- 2 Ekim 2015
- 21
- 31
- 3
Insallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsinnnnBugun ilk hormon ignem vuruldu, bu benim ilk tup bebek tedavim, cok heycanliyim umarim hersey yolunda olur ve cocuk sahibi oluruz. Istegen herkezin olur insallah
Canim bende öyle biliyordum ama benim ve esimin yasi 27 bana da cift embriyo konulduevet cnm yaş kücuk ise 1 tane koyuyolar ama yaş 32 uzeei ise 2 tane koyuyolar benim bildigim kadariyla
benim doktor kiymadi yani uygulama oyleymjş ama istatiskler haric yani bi kac kez yapsan olmasa 2 tane olurCanim bende öyle biliyordum ama benim ve esimin yasi 27 bana da cift embriyo konuldu
Canim bende tüm protokolü okudum evet daha önce dusukle sonuclanan gebelik yada başarısız tüp bebek sonucuna göre birden fazla embriyo konuluyormus o yuzden transfer anina kadar hep tek embriyo konulacak diye bekledim ama dr. Transfer aninda iki tane embriyo yerlestirecegini soyleyince şok oldum neye göreiki tane koymaya kararverdi hiç bilmiyorumbenim doktor kiymadi yani uygulama oyleymjş ama istatiskler haric yani bi kac kez yapsan olmasa 2 tane olur
Cnm biri kiz biri erkek cift yumurta ikiziCift yumurta degildir canim o tek yumurta ikizidir icerde bolunebiliyomus cunku
Iki tane koymaksri bikmiyorum ama ya embiriyolar kalitesiz tutma sansi zayif sansi cogaltmak icin olabilir cunku yasa geregi ilk tup bebekte bir emburiyo fazlasi yasa disi sma yas 35 ustu ise belki iki tne olabilirCanim bende tüm protokolü okudum evet daha önce dusukle sonuclanan gebelik yada başarısız tüp bebek sonucuna göre birden fazla embriyo konuluyormus o yuzden transfer anina kadar hep tek embriyo konulacak diye bekledim ama dr. Transfer aninda iki tane embriyo yerlestirecegini soyleyince şok oldum neye göreiki tane koymaya kararverdi hiç bilmiyorum
Sagol canimm nasilsinnGunaydinn canim
İyim cok sukur sagol sen nasilsinSagol canimm nasilsinn
Allaha sukur cnm bende iyiyim Allah hepimize iyilik versin insallahİyim cok sukur sagol sen nasilsin
Amin insallah sen ne asamadaydin cnm kalabaligiz karistiriyorum bazen.Allaha sukur cnm bende iyiyim Allah hepimize iyilik versin insallah
Oyy küçükmüşsün sen. Ablan sayılırımBen aralikta 22 olcmm
Cinsiyetleri nedir canım?tup bbebek yaptirdigim dojtor hamilesin 1 kese var ici bos zaman gecsin kendi doktoruma yonlendirdi ayni gun aksam baska doktora gittigimde iki kese var ikisininde kalp atisi var o doktorun cihazi bozuktur defi donra kendi doktoruma gittim oda ikisi de saglikli defi simdi 28 haftaya girmek uzereyim kimi doktor anlam veremiyi kimisi biri normal biri tup diyo
Benim 12 haziran ama ilk kızım sezeryan bunda da sezaryan olacak genelde 2 hafta önce alıyorlar yani mayısın son haftası olur muhtemelen. Zaten eşimde 23 mayıs doğumlu yakın olacak doğum tarihleri :)kizlar tahmini insaalh doğumunuz nezamana geliyorbenim haziran 26 gibi
Bu arada 26 haziran nasıl oluyor tatlım seninki? Mayıs olmasın o. Çünkü sen benden baya önce öğrendinkizlar tahmini insaalh doğumunuz nezamana geliyorbenim haziran 26 gibi
Hayırlı olsun canım inş sonu müjdeyle biterBugun ilk hormon ignem vuruldu, bu benim ilk tup bebek tedavim, cok heycanliyim umarim hersey yolunda olur ve cocuk sahibi oluruz. Istegen herkezin olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?