Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay )......19 Eylül.....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül.....28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ..............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos......................30 Eylül..............15 Ekim
Giseelll......................1 Ekim................13 Ekim

benim doktor kiymadi yani uygulama oyleymjş ama istatiskler haric yani bi kac kez yapsan olmasa 2 tane olur
Canim bende tüm protokolü okudum evet daha önce dusukle sonuclanan gebelik yada başarısız tüp bebek sonucuna göre birden fazla embriyo konuluyormus o yuzden transfer anina kadar hep tek embriyo konulacak diye bekledim ama dr. Transfer aninda iki tane embriyo yerlestirecegini soyleyince şok oldum neye göreiki tane koymaya kararverdi hiç bilmiyorum

Iki tane koymaksri bikmiyorum ama ya embiriyolar kalitesiz tutma sansi zayif sansi cogaltmak icin olabilir cunku yasa geregi ilk tup bebekte bir emburiyo fazlasi yasa disi sma yas 35 ustu ise belki iki tne olabilir

Cinsiyetleri nedir canım?

kizlar tahmini insaalh doğumunuz nezamana geliyorbenim haziran 26 gibi
Benim 12 haziran ama ilk kızım sezeryan bunda da sezaryan olacak genelde 2 hafta önce alıyorlar yani mayısın son haftası olur muhtemelen. Zaten eşimde 23 mayıs doğumlu yakın olacak doğum tarihleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…