Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dipblue ...............25 Ağs ............8 Ey
1Nisan ...............6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ...............14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay ).....19 Eylül....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül...28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül ..........3 Ekim
Ayseankara ..........21 Eylül. ........30 Eylül
Dyg_brk ............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ........22 Eylül.......3 Ekim
MK128 ...................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye .............23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos......................30 Eylül..............15 Ekim
Giseelll...................1 Ekim...................13 Ekim

Benim 12 haziran ama ilk kızım sezeryan bunda da sezaryan olacak genelde 2 hafta önce alıyorlar yani mayısın son haftası olur muhtemelen. Zaten eşimde 23 mayıs doğumlu yakın olacak doğum tarihleri :)
Bende 22 mayis dogumluyum ikizler burcu bi esle evli olmak nasil bir duygu birazcik dengesiz oluruz malesef animiz animiza uymaz pek

Bende 22 mayis dogumluyum ikizler burcu bi esle evli olmak nasil bir duygu birazcik dengesiz oluruz malesef animiz animiza uymaz pek
Canım valla benim eşim de ikizler burcu ama hiç bir özelliği uymuyor ona. Yükseleni farklı galiba bu arada kendine iltifat etmişsin canım

Canım valla benim eşim de ikizler burcu ama hiç bir özelliği uymuyor ona. Yükseleni farklı galiba bu arada kendine iltifat etmişsin canım
Valla bende olabildigince icimde yasamaya calisiyorun dengesizligimi cevreme yansitmamaya calisiyorum onlarin ne sucu var dimi ama bence enistete ole yapiyo olabilir

Kızlar lütfen yardım iki gün önce 36 olan sonucum bugün 46 olmuş ikiye katlamalıydı biliyorum ama önceki kanı öğleden sonra 3 te vermiştim bunu ise bu sabah 9 da verdim iilla 48 saatin tam dolmasımı gerekiyor yoksa umudumu kesmelimiyim ikinci gebeliğimde böyle ilerlememişti çok kötüyüm şuan

Canim hemen kötü dusunme tam 48 saat dolmadigi icin oyledir :/ kendini strese sokma bianda

Canim hemen kötü dusunme tam 48 saat dolmadigi icin oyledir :/ kendini strese sokma bianda
Ya dr da ondandır dedi ama çöktüm resmen bi kere daha yaşayınca insan çok korkuyor ne biliyim en azından 40 saat olmuş bu kadar az mı yükselir 48 saat dolunca tak diye ikiye mi katlıyor bu değer offf off

Ya dr da ondandır dedi ama çöktüm resmen bi kere daha yaşayınca insan çok korkuyor ne biliyim en azından 40 saat olmuş bu kadar az mı yükselir 48 saat dolunca tak diye ikiye mi katlıyor bu değer offf off
Hic belli olmuyor bu isler canim sen tam vaktini doldur bidaha oyle kan ver hemen stres yapma kendine bebise yazik

Hic belli olmuyor bu isler canim sen tam vaktini doldur bidaha oyle kan ver hemen stres yapma kendine bebise yazik
Kısmet artık beynim durdu sağlıklı düşünemiyorum şuan tek isteğim bu bi kabus olsun gücüm kalmadı artık

Canım benim kesinlikle 48 saatin dolmasını bekle ben hep öyle yapıyorum doğru olan o çünkü. Ve dün tüp bebek merkeziyle görüşmüştüm şu aşamada 2 günde bir %60 artış yeterli dedi bana. Yani senin bugün saat 3te 56-57 çıkması yeterli oluyor onların dediğine göre. Bence 3te yada akşam saatlerinde tekrar baktır. Nolur sakin olmaya çalış stres de zararlı biliyorsun bebeğe. Ve istirahat et. Lekelenme vs yok dimi? Forumda değeri yavaş yavaş azar azar artıp sonra sıkıntısız devam eden insanlar var inş öyle olur tatlım dualarımız seninle bitanem. Doktorunla görüştün mü canım?

Bence 2 gunun tam dolmasi lazim annesi uzulme guzel ilerliyo hamileligin kizlar dr nuzmu istiyo 2 gunde bir kan testi yapiyosunuz .ben yarin test gunum vericem test ins icim rahat bisey olmucak Allahin izniyle . . annesi biraz raht ol bebisin sana tutundu Allahin izniyle keseyide kalp atisini da gorucez. En rahat donem 2. Donem hamileligin 4. Aydan sobraki ..3 donemde de zorlu bu ilk 3 ayda zor gecicek ama gecicek hayirlisiyla

benim 19 eylulde transfer yapildi 2 eylulde adet olmuştum tam sanirim haziran oluyor
Benim son adet tarihim 6 eylül seninki 2 eylül benim transfer 23ü senin 19u. Tam 4 gün var aramızda. Benimki 12 gaziran o zaman seninki de 8 haziran oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…