Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bende adet günümü bekliyorum baslamak icin Allahimm geçmiyor günler ... icimde hep iyi hisler var Rabbim şu mubarek gun hürmetine tum isteyenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah..

Gunaydinn guzel anne adaylari,insallah guzel haberlerinizi alirimm ben artik anne adayi degilim kan testim negatif cikti bakalim kismetimizde ne zaman anne olmak var
Oyyy kuzum ne desek zor şimdi. İnş Allahım hakkında en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih bebekler verir sana da.

İnsallah oledir aksama kadar beklicem devam ederse ararim doktorda demisti hafif kanama olabilir artarsa ararsin diye transfer carsamba gunu oldu bugun ikinci gunum 5. Gun embriyosuydu sabahtan beri olmadi daha sukur gece olmus birz iste onu gorunce panikledim biraz simdi daha temkinliyim

tebrik ederim canımm :) çok sevindim vallahii :)inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

Çatlatma iğnesi oluyorsun 36 saat sonra topluyorlar canım
Allahim cok heyecanliyim simdiden. Doktora giderken bile oyle heyecanliydimki elim ayagim buz gibi olmustu doktor ne dicek diye agzinin icine bakiyodum resmen. Korka Korka gitmistim ama cok sukur kotu bisey demedi..nasip iste bakalim ..

Kola acayip bağımlısıyım ama bende azıcık içiyorum belki hamile kalmışımdır umuduyla .

heee içime su serptin resmen allahın izni ile inşallah olmaz bişey tek tüpümün kapalı olduguna sevinecegim hiç aklıma gelmezdi

Canmm insallah insaallahh inaaallahh hamilesindir cani gonulden diliyorum Rabbimden Allah hepimizin bu mujdeli haberle yuzumuzu guldursun

ayy inşallah canımm yaa gerekirse her yolu denerim acıtasyon yaparım inşallah canım bizde muradımıza ereriz artık beklemek zulüm oldu artık

Çatlatma iğnesi oluyorsun 36 saat sonra topluyorlar canım
Canım sen calisiyosun anladigim kadarıyla, ben de ogretmenim ve tüp bebeğe karar verirsek ne kadar süre izin almam gerekecegini merak ediyorum, esim su an ilac tedavisi goruyo, 1 ay sonra tekrar dr a gidecegiz, duruma göre belki tüp bebeğe karar veririz ve böyle bi durumda yaza ertelemesem ne kadar izne ihtiyacim olur ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…