- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
göguslerim ucu ağriyor canm bide baş agrisj evdende cikmiyorum bunalti geliyor bana sabhlari cok hafif bi bulanti oluyor hamileliği oğrwnmeden önce kasiklarimda ağri bicak saplantisi oluyodu sanki ama kizlar rabbim herkese nasip etsin bulantilari aşermeleri her surecini insallhK kayisicicegi sende belirti var mı şu an? Ya da gebeliğini öğrenene kadar elle tutulur bir belirtin oldu mu?
canım eger senin dedigin gibi olmuşsa yani normal yolla kaldıysa birinde kafama takıldı yani çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girdimişler ve hamile kalmış nasıl oluyo zaten o yumurtaların hepsi toplanmıyormu soruyu biraz karıştırmış olabilirim yazıları falan kusura bakma ama gerçekten kafama takıldı aklım karıştıCanım kaç haftalık hamilesin çift yumurta ikizi olduğuna nasıl karar verildi? Cinsiyete göre mi keseye göre mi? Aklıma şu ihtimal geliyor yumurta çatlatma iğnesi yapılınca genelde 36 saat içinde yumurtalar çatlıyor sen de eşinle yumurta toplanmadan 1-5 gün önce ilişkiye girdiysen belki çatlayan yumurtanın biri döllenmiştir bir de sana transfer edilen embriyo var o zaman 2 llur. Doktorunun yorumu nedir çok merak ettim canım? Bu arada hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına al inş
Yani bende o donemde dusundum ya hamile kalirsam diye ee opu da toplaniyo hepsi nasil oluyo o bence zor.bi ihtimalcanım eger senin dedigin gibi olmuşsa yani normal yolla kaldıysa birinde kafama takıldı yani çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girdimişler ve hamile kalmış nasıl oluyo zaten o yumurtaların hepsi toplanmıyormu soruyu biraz karıştırmış olabilirim yazıları falan kusura bakma ama gerçekten kafama takıldı aklım karıştıöyle hamile kalan arkadaşımızda varmış rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah bendemi öyle yapsam ne hiç fena fikir gibi gelmedi bana bir taşla iki kuş
5 gun icinde oluyo ama bazi durumlarda emvriyilar dondurulp sonra transfer olabiliyoCnm yumoslar toplandiktan sonra transfer ne zaman oluyor ki bekleniyormu okadar
Bu belisizlere yarin bi son vericem sorucam dr a . ne zaman hamilelik gunumuzi baz alicaz diye banada son adet tatihinden itibaren geliyo sankiCanım sen kaç günde bir adet oluyorsun eğer 28 günde birse zaten senin tüp bebek süreci de doğal yoldan hamile kalma sürecinle aynı gitmiş demek. Benimki 28 günde birdi. Kendim de hamile kalsam yumurta toplandığı gün yumurtlayacaktım zaten yani döllenme falan aynı tarihlere denk gelecekti oynasa oynasa 1-2 gün oynardı. O nedenle son adet tarihine göre hesapla yani.
Evet canim panikleme 48 saati doldur ve oyle ver bidahakini bu olmamis bende senn gibi yaptim bi tanesinde aynen tam ikiye katlanmamistiKızlar lütfen yardım iki gün önce 36 olan sonucum bugün 46 olmuş ikiye katlamalıydı biliyorum ama önceki kanı öğleden sonra 3 te vermiştim bunu ise bu sabah 9 da verdim iilla 48 saatin tam dolmasımı gerekiyor yoksa umudumu kesmelimiyim ikinci gebeliğimde böyle ilerlememişti çok kötüyüm şuan
Allah razi olsun canimm insaallah insaallahh insaallahhhHayirli olsun canim benim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah tedavin sorunsuz ilerlesin bol bol yumoslar embriyolar olsunsonra gelsin bebisler
Zaten ikiye katlamayacağını biliyordum da buda çok düşük değilmiEvet canim panikleme 48 saati doldur ve oyle ver bidahakini bu olmamis bende senn gibi yaptim bi tanesinde aynen tam ikiye katlanmamisti
CNm bidaha kan verdin mi sonuc ne zaman cikiyor disardayizda tam takip edemedim ciktimiZaten ikiye katlamayacağını biliyordum da buda çok düşük değilmi(
Kizlar kafanizi hic yormaya gerek yok biz tup bebek yaptirdik embriyo transferinden hesaplayin benim doktor hic adet tarihi demediBu belisizlere yarin bi son vericem sorucam dr a . ne zaman hamilelik gunumuzi baz alicaz diye banada son adet tatihinden itibaren geliyo sanki
Canm lutfen hemen stres yapma kendine 2 gun daha bekleyelim duamizi edelim insallah Rabbimin izniyle artcaktirÇıktı maalesef 48 saat önce 36 şimdi 48 olmuş yinede ilaçları bırakma dedi iki gün sonra bi daha kan ama bence bitti bu iş
Onceki hamileliginde nasil olmustu canm. Bence biraz sabirli ol yavas ilerlesede kanama falan yok dimi . yani bunun ornekleri cok bu durumda olupda hamilelikleri saglikli.olan. lutfen biraz ferahla Rabbime.birak dua Et . bende ediyorum Rabbim korusun bebeginiÇıktı maalesef 48 saat önce 36 şimdi 48 olmuş yinede ilaçları bırakma dedi iki gün sonra bi daha kan ama bence bitti bu iş
Hmm o zaman 2 haftalik.oluyo oylemiKizlar kafanizi hic yormaya gerek yok biz tup bebek yaptirdik embriyo transferinden hesaplayin benim doktor hic adet tarihi demedi
Yok canım kanama yok ama tıpkı böyle olmuştu aynı hiç bi fark yok ve dr da dedi zaten öncekiyle aynı durum olacak büyük ihtimalle dedi benim anlamadığım neden bu oluyo genetikte mi sıkıntı var rahim içinde mi anlamıyorum zaten bi daha tedaviye karar verirsem hem histereskopi hemde pgt isteyeceğim ama şuan bu iş benim gözümde bitti sanmıyorum yükseleceğini herşey Rabbimden yapacak bişey yokOnceki hamileliginde nasil olmustu canm. Bence biraz sabirli ol yavas ilerlesede kanama falan yok dimi . yani bunun ornekleri cok bu durumda olupda hamilelikleri saglikli.olan. lutfen biraz ferahla Rabbime.birak dua Et . bende ediyorum Rabbim korusun bebegini
İnşallah canım keşke bi mucize olsa o kadar yalvarıyorum kiCanm lutfen hemen stres yapma kendine 2 gun daha bekleyelim duamizi edelim insallah Rabbimin izniyle artcaktir
Allahinn izniyle guzel haberini aliriz insaallah canm .. Rabbim nasip etsinİnşallah canım keşke bi mucize olsa o kadar yalvarıyorum ki
Yok transfer gunu 2 haftalik kabul oluyo zaten ondan sinraki gunleri hesapliyon tup bebek hesaplayiciyi deneHmm o zaman 2 haftalik.oluyo oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?