Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benim salı test günüm , negatifse hemen tüp başlicam bu ay
İnş sen de güzel ve hayırlı bir haberle dönersin canım. Ben de 2 ay önce aşılama yaptırdım nasip olmadı bu ilk tüp bebek denememdi. Yalnız şunu diycem inş hamilesindir gerek kalmaz ama eğer tüpe gitmen gerekirse de aşılama yapan ve tüp yapacak olan doktoruna danış 1 ay rahim dinlensin mi diye. Dinlenmesi gerekir mi bilmiyorum ama benin öyle denk geldi temmuzda aşılama ağustosta kendimiz eylülde tüp bebek. Hangi zaman uygunsa o zamanda yap canım hakkında hayırlısı inş hamilesindir

İnş sonucun pozitif olur canım. Evet liste var son birkaç sayfa içinde vardı galiba

evet canm hamileyim ben transerden 12 gün sonra kan testi yaptim ve cok sukur hamileymisim ama bir gun oncesinde idrar testi yaptim bisey cikmadi yani olacakmi olmayacakmj diye zamani stresli geciriyosun bol bol dinlen agir bisey kaldirma sadece dinlen başka cok şey yapma zaten en cok bekleme stresli rabbim yardimcin olsun

Merhaba canım. Sen hangi merkezlerde tedavi gördün. Ben de adanada ankada tüp bebek merkrzine gittim. Feza beye
Mrb cnm ben acibadem volkan beyde tedavi gordum ...donmuslar icin tekrar gidicem..oda olmazsa baskent dusunuorm.senin tedavin sonuclandimi?

Kizlar aranizda cikolata kisti olup tup bebek pozitif olan var mi?her gecen gun umudum tukenio resmen..hwrsey cok iyi giderken birturlu tutunamio bebeklerm(bazen kistin salgiladigi sivi yuzunden tutmaya biliomus..ameliyat olmak da istemiorm ozamanda rezervlerm azalacak zaten yas ilerlio artik...bu donmuslarla 4.denemem olacak bu ayin 27si gbi regl olcam ve allah nasip ederse tedaviye basliycam..kizlar bi fikri olan varmi bu kisti kucultecek birseyler biliomsnz3 yil bitti bi defa bile hamile kalamadmartik insanlarn sorularindan bogulmaya basladim..allahim hepimize hayirlisyla bu duyguyu yasatsin insallah....

Ben idrar testi yapmaya baslayacagim kizlar benim için çok dua edin
Canım yarın kaçıncı günün? Erken olduğundan gebe olsan bile ikinci çizgi çıkmayabilir moralin bozulacaksa eğer yapma bence yok etkilenmem dersen de haydi rastgele inş görürsün ikinci çizgiyi. Testi yapınca hemen atma eğer bhcg çok düşükse 1 saat sonra da çoooook silik çizgi çıkabiliyor bende öyle olmuştu? Hangi marka test kullanacaksın?

Canim bi arkadasimdada cikolata kisti varmis hatta baya ilerlemis felen heyet raporu felen cikartmis vs vs anlatiyodu biseyler yasida ilerlemisti.sogan suyu icerek kuculttum ve doktorun verdigi ilaclarida kullandim tabiki dedi.2 asilama yaptirmis olmamis ilk tup bebek denemesinde tuttu simdi ikizleri var bi kiz bi erkek 10 yasindalar suanda :)

O konuda fikrim yok canım ama inş en kısa zamanda anne olursun dualarımdasın

Mrb cnm ben acibadem volkan beyde tedavi gordum ...donmuslar icin tekrar gidicem..oda olmazsa baskent dusunuorm.senin tedavin sonuclandimi?
Canım inşallah en kısa zamanda bebişin önce karnında sonra kucağında olur ben nisanda yaptırdım nasipse ocakta doğum olacak. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Allahım tüm hepinizin yardımcısı olsun ve biran önce evlatlarınızı nasip etsin amin.
Hastanen çok iyi canım. Inşallah bu transfer başarılı olur. Bizde ptoblem eşmin sperm sayısı yetersizdi ve bende polip vardı. Bide rahmim sağa yatıktı. Allah nasip etti çok şükür transfer den sonra kendime hep şunu dedim. İçimde canlı bir hücre var ve o da bu dünyaya gelmek için can atıyor. Siz de bunu deyin kendinize. Inşallah bebişliii günleriniz olsun :)

Bugun 4. Gunum bitti gunler gecmiyo saatler uzun yalnizda degilim allahtan kafam surekli onda degil ama biran once ogrenmek istiyorum artik bu caba bosa gitmesin bu umutlar birkez daha tukenmesin yarabbim artik benim evimde bebek sesleriyle senlensin 4 senenin sonunda bizde tam bi aile olalim insallah. milletin laflarindan, imalarindan, hamile olanlarin ustune basa basa nispet yapmalarindan biktim usandim artik esimin rahatsizligi yuzunden olmicagina emin nerdeyse bazilari gobekleri seve seve gozumun icine baka baka hamileliklerini anlatmalarindan tukendim en yakinlarimin dogum hikayelerini 40. Kez dinlemekten usandim rabbim yardim et evlat nasip et tum isteyenlere ve bana...

Buyük olan râbbimdir inşalh haykırışlarinj duyuyodur en kisa zamanda seninde vte burdaki herkese verir rabbim cnm burda herkesin derdi bir insallh tedavini gör rup bebegini yap ve gerisıni dualara birak bol bol sua et sadaka ver sâğ sol ne derse boş ver zaten zaman la icindeki eksikle yasiyosun gizli gizli

Canimm seni cok iyi anliyorum insallah Rabbim bizede nasip edecek her zaman dualarimdasiniz : ((

Cnm takvimini smdi gordum allah kucagina sagligiyla almayida nasip etsin cnm..evet hastanede doktorumda cok iyi memnunum ama iste durumum biraz farkli.. doktor elinden geleni yapio ama iste bu cikolata kisti denilen sey beter..allahim kimsenin basina vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…