Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Amin canim Allah razi olsun hepimizin yuzu gulsun inss...hamilesin ya kucagina aldigin gunleride gorur musmutlu gunler gecirirsin inss dualarimiz bosa degil hele birbirimize ettigimiz cok tesekkur edrim ins bende guzel haberler vericem

Merhaba hepinize güzel haberler sevindiriyor. O kadar uğraştan sonra hayal kırıklıkları üzüyor. Allah hepimimizin yardımcısı olsun. Test günü bekleyip pozifi görmek de yetmiyor. Sanırım bu sıkıntıları 12 hafta yaşıycaz. Dün benim de transferim oldu. Geçen aydan dondurulmuş 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Beklemek de çok zormuş. Burda liste var mı herkes ne durumda görebileceğimiz. Benim gibi transferi olup bekleyen var mı arkadaşlar. En erken ne zaman öğrenebiliriz

Canım benimde perşembe günü 2 tane 3.gün embriyo transferim oldu.heyecanla bekliyorum. Inşallah bebeklerimiz tutunur☺☺☺

canim Allah yardimcimjz olsun zaten tedavi başlangici cabucak geciyor en zoru transferden sonraki bekleme suresi işte o sure omurden omur goruruyor sonucu güzel almk dilegiyle insallh

Canım benimde perşembe günü 2 tane 3.gün embriyo transferim oldu.heyecanla bekliyorum. Inşallah bebeklerimiz tutunur☺☺☺
Hayırlısı olsın inşallah canım. Buradan kimseye anlatamadıklarımızı sıkıntılarımızı rahat rahat konuşabiliyoruz. Herkes en kısa zamanda meleğine ulaşır inşallah. Hiç belirtin var mı, neler yapıyosun dinleniyomusun. İlk testini ne zaman yapıcaksın. Buradan haberleşelim canım.aramızda 2 gün var

Canım şöyle. Çatlatma iğnesi vurulunca 36 saat sonra yumurta toplanıyor o 36 saat içinde çatlıyor yani. Eğer eşiyle yumurta toplama gününden 3-4 gün önce ilişkiye girdiyse (spermler 3 gün yaşıyor) çatlamış yumurtanın biri döllenmiş olabilir (o 36 saat içinde daha yumurtalar toplanmadan yani) bu arada yumurta toplamadan önce eş için cinsel perhiz öneriliyor bizim dr 2-7 gün arası demişti bizde 3 gün oldu. Aslında vaginismus olduğundan ben tüp bebek sürecinde stres olmayım diye hiç ilişkiye girmedim eşim dışarıya boşaldı belli aralıklarla sperm kaliteli olsun beklemesin diye. Ama yumurta toplama öncesi önerilen süre kadar perhiz dışında cinsel ilişki serbestti transfer sonrası test gününe kadar yasak. Sonrasını bilmiyorum ben de.

Çıktı maalesef 48 saat önce 36 şimdi 48 olmuş yinede ilaçları bırakma dedi iki gün sonra bi daha kan ama bence bitti bu iş
Canım benim Allah büyük nolur ona sığın bol bol dua et istirahat et güzel beslen stresini azaltmaya çalış biliyorum çok zor ama onun tutunabilmesi için. Değeri azar azar artıp sonra gebeliği sağlıklı gidenler de var iyi düşünelim iyi olsun inş gülüm

canim Allah yardimcimjz olsun zaten tedavi başlangici cabucak geciyor en zoru transferden sonraki bekleme suresi işte o sure omurden omur goruruyor sonucu güzel almk dilegiyle insallh
Canım çoook sağol. Biraz ön sayfalardan okudum. Sanırım test ysptırdın. Hamilesin yanılmıyorum dimi. İnşallah öyledir yada Allahın izniyle öyle olsun. Sende o alttaki bebekli muhtemel doğum tarihi resmini göremedim de. İnşallah en kısa zamanda hepimizin stresli bekleyişi güzel haberlere döner. En erken ne zamsn anlaşır bilgin var mı tatlım. Bir de bekleme döneminde neler yaptınnn

Canım benim Allaha sığın bebeğine güven sev onu karnında konuş onunla. İnş annesine sıkı sıkı tutunsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…