Bende mayis sonu gibi olur diye dusunuyorum sezeryan benimde ilkimBenim son adet tarihim 6 eylül seninki 2 eylül benim transfer 23ü senin 19u. Tam 4 gün var aramızda. Benimki 12 gaziran o zaman seninki de 8 haziran oluyor canım
Evet canım benim de ilki sezeryan bu da öyle olacak 2 hafta önce alıyorlar yani mayısın son haftası kucağımızda olurlar inşBende mayis sonu gibi olur diye dusunuyorum sezeryan benimde ilkim
Cnm dr unda dedigi gibi birisine kendiliginden hamile kalmissindr bence.yada dr 2 tane koydu yalan soluo:))))oyle yada boyle farketmezki:)allah sagliklariyla kucaginiza almayi nasip etsin cnm:)Cnm biri kiz biri erkek cift yumurta ikizi
Merhaba canım. Sen hangi merkezlerde tedavi gördün. Ben de adanada ankada tüp bebek merkrzine gittim. Feza beyeMrb cnm..ben artk aole dusuniorm allah onumuze engek cikardigi zaman bizim icin hayrlisi olacak die dusunuorm..pozitif bakmaya calisorm engellere veya benm kotu bi merkeze denk gelmem iki defa negatifi gormem...iki defa negatf gordgm icin histeroskopi yapildi bana ve rahmdeki perde alindi..eger tutsaydi belkide allah korusun o perde dusuge sebep bole kotu bisi yasamama engell oldu allah..ole dusunuorm ben sahsen...umarm hakkmzda hayrlisi olacak
Dr la görüştüm belki 48 saat dolmadığı için düşük çıkmıştır dedi oda ama bu teste çağırırken demiştim erken oluyor diye bişey olmaz demişti saat 3 te tekrar gidip vereceğim nolur dua edin geçen defa yaşadıklarımı yaşamaktan çok korkuyorumCanım benim kesinlikle 48 saatin dolmasını bekle ben hep öyle yapıyorum doğru olan o çünkü. Ve dün tüp bebek merkeziyle görüşmüştüm şu aşamada 2 günde bir %60 artış yeterli dedi bana. Yani senin bugün saat 3te 56-57 çıkması yeterli oluyor onların dediğine göre. Bence 3te yada akşam saatlerinde tekrar baktır. Nolur sakin olmaya çalış stres de zararlı biliyorsun bebeğe. Ve istirahat et. Lekelenme vs yok dimi? Forumda değeri yavaş yavaş azar azar artıp sonra sıkıntısız devam eden insanlar var inş öyle olur tatlım dualarımız seninle bitanem. Doktorunla görüştün mü canım?
Evet dr istiyor tekrarlamayı canım değer düşük olunca da kesin istiyor işteBence 2 gunun tam dolmasi lazim annesi uzulme guzel ilerliyo hamileligin kizlar dr nuzmu istiyo 2 gunde bir kan testi yapiyosunuz .ben yarin test gunum vericem test ins icim rahat bisey olmucak Allahin izniyle . . annesi biraz raht ol bebisin sana tutundu Allahin izniyle keseyide kalp atisini da gorucez. En rahat donem 2. Donem hamileligin 4. Aydan sobraki ..3 donemde de zorlu bu ilk 3 ayda zor gecicek ama gecicek hayirlisiyla
dogrudur belki hayirlisiyla kucagimiza alalimda rabbim herkese nasip etsin senin bulanti veye başka bişey başladimiBenim son adet tarihim 6 eylül seninki 2 eylül benim transfer 23ü senin 19u. Tam 4 gün var aramızda. Benimki 12 gaziran o zaman seninki de 8 haziran oluyor canım
hadi hayirlisi olsun cnm bol bol dua et rabbim yardimcin olsunKader ortaklarimm nasilsiniz bakalim..bugun yumoslarim toplandi narkoz sebebiyle azcik sersem gibiyim 23 tane yumurtam alindi yarin haber vercekler cok heycanliyim..sanki cocuklarimi orda biraktim agladim resmen..korktugum gibi olmadi mas cok iiyim ben adet olmayi beklicem dr acele etmeyelim rahmin dinlensin dedi artik kasima kaldimm sizin guzel haberlerinizi bekliyorumm
Cnm yumoslar toplandiktan sonra transfer ne zaman oluyor ki bekleniyormu okadarKader ortaklarimm nasilsiniz bakalim..bugun yumoslarim toplandi narkoz sebebiyle azcik sersem gibiyim 23 tane yumurtam alindi yarin haber vercekler cok heycanliyim..sanki cocuklarimi orda biraktim agladim resmen..korktugum gibi olmadi mas cok iiyim ben adet olmayi beklicem dr acele etmeyelim rahmin dinlensin dedi artik kasima kaldimm sizin guzel haberlerinizi bekliyorumm
İnş korktuğun başına gelmeyecek bu sefer canım. İnş bebeğin sana sımsıkı tutunacak hiç bırakmayacak seni. Dualarımızdasın bizi de sonuçtan haberdar et lütfen merak ederiz seniDr la görüştüm belki 48 saat dolmadığı için düşük çıkmıştır dedi oda ama bu teste çağırırken demiştim erken oluyor diye bişey olmaz demişti saat 3 te tekrar gidip vereceğim nolur dua edin geçen defa yaşadıklarımı yaşamaktan çok korkuyorum
İnşallah uasamazsin canim bu sefer dualarimiz seninleDr la görüştüm belki 48 saat dolmadığı için düşük çıkmıştır dedi oda ama bu teste çağırırken demiştim erken oluyor diye bişey olmaz demişti saat 3 te tekrar gidip vereceğim nolur dua edin geçen defa yaşadıklarımı yaşamaktan çok korkuyorum
Arkadasinda yumoslari fazla ohss riski olabilir diye doktorlar bazen bi ay erteleyebiliyor benimde ole olmustu iyikide olmus opudan sonra biraz agrim sancim siskinligim oldu hamile olsaydim hormonlarla beraber bu durum daha riskli olabiliyormus boylesi daha iyi gercekten hayirlisi herseyinCnm yumoslar toplandiktan sonra transfer ne zaman oluyor ki bekleniyormu okadar
Maşallah bol bol yumurtan olmuş yarın da bebişlerin olacak inş bissürü. Bence de doktorunu dinle acele etme. İnş senden de gelecek ay güzel haberler alırız canım geç olsun da güç olmasın inş. Beni de 1 gün sonra arayıp 5 tane embriyon var dediklerinde çok değişik duygular hissetmiştim. Bebişlerim benden 100 km uzakta laboratuarda ayyyy çok farklı bir duygu. Sadece 4 gün ayrı geçirdik ve şimdi benimleler şükür. Darısı başına inş. Benim 2si sağlıklı dendi 2si transfer edildi diğer 3ünü dondurtacaktım ama sağlıklı gözükmüyorlar onlarla gebelik şansın düşük dedi dondurmayalım dedi. Dondurtamadık o nedenle. O bile beni bi tuhaf etti üzüldün onlar için de. Sonuçta onlar da benim evladım garip bi duygu gerçektenKader ortaklarimm nasilsiniz bakalim..bugun yumoslarim toplandi narkoz sebebiyle azcik sersem gibiyim 23 tane yumurtam alindi yarin haber vercekler cok heycanliyim..sanki cocuklarimi orda biraktim agladim resmen..korktugum gibi olmadi mas cok iiyim ben adet olmayi beklicem dr acele etmeyelim rahmin dinlensin dedi artik kasima kaldimm sizin guzel haberlerinizi bekliyorumm
Hayirli olsun canim benim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah tedavin sorunsuz ilerlesin bol bol yumoslar embriyolar olsunCanm ben adet gunumu bekliyorum bu ayda insallah baslicaz
Canım ben 2 gündür ishaldim dün akşam durdu, sanırım ondan ara ara hafif bulantı oluyordu. Şimdi çok nadir hafif oluyor ama gebelikten mi bilmiyorum son aylarda nadiren oluyordu benim zaten. Gebelik belirtisi olabilecek bi halsizlik yorgunluk biraz uyku isteği var o kadar. Bi de bazen kasığımda yada rahmin üst taraflarında ara ara hafiften ağrı dolgunluk hissi oluyor aslında bariz bir bulgum yok. Ben eskiden obezdim 2 yıl önce tüp mide ameliyatı (mideyi kestirip küçültme yani) oldum 103ten 58 kiloya indim. Önceden hiç midem bulanmazdı nerdeyse, kusma vs pek olmazdı bende. İlk gebeliğimde de hiç bulantım olmadı sadece 5 aylıkken bir defa midem bulandı öğürdüm onda da kusmadım hiç zaten. İlk gebeliğimde öğrenene kadar sıfır belirti. Öğrendikten 1-2 ay sonra sadece bel ağrısı halsizlik ve aşırı uyku isteği oldu. Mide ameliyatından sonra midem biraz hassaslaştı ara ara (nadir sayılır) ama hafif bulantım oluyordu zaten. Gebe kalınca artar kusma falan olur diyordum ama pek fazla bir fark yok şu aşamada. Kızlar o nedenle bekleme sürecinde belirtilere hiç takılmayın hiç belli olmuyor bana sorarsanız hamile olduğumu anlamazdım bile test yapmasamdogrudur belki hayirlisiyla kucagimiza alalimda rabbim herkese nasip etsin senin bulanti veye başka bişey başladimi
Canım sen kaç günde bir adet oluyorsun eğer 28 günde birse zaten senin tüp bebek süreci de doğal yoldan hamile kalma sürecinle aynı gitmiş demek. Benimki 28 günde birdi. Kendim de hamile kalsam yumurta toplandığı gün yumurtlayacaktım zaten yani döllenme falan aynı tarihlere denk gelecekti oynasa oynasa 1-2 gün oynardı. O nedenle son adet tarihine göre hesapla yani.kizlar simdi adet gununden mi başlaniliyor saymaya yoksa transfer gunundwmi sayiliyor
ben adet tarihim 2 eylul 24 25 gunde adet oluyom zaten yumurta toplama isi normal yumurtlama gunune denk gelmisti sanirimCanım sen kaç günde bir adet oluyorsun eğer 28 günde birse zaten senin tüp bebek süreci de doğal yoldan hamile kalma sürecinle aynı gitmiş demek. Benimki 28 günde birdi. Kendim de hamile kalsam yumurta toplandığı gün yumurtlayacaktım zaten yani döllenme falan aynı tarihlere denk gelecekti oynasa oynasa 1-2 gün oynardı. O nedenle son adet tarihine göre hesapla yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?