- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
Allah hayirli sonuc almani istediginin olmasini nasip etsin cnm insallah hamilesindirsabah kan testine gidicem hadi hayırlısı benim gibi yarın testi yapılacak arkadaşlar var mı?
inşallah tatlım çok saol haber veririm Rabbim hepimize güzel hayırlı evlatlar nasip etsinAllah hayirli sonuc almani istediginin olmasini nasip etsin cnm insallah hamilesindir
Benim salı test günüm , negatifse hemen tüp başlicam bu ayAllah hayirli sonuc almani istediginin olmasini nasip etsin cnm insallah hamilesindir
Allah razi olsun canim insaallah .. ♡inşallah tatlım çok saol haber veririm Rabbim hepimize güzel hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende adet gunumu bekliyorum baslicaz bakalim nasipse..Benim salı test günüm , negatifse hemen tüp başlicam bu ay
Başlayalım hayatım her yeni ay yeni umut :) tüp bebek tutana kadar deneriz Allah nasip ederseBende adet gunumu bekliyorum baslicaz bakalim nasipse..
benim tüp iki embriyo transfer edildiBenim salı test günüm , negatifse hemen tüp başlicam bu ay
Amin canim Allah razi olsun hepimizin yuzu gulsun inss...hamilesin ya kucagina aldigin gunleride gorur musmutlu gunler gecirirsin inss dualarimiz bosa degil hele birbirimize ettigimiz cok tesekkur edrim ins bende guzel haberler vericemMaşallah bol bol yumurtan olmuş yarın da bebişlerin olacak inş bissürü. Bence de doktorunu dinle acele etme. İnş senden de gelecek ay güzel haberler alırız canım geç olsun da güç olmasın inş. Beni de 1 gün sonra arayıp 5 tane embriyon var dediklerinde çok değişik duygular hissetmiştim. Bebişlerim benden 100 km uzakta laboratuarda ayyyy çok farklı bir duygu. Sadece 4 gün ayrı geçirdik ve şimdi benimleler şükür. Darısı başına inş. Benim 2si sağlıklı dendi 2si transfer edildi diğer 3ünü dondurtacaktım ama sağlıklı gözükmüyorlar onlarla gebelik şansın düşük dedi dondurmayalım dedi. Dondurtamadık o nedenle. O bile beni bi tuhaf etti üzüldün onlar için de. Sonuçta onlar da benim evladım garip bi duygu gerçekten
Yok canim dondurmadanda veriyolar dondurup ta veriyolar dr bekleyelim deyince vardir bi bildigi dedimCnm yumoslar toplandiktan sonra transfer ne zaman oluyor ki bekleniyormu okadar
Hayırlı olsun hayatımbenim tüp iki embriyo transfer edildi
Canım benimde perşembe günü 2 tane 3.gün embriyo transferim oldu.heyecanla bekliyorum. Inşallah bebeklerimiz tutunur☺☺☺Merhaba hepinize güzel haberler sevindiriyor. O kadar uğraştan sonra hayal kırıklıkları üzüyor. Allah hepimimizin yardımcısı olsun. Test günü bekleyip pozifi görmek de yetmiyor. Sanırım bu sıkıntıları 12 hafta yaşıycaz. Dün benim de transferim oldu. Geçen aydan dondurulmuş 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Beklemek de çok zormuş. Burda liste var mı herkes ne durumda görebileceğimiz. Benim gibi transferi olup bekleyen var mı arkadaşlar. En erken ne zaman öğrenebiliriz
canim Allah yardimcimjz olsun zaten tedavi başlangici cabucak geciyor en zoru transferden sonraki bekleme suresi işte o sure omurden omur goruruyor sonucu güzel almk dilegiyle insallhMerhaba hepinize güzel haberler sevindiriyor. O kadar uğraştan sonra hayal kırıklıkları üzüyor. Allah hepimimizin yardımcısı olsun. Test günü bekleyip pozifi görmek de yetmiyor. Sanırım bu sıkıntıları 12 hafta yaşıycaz. Dün benim de transferim oldu. Geçen aydan dondurulmuş 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Beklemek de çok zormuş. Burda liste var mı herkes ne durumda görebileceğimiz. Benim gibi transferi olup bekleyen var mı arkadaşlar. En erken ne zaman öğrenebiliriz
Hayırlısı olsın inşallah canım. Buradan kimseye anlatamadıklarımızı sıkıntılarımızı rahat rahat konuşabiliyoruz. Herkes en kısa zamanda meleğine ulaşır inşallah. Hiç belirtin var mı, neler yapıyosun dinleniyomusun. İlk testini ne zaman yapıcaksın. Buradan haberleşelim canım.aramızda 2 gün varCanım benimde perşembe günü 2 tane 3.gün embriyo transferim oldu.heyecanla bekliyorum. Inşallah bebeklerimiz tutunur☺☺☺
Ben idrar testi yapmaya baslayacagim kizlar benim için çok dua edinsabah kan testine gidicem hadi hayırlısı benim gibi yarın testi yapılacak arkadaşlar var mı?
Canım şöyle. Çatlatma iğnesi vurulunca 36 saat sonra yumurta toplanıyor o 36 saat içinde çatlıyor yani. Eğer eşiyle yumurta toplama gününden 3-4 gün önce ilişkiye girdiyse (spermler 3 gün yaşıyor) çatlamış yumurtanın biri döllenmiş olabilir (o 36 saat içinde daha yumurtalar toplanmadan yani) bu arada yumurta toplamadan önce eş için cinsel perhiz öneriliyor bizim dr 2-7 gün arası demişti bizde 3 gün oldu. Aslında vaginismus olduğundan ben tüp bebek sürecinde stres olmayım diye hiç ilişkiye girmedim eşim dışarıya boşaldı belli aralıklarla sperm kaliteli olsun beklemesin diye. Ama yumurta toplama öncesi önerilen süre kadar perhiz dışında cinsel ilişki serbestti transfer sonrası test gününe kadar yasak. Sonrasını bilmiyorum ben de.canım eger senin dedigin gibi olmuşsa yani normal yolla kaldıysa birinde kafama takıldı yani çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girdimişler ve hamile kalmış nasıl oluyo zaten o yumurtaların hepsi toplanmıyormu soruyu biraz karıştırmış olabilirim yazıları falan kusura bakma ama gerçekten kafama takıldı aklım karıştıöyle hamile kalan arkadaşımızda varmış rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah bendemi öyle yapsam ne hiç fena fikir gibi gelmedi bana bir taşla iki kuş
hadi Allh yardimcin olsun insalh gonlune gore olurBen idrar testi yapmaya baslayacagim kizlar benim için çok dua edin
Canım benim Allah büyük nolur ona sığın bol bol dua et istirahat et güzel beslen stresini azaltmaya çalış biliyorum çok zor ama onun tutunabilmesi için. Değeri azar azar artıp sonra gebeliği sağlıklı gidenler de var iyi düşünelim iyi olsun inş gülümÇıktı maalesef 48 saat önce 36 şimdi 48 olmuş yinede ilaçları bırakma dedi iki gün sonra bi daha kan ama bence bitti bu iş
Canım çoook sağol. Biraz ön sayfalardan okudum. Sanırım test ysptırdın. Hamilesin yanılmıyorum dimi. İnşallah öyledir yada Allahın izniyle öyle olsun. Sende o alttaki bebekli muhtemel doğum tarihi resmini göremedim de. İnşallah en kısa zamanda hepimizin stresli bekleyişi güzel haberlere döner. En erken ne zamsn anlaşır bilgin var mı tatlım. Bir de bekleme döneminde neler yaptınnncanim Allah yardimcimjz olsun zaten tedavi başlangici cabucak geciyor en zoru transferden sonraki bekleme suresi işte o sure omurden omur goruruyor sonucu güzel almk dilegiyle insallh
Canım benim Allaha sığın bebeğine güven sev onu karnında konuş onunla. İnş annesine sıkı sıkı tutunsun canımYok canım kanama yok ama tıpkı böyle olmuştu aynı hiç bi fark yok ve dr da dedi zaten öncekiyle aynı durum olacak büyük ihtimalle dedi benim anlamadığım neden bu oluyo genetikte mi sıkıntı var rahim içinde mi anlamıyorum zaten bi daha tedaviye karar verirsem hem histereskopi hemde pgt isteyeceğim ama şuan bu iş benim gözümde bitti sanmıyorum yükseleceğini herşey Rabbimden yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?