Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

K kayisicicegi sende belirti var mı şu an? Ya da gebeliğini öğrenene kadar elle tutulur bir belirtin oldu mu?
göguslerim ucu ağriyor canm bide baş agrisj evdende cikmiyorum bunalti geliyor bana sabhlari cok hafif bi bulanti oluyor hamileliği oğrwnmeden önce kasiklarimda ağri bicak saplantisi oluyodu sanki ama kizlar rabbim herkese nasip etsin bulantilari aşermeleri her surecini insallh

canım eger senin dedigin gibi olmuşsa yani normal yolla kaldıysa birinde kafama takıldı yani çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girdimişler ve hamile kalmış nasıl oluyo zaten o yumurtaların hepsi toplanmıyormu soruyu biraz karıştırmış olabilirim yazıları falan kusura bakma ama gerçekten kafama takıldı aklım karıştı öyle hamile kalan arkadaşımızda varmış rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah bendemi öyle yapsam ne hiç fena fikir gibi gelmedi bana bir taşla iki kuş

Bende egilip.kalikinca bicak gibi bisey saplaniyo oglumda huriye048 bendede hic bulanti kusma olmadi simdilik.bunda da bisey yoj ya ilaclardan uyukluyorum surekli . pek.belirti bende de yok denilecek gibi . yani diger hamilelik.bekledigim aylarda bundan cok.belirti vardi

Yani bende o donemde dusundum ya hamile kalirsam diye ee opu da toplaniyo hepsi nasil oluyo o bence zor.bi ihtimal

Bu belisizlere yarin bi son vericem sorucam dr a . ne zaman hamilelik gunumuzi baz alicaz diye banada son adet tatihinden itibaren geliyo sanki

Evet canim panikleme 48 saati doldur ve oyle ver bidahakini bu olmamis bende senn gibi yaptim bi tanesinde aynen tam ikiye katlanmamisti

Çıktı maalesef 48 saat önce 36 şimdi 48 olmuş yinede ilaçları bırakma dedi iki gün sonra bi daha kan ama bence bitti bu iş

Çıktı maalesef 48 saat önce 36 şimdi 48 olmuş yinede ilaçları bırakma dedi iki gün sonra bi daha kan ama bence bitti bu iş
Onceki hamileliginde nasil olmustu canm. Bence biraz sabirli ol yavas ilerlesede kanama falan yok dimi . yani bunun ornekleri cok bu durumda olupda hamilelikleri saglikli.olan. lutfen biraz ferahla Rabbime.birak dua Et . bende ediyorum Rabbim korusun bebegini

Yok canım kanama yok ama tıpkı böyle olmuştu aynı hiç bi fark yok ve dr da dedi zaten öncekiyle aynı durum olacak büyük ihtimalle dedi benim anlamadığım neden bu oluyo genetikte mi sıkıntı var rahim içinde mi anlamıyorum zaten bi daha tedaviye karar verirsem hem histereskopi hemde pgt isteyeceğim ama şuan bu iş benim gözümde bitti sanmıyorum yükseleceğini herşey Rabbimden yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…