- 28 Eylül 2015
- 59
- 14
- 3
- 31
Yasin kac cnmSaol canım inş çok isterim :)
Oooo cok guzel ne kadar sanslisin %1 sans sana denk gelmis benimde olaydi keske :)Kizlar size bi sorum var bana tek embiriyo transfer yaapildu ve cift yumurta ikizine hamile kaldim anlam veremiyorumm
Baskasinin embriyosunu karistircaklarini sanmam canim allahin mucizesi olabiliyoKizlar size bi sorum var bana tek embiriyo transfer yaapildu ve cift yumurta ikizine hamile kaldim anlam veremiyorumm
Olur elbette biz 6 sene ugrastuk erkekler vabuk pes edip yorulabiliyo ama biz kadinlar vazgecmeyin istediginizi elde etmeden bende esimde adklar adadik yasimiz genctu ama vazgecmedik once allahin uzni sonra bizim cabalarimizOooo cok guzel ne kadar sanslisin %1 sans sana denk gelmis benimde olaydi keske :)
canim Allahin mucizesi hic bi doktor sanmiyorumki en kîcuk bi hata yapalar bedeli ne olursa olsun ama bu basit bir sey degil yani başkasinin emriyosuni sana veremezler sonucta komşunun bahcesinde iki tane elma vermiyolar yaniKizlar size bi sorum var bana tek embiriyo transfer yaapildu ve cift yumurta ikizine hamile kaldim anlam veremiyorumm
Aynen cnm bide gittigim bi baska doktor dediki ben tup bebk bolumunde gorev yaptim bazen doktorkar yaasa geregi bi tane konuluyo ama buz iki tane koycaz aramizda diyebiliyorkar dedi bende hayir israrla iki tane istememe ragmen olmaz dedi dojtorcanim Allahin mucizesi hic bi doktor sanmiyorumki en kîcuk bi hata yapalar bedeli ne olursa olsun ama bu basit bir sey degil yani başkasinin emriyosuni sana veremezler sonucta komşunun bahcesinde iki tane elma vermiyolar yani
Genede allah buyuktur vardir bi hikmetiAynen
Aynen cnm bide gittigim bi baska doktor dediki ben tup bebk bolumunde gorev yaptim bazen doktorkar yaasa geregi bi tane konuluyo ama buz iki tane koycaz aramizda diyebiliyorkar dedi bende hayir israrla iki tane istememe ragmen olmaz dedi dojtor
Canım kaç haftalık hamilesin çift yumurta ikizi olduğuna nasıl karar verildi? Cinsiyete göre mi keseye göre mi? Aklıma şu ihtimal geliyor yumurta çatlatma iğnesi yapılınca genelde 36 saat içinde yumurtalar çatlıyor sen de eşinle yumurta toplanmadan 1-5 gün önce ilişkiye girdiysen belki çatlayan yumurtanın biri döllenmiştir bir de sana transfer edilen embriyo var o zaman 2 llur. Doktorunun yorumu nedir çok merak ettim canım? Bu arada hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına al inşKizlar size bi sorum var bana tek embiriyo transfer yaapildu ve cift yumurta ikizine hamile kaldim anlam veremiyorumm
Aaa doğru tahmin etmişim bu olasılığı düşünüp eşimle ilişkiye girmeyi düşünmüştüm tüp bebek tutmazsa belki normal yolla olur diye.Jbirine tup bebekle birine normal yolla hamile kaldigimi soylediler nadir gorulen bi durummus
evet cnm yaş kücuk ise 1 tane koyuyolar ama yaş 32 uzeei ise 2 tane koyuyolar benim bildigim kadariylaAynen
Aynen cnm bide gittigim bi baska doktor dediki ben tup bebk bolumunde gorev yaptim bazen doktorkar yaasa geregi bi tane konuluyo ama buz iki tane koycaz aramizda diyebiliyorkar dedi bende hayir israrla iki tane istememe ragmen olmaz dedi dojtor
31 tatlım senin?Yasin kac cnm
Yasin kac cnm
Aynen canim hep caba caba hem maddi hem manevi allahim bebislerimizi kucagimizada almayi nasip eder insallahOlur elbette biz 6 sene ugrastuk erkekler vabuk pes edip yorulabiliyo ama biz kadinlar vazgecmeyin istediginizi elde etmeden bende esimde adklar adadik yasimiz genctu ama vazgecmedik once allahin uzni sonra bizim cabalarimiz
Ben aralikta 22 olcmm31 tatlım senin?
Sen baya erken evlenmissin kizBen aralikta 22 olcmm
tup bbebek yaptirdigim dojtor hamilesin 1 kese var ici bos zaman gecsin kendi doktoruma yonlendirdi ayni gun aksam baska doktora gittigimde iki kese var ikisininde kalp atisi var o doktorun cihazi bozuktur defi donra kendi doktoruma gittim oda ikisi de saglikli defi simdi 28 haftaya girmek uzereyim kimi doktor anlam veremiyi kimisi biri normal biri tup diyoCanım kaç haftalık hamilesin çift yumurta ikizi olduğuna nasıl karar verildi? Cinsiyete göre mi keseye göre mi? Aklıma şu ihtimal geliyor yumurta çatlatma iğnesi yapılınca genelde 36 saat içinde yumurtalar çatlıyor sen de eşinle yumurta toplanmadan 1-5 gün önce ilişkiye girdiysen belki çatlayan yumurtanın biri döllenmiştir bir de sana transfer edilen embriyo var o zaman 2 llur. Doktorunun yorumu nedir çok merak ettim canım? Bu arada hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına al inş
16 da evlendimSen baya erken evlenmissin kiz
Benim bildigim tek embriyo bolunebiliyomus cok nadiren birine tup bebek birine normal yolla olursa cift yumrta olur bence o sana verilen embriyo bolunmustur icerde canim hayrliis olsnJbirine tup bebekle birine normal yolla hamile kaldigimi soylediler nadir gorulen bi durummus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?