Hala aramadilar yaCnm haber varmi?aradilarmi hastaneden?beni az evvel aradilar 7 tanesi bolunmus..2 tanesi 2.kalite 5 tanesi 2.kalite ama 1.kaliteye cok yakin dediler..yarin 3.gunum ama transfer yok...ya 4.gun yada 5.gub olacakms
5.gun transferi en dogrusu oluyomus canim zaten oyle yapsinlar iyi olur insallahHala aramadilar yabende endiseleniyorum neden aramadilar hala benm transfer zaten obur aya kaldi da suan sadece kalite dollenme haberi yeter bana
Cnm ararlae ogleden aonra ariolarms normalde benmkiler erken aradi panik yapma ararlar gun icinde hersey guzeldr merak etme5.gun transferi en dogrusu oluyomus canim zaten oyle yapsinlar iyi olur insallah
Transferin 5.gün olursa embriyoCnm haber varmi?aradilarmi hastaneden?beni az evvel aradilar 7 tanesi bolunmus..2 tanesi 2.kalite 5 tanesi 2.kalite ama 1.kaliteye cok yakin dediler..yarin 3.gunum ama transfer yok...ya 4.gun yada 5.gub olacakms
Canim 5.gün transferin olursa 1. Kalite oluyo sanirim embriyo blast dedikleri hadi insallahSeninde en az 15 20 arasi olur arkdasm bence ama cok degil kaliteli yumis lazm benim cok ama kalitesini bilemiyoruz keske onuda bilebilsek onceden
Yok cnm.ole deil 3.gundede 1.kalite olablio 5.gune giden cok baska bisi artk bolunmeler bitio blastokist oluo...dedgn gbi insallah 5e giderlerTransferin 5.gün olursa embriyo
Canim 5.gün transferin olursa 1. Kalite oluyo sanirim embriyo blast dedikleri hadi insallah
Hadi ya iyi oldu ogrendigim yani 5. Gune giden iyi otesi oluyo ozmn hadi insallah hepimizin heyecanliyiz duaciyiz süperiz insallahYok cnm.ole deil 3.gundede 1.kalite olablio 5.gune giden cok baska bisi artk bolunmeler bitio blastokist oluo...dedgn gbi insallah 5e giderler
Mutlu neden 1 embriyo sansini kullanmadin.bende 2 yumurta.1 bos.1 dolu ama 1 şansimi denedim 7 gun sonra sonuc..keske deneseydinİlk denemeydi ve maalesef 1 tane embriyo oluşmuştu, o yuzden şansımın düşük olduğunu tahmin ediyordum,kısmet değilmiş dedim ve bi sonrakinde inşallah,üzülmemek elde değil tabi,umutsuluğa kapılmamaya çalışıyorum,moral cok önemli burda okuduklarımdan çıkardığım sonuç,inşallah herkes istediğine bir an önce kavuşur.
Ben haziran da Opu oldum 2 yumurta dollendi dondurduk adetin 2 günü ile Dr gittik çarşamba tekrar kontrol var hersey iyi giderse inşallah bu ay bebislerimi alacagimAmin cnm insallah..sen ne asamadasin cnm
Simdi aradilar hast 24 yumurta toplanmisti 23u olgunmus 23 unu dollemisler 13 u dollenmis sali gunu tekrar arayacaklar bu 13 tende fire verir dimi kizlar sizce kac kalir geriyeHala aramadilar yabende endiseleniyorum neden aramadilar hala benm transfer zaten obur aya kaldi da suan sadece kalite dollenme haberi yeter bana
Masallah cok guzel canim fire versede cok vermez gelsin bebislerrrrrrrSimdi aradilar hast 24 yumurta toplanmisti 23u olgunmus 23 unu dollemisler 13 u dollenmis sali gunu tekrar arayacaklar bu 13 tende fire verir dimi kizlar sizce kac kalir geriye
Ay insallah canm ya benim esimde sperm cok az ve morfloji 0 ve 2 arasi gidip geliyodu 23 yum ancak 13 dollenmis elimizdeki sperme gore 13 cok iyi bi rakam dediler simdi kalitelerini beklicem zaten dondurulcak 1 ay beklicem bebisler icin ama olsun kaliteli hazir olsunda ben beklerimMasallah cok guzel canim fire versede cok vermez gelsin bebislerrrrrrr
Aynen canim bekleniyo bende 3 ay beklememiz gerekiyodu dondurulmus icin nasil gecicek zmn dedim ama gecti bu ay sonunu bekliyorum bendeAy insallah canm ya benim esimde sperm cok az ve morfloji 0 ve 2 arasi gidip geliyodu 23 yum ancak 13 dollenmis elimizdeki sperme gore 13 cok iyi bi rakam dediler simdi kalitelerini beklicem zaten dondurulcak 1 ay beklicem bebisler icin ama olsun kaliteli hazir olsunda ben beklerim
Siz neden beklemistiniz 3 ay da baya cokmus gerci banada adet ol gel dediler ama bakarsin bir ay daha ertelwnir benim ohss riskini goze almadi drum iyikide almamis hala rahatsizim gecicekmis yapicak bisey yok diyolar kismetten ote koy yokAynen canim bekleniyo bende 3 ay beklememiz gerekiyodu dondurulmus icin nasil gecicek zmn dedim ama gecti bu ay sonunu bekliyorum bende
Benim ilk tup bebegim tuttu ama kurtaj olmak zorunda kaldim kurtaj oldugum icin 3 ay bekle dedi doktorum onu bekledimSiz neden beklemistiniz 3 ay da baya cokmus gerci banada adet ol gel dediler ama bakarsin bir ay daha ertelwnir benim ohss riskini goze almadi drum iyikide almamis hala rahatsizim gecicekmis yapicak bisey yok diyolar kismetten ote koy yok
Gecmis olsun canim oh rahimde dinlendi insallah guzel guzel tutunurlar simdi yukleme ne zaman suan ilac falan kullaniyomusun yukleme oncesi herhangi bi hazirlik oluyomu tedavi falanBenim ilk tup bebegim tuttu ama kurtaj olmak zorunda kaldim kurtaj oldugum icin 3 ay bekle dedi doktorum onu bekledim
Ayin sonuna dogru adet olunca gidicem ilaca basliycam dahaGecmis olsun canim oh rahimde dinlendi insallah guzel guzel tutunurlar simdi yukleme ne zaman suan ilac falan kullaniyomusun yukleme oncesi herhangi bi hazirlik oluyomu tedavi falan
Sansimi denedim ama test sonucu negatif cikti maalesef,yeniden tedaviye baslamak icin 2ay ara vermek mi gerekli,bu konuda bilginiz var mi?Mutlu neden 1 embriyo sansini kullanmadin.bende 2 yumurta.1 bos.1 dolu ama 1 şansimi denedim 7 gun sonra sonuc..keske deneseydin
Yoo 1 ay yeterli oluyo negatiflerdeSansimi denedim ama test sonucu negatif cikti maalesef,yeniden tedaviye baslamak icin 2ay ara vermek mi gerekli,bu konuda bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?