursun yuzumu aksama haberi verirm size iyiki varsniz
ayy inşallah canımm yaa gerekirse her yolu denerim acıtasyon yaparımTatlım sen sıkıştır azcık doktoru ikna et. Bugüne kadar çektiğin sıkıntıları ve kaç yıldır olmadığını söyle. İnş 2 verir o zaman. İsterse verebilir yani. İnş sizlerin de hamişlik haberlerinizi okuruz
rabbim cümle muhammed ( SAV ) ümmetinden razı olur inşallah canımm yaaa duanda unutma biziOyyy canım duygulandırdın beni. Allah razı olsun güzel duaların için. İnş darısı başınıza olsun gülüm
Canım sen calisiyosun anladigim kadarıyla, ben de ogretmenim ve tüp bebeğe karar verirsek ne kadar süre izin almam gerekecegini merak ediyorum, esim su an ilac tedavisi goruyo, 1 ay sonra tekrar dr a gidecegiz, duruma göre belki tüp bebeğe karar veririz ve böyle bi durumda yaza ertelemesem ne kadar izne ihtiyacim olur ki acaba?Çatlatma iğnesi oluyorsun 36 saat sonra topluyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?