Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

22

22 tane toplandı benden 6 tanesi dilendi bir tane transfer edildi 5 Ağustos da, önümüzdeki cuma gunu gebelik testi , herseyin hayırlısı
Amin canim evet herseyin hayrlisi beklicez artk peki sende opudan sonra sikinti yasadinmi sennde cokmus yumurtan ayni yastayiz bakalim benim dollenme durumu kalitesi ne olucak ondanda korkuyorum ya 1 ay beklemek degilde bu bikacgunu beklemek korkutuyo beni

Canim morfoloji bizimde sifir ama hareketli sperm varsa azda olsa tup bebek icin yetiyor bizimde oyle esimin sperm sayisi cok az ve morfoloji 0 di 2.testte morfoloji 2 cikti sperm sayisida biraz artmisti yani sperm oyle biseyki hersey etkiliyo sigara ozellikle morfolojiyi bozan en baba neden esin sigara iciyosa birakmayi denesin bu asamada benmkide iciyo ama birakamadi tup bebekte daha cok kadinn sorumlulugu oluyo tarla bizde yani bizim yumurtamiz yasimiz sayimiz kalitemiz dahada onemli ignelerinide kullanirsin insallah hallolur canini sikma zira cok yorucu her adimi ayri bi bilinmezlik ve her an bi sorun cikabilio o yuzden simdiden strese sokma kendini ve uzme yumisler ve spermler cok etkileniyo

Icini ferah tut inşallah güzelce dollenirler dua et bol bol

Benim de öyle olmuştu çok üzülmüştüm ama bana 3. Adetinde gel dediler bu ay dondurulmus ile transfer yapıldı hic moralini bozma dondurulmuslarla daha kolay tutuyormuş
Kacgun sonra transferim olmuştu bende dün gittim adetin 3 günü idi estrofem verdi bir hafta sonra kontrole gidecem benimde Dondurulmuş var

Hayirlisi olsun canim benimde bugun 9 tane yum.saydilar igneye bugun basladim sende ultrasonda saydiklarinda kac taneydi

Hayirlisi olsun canim benimde bugun 9 tane yum.saydilar igneye bugun basladim sende ultrasonda saydiklarinda kac taneydi
Canim ilk muaynedeki folikul sayimi bilmiyorum pko yum zaten ama persmbe gunu 15 17 tane saymislardi sanki bende bukadar beklemiyodum ama iste cok yumrtannda riski oluyo iste bir ay beklemedeyiz suanlik dollenme ve kaliteli embriyo icindua ediyorum sonra rahatlikla 1 ay beklerim vitmn bealenme 1 ay daha zemn hazrlarm bebislerime tutunsunlar diye takdir allahin tabi

Merhblar bugun transferim oldu cok heyecanliyim 20 sinde gebelik testim var dua edin kizlar
Allah gonlundekini hayrli eylesin hayirlisiylada gonlundekini versin arkadasm ne mutlu sana benmde toplamm oldu transferm 1 ay ertewndi bende heveslenmistm ama insallh senden guzel hayirli haberler aliriz heyecanin ve sabrin eksilmesin arkadsm

Allah gonlundekini hayrli eylesin hayirlisiylada gonlundekini versin arkadasm ne mutlu sana benmde toplamm oldu transferm 1 ay ertewndi bende heveslenmistm ama insallh senden guzel hayirli haberler aliriz heyecanin ve sabrin eksilmesin arkadsm
Cok tesekkurler tatlim vardir bunda da bi hayr demek lazim ayni duygulari sende yasarsin gelecek ay bol bol konusuruz hafif karin agrim var bi de kanama normal mi ki

Sigara zaten en önemli sorun aramızdaki. Doktora da söyledim o da eşimi destekledi bişey olmaz 10 tane sigaradan, ben de içiyorum dedi. Sizin tüp bebek olmasına nasıl karar verildi? Bir de eşime nerofertil diye bir ilaç başladı, sperm sayısı morfolojisi değişkendir belki tüp bebeğe gerek kalmaz dedi. Kafam o kadar karışık kii hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için

Opudan snra karin agrm oldu birazda kanama dinlenince geciyo emin ol 13 yum toplandi 9u olgunlasti 7 si dollendi hersey yolunda gitti cok sukur 5.gun embriyosuydu insallah tutunur bebisim allah hicbirimizin sabrini bosa cikarmasin rabbim

Opudan snra karin agrm oldu birazda kanama dinlenince geciyo emin ol 13 yum toplandi 9u olgunlasti 7 si dollendi hersey yolunda gitti cok sukur 5.gun embriyosuydu insallah tutunur bebisim allah hicbirimizin sabrini bosa cikarmasin rabbim
Anladim canim opudan sonra hic kanamam olmadi sadece karin kasik agrim var hafifte ishal gibiyim senin transfer sonrasi kanaman durdumu biraz kanama olabilir belki ama durmadiysa dr ara bence belki ilacla falan durdurrlar kanamani canim

Vallahi benm drum resmen kibarca azarladi esimi kesinlikle birak diye ilac falanda vermedi arttirici 1ml 1milyon sperm vardi bizim belki cok cok az diye artmaz sayi diye vermedi sayi beslenmeyle falanda artiyimus bende keci boynuzu suyu ve havuc suyu iciedim esime bol bol ama yinede sanirim cok.fark etmedi dun opuda sperm verdi ayni cikti galiba tup bebek icin yeterli ... hayrlisi

Anladim canim opudan sonra hic kanamam olmadi sadece karin kasik agrim var hafifte ishal gibiyim senin transfer sonrasi kanaman durdumu biraz kanama olabilir belki ama durmadiysa dr ara bence belki ilacla falan durdurrlar kanamani canim
ben kanama sanmisim megersem sonda yeriymis sonda takip su vetmisti drm suan bi sikinti yok bklm son 11 gun teste :)

Cnm haber varmi?aradilarmi hastaneden?beni az evvel aradilar 7 tanesi bolunmus..2 tanesi 2.kalite 5 tanesi 2.kalite ama 1.kaliteye cok yakin dediler..yarin 3.gunum ama transfer yok...ya 4.gun yada 5.gub olacakms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…