İnş güzel bir sonuçla dönersin canım bizi de haberdar et lütfensabah kan testine gidicem hadi hayırlısı benim gibi yarın testi yapılacak arkadaşlar var mı?
İnş sen de güzel ve hayırlı bir haberle dönersin canım. Ben de 2 ay önce aşılama yaptırdım nasip olmadı bu ilk tüp bebek denememdi. Yalnız şunu diycem inş hamilesindir gerek kalmaz ama eğer tüpe gitmen gerekirse de aşılama yapan ve tüp yapacak olan doktoruna danış 1 ay rahim dinlensin mi diye. Dinlenmesi gerekir mi bilmiyorum ama benin öyle denk geldi temmuzda aşılama ağustosta kendimiz eylülde tüp bebek. Hangi zaman uygunsa o zamanda yap canım hakkında hayırlısı inş hamilesindirBenim salı test günüm , negatifse hemen tüp başlicam bu ay
İnş sonucun pozitif olur canım. Evet liste var son birkaç sayfa içinde vardı galibaMerhaba hepinize güzel haberler sevindiriyor. O kadar uğraştan sonra hayal kırıklıkları üzüyor. Allah hepimimizin yardımcısı olsun. Test günü bekleyip pozifi görmek de yetmiyor. Sanırım bu sıkıntıları 12 hafta yaşıycaz. Dün benim de transferim oldu. Geçen aydan dondurulmuş 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Beklemek de çok zormuş. Burda liste var mı herkes ne durumda görebileceğimiz. Benim gibi transferi olup bekleyen var mı arkadaşlar. En erken ne zaman öğrenebiliriz
evet canm hamileyim ben transerden 12 gün sonra kan testi yaptim ve cok sukur hamileymisim ama bir gun oncesinde idrar testi yaptim bisey cikmadi yani olacakmi olmayacakmj diye zamani stresli geciriyosun bol bol dinlen agir bisey kaldirma sadece dinlen başka cok şey yapma zaten en cok bekleme stresli rabbim yardimcin olsunCanım çoook sağol. Biraz ön sayfalardan okudum. Sanırım test ysptırdın. Hamilesin yanılmıyorum dimi. İnşallah öyledir yada Allahın izniyle öyle olsun. Sende o alttaki bebekli muhtemel doğum tarihi resmini göremedim de. İnşallah en kısa zamanda hepimizin stresli bekleyişi güzel haberlere döner. En erken ne zamsn anlaşır bilgin var mı tatlım. Bir de bekleme döneminde neler yaptınnn
Amin canim insallahhadi Allh yardimcin olsun insalh gonlune gore olur
hadi hayırlısı canım dualarım hepimiz içinBen idrar testi yapmaya baslayacagim kizlar benim için çok dua edin
ayy ederim tabiki etmezmiyim heyecandan geç dönersen kusura bakmayınİnş güzel bir sonuçla dönersin canım bizi de haberdar et lütfen
Mrb cnm ben acibadem volkan beyde tedavi gordum ...donmuslar icin tekrar gidicem..oda olmazsa baskent dusunuorm.senin tedavin sonuclandimi?Merhaba canım. Sen hangi merkezlerde tedavi gördün. Ben de adanada ankada tüp bebek merkrzine gittim. Feza beye
Cnm insallah degerin artar tekrardan bende cok okudum sonradan artanlari..umudunu yitirme stres yapma kendine cnm.dualarm seninleÇok teşekkür ederim hepinize dualarınıza bende sizlere dua ediyorum hakkımızda hayırlısı Rabbim büyük bizim için en iyisini o bilir
Canım yarın kaçıncı günün? Erken olduğundan gebe olsan bile ikinci çizgi çıkmayabilir moralin bozulacaksa eğer yapma bence yok etkilenmem dersen de haydi rastgeleBen idrar testi yapmaya baslayacagim kizlar benim için çok dua edin
Canim bi arkadasimdada cikolata kisti varmis hatta baya ilerlemis felen heyet raporu felen cikartmis vs vs anlatiyodu biseyler yasida ilerlemisti.sogan suyu icerek kuculttum ve doktorun verdigi ilaclarida kullandim tabiki dedi.2 asilama yaptirmis olmamis ilk tup bebek denemesinde tuttu simdi ikizleri var bi kiz bi erkek 10 yasindalar suanda :)Kizlar aranizda cikolata kisti olup tup bebek pozitif olan var mi?her gecen gun umudum tukenio resmen..hwrsey cok iyi giderken birturlu tutunamio bebeklerm(bazen kistin salgiladigi sivi yuzunden tutmaya biliomus..ameliyat olmak da istemiorm ozamanda rezervlerm azalacak zaten yas ilerlio artik...bu donmuslarla 4.denemem olacak bu ayin 27si gbi regl olcam ve allah nasip ederse tedaviye basliycam..kizlar bi fikri olan varmi bu kisti kucultecek birseyler biliomsnz 3 yil bitti bi defa bile hamile kalamadm artik insanlarn sorularindan bogulmaya basladim..allahim hepimize hayirlisyla bu duyguyu yasatsin insallah....
O konuda fikrim yok canım ama inş en kısa zamanda anne olursun dualarımdasınKizlar aranizda cikolata kisti olup tup bebek pozitif olan var mi?her gecen gun umudum tukenio resmen..hwrsey cok iyi giderken birturlu tutunamio bebeklerm(bazen kistin salgiladigi sivi yuzunden tutmaya biliomus..ameliyat olmak da istemiorm ozamanda rezervlerm azalacak zaten yas ilerlio artik...bu donmuslarla 4.denemem olacak bu ayin 27si gbi regl olcam ve allah nasip ederse tedaviye basliycam..kizlar bi fikri olan varmi bu kisti kucultecek birseyler biliomsnz 3 yil bitti bi defa bile hamile kalamadm artik insanlarn sorularindan bogulmaya basladim..allahim hepimize hayirlisyla bu duyguyu yasatsin insallah....
Canım inşallah en kısa zamanda bebişin önce karnında sonra kucağında olurMrb cnm ben acibadem volkan beyde tedavi gordum ...donmuslar icin tekrar gidicem..oda olmazsa baskent dusunuorm.senin tedavin sonuclandimi?
Buyük olan râbbimdir inşalh haykırışlarinj duyuyodur en kisa zamanda seninde vte burdaki herkese verir rabbim cnm burda herkesin derdi bir insallh tedavini gör rup bebegini yap ve gerisıni dualara birak bol bol sua et sadaka ver sâğ sol ne derse boş ver zaten zaman la icindeki eksikle yasiyosun gizli gizliBugun 4. Gunum bitti gunler gecmiyo saatler uzun yalnizda degilim allahtan kafam surekli onda degil ama biran once ogrenmek istiyorum artik bu caba bosa gitmesin bu umutlar birkez daha tukenmesin yarabbim artik benim evimde bebek sesleriyle senlensin 4 senenin sonunda bizde tam bi aile olalim insallah. milletin laflarindan, imalarindan, hamile olanlarin ustune basa basa nispet yapmalarindan biktim usandim artik esimin rahatsizligi yuzunden olmicagina emin nerdeyse bazilari gobekleri seve seve gozumun icine baka baka hamileliklerini anlatmalarindan tukendim en yakinlarimin dogum hikayelerini 40. Kez dinlemekten usandim rabbim yardim et evlat nasip et tum isteyenlere ve bana...
Bugun 4. Gunum bitti gunler gecmiyo saatler uzun yalnizda degilim allahtan kafam surekli onda degil ama biran once ogrenmek istiyorum artik bu caba bosa gitmesin bu umutlar birkez daha tukenmesin yarabbim artik benim evimde bebek sesleriyle senlensin 4 senenin sonunda bizde tam bi aile olalim insallah. milletin laflarindan, imalarindan, hamile olanlarin ustune basa basa nispet yapmalarindan biktim usandim artik esimin rahatsizligi yuzunden olmicagina emin nerdeyse bazilari gobekleri seve seve gozumun icine baka baka hamileliklerini anlatmalarindan tukendim en yakinlarimin dogum hikayelerini 40. Kez dinlemekten usandim rabbim yardim et evlat nasip et tum isteyenlere ve bana...
Cnm takvimini smdi gordum allah kucagina sagligiyla almayida nasip etsin cnm..evet hastanede doktorumda cok iyi memnunum ama iste durumum biraz farkli.. doktor elinden geleni yapio ama iste bu cikolata kisti denilen sey beter..allahim kimsenin basina vermesinCanım inşallah en kısa zamanda bebişin önce karnında sonra kucağında olurben nisanda yaptırdım nasipse ocakta doğum olacak. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Allahım tüm hepinizin yardımcısı olsun ve biran önce evlatlarınızı nasip etsin amin.
Hastanen çok iyi canım. Inşallah bu transfer başarılı olur. Bizde ptoblem eşmin sperm sayısı yetersizdi ve bende polip vardı. Bide rahmim sağa yatıktı. Allah nasip etti çok şükür transfer den sonra kendime hep şunu dedim. İçimde canlı bir hücre var ve o da bu dünyaya gelmek için can atıyor. Siz de bunu deyin kendinize. Inşallah bebişliii günleriniz olsun :)
Teselkurederim cnm benm..sende saglikla kucagina al insallah bebislerini:)senin bu enerjin hepimize iyi gelio inan:)O konuda fikrim yok canım ama inş en kısa zamanda anne olursun dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?