Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canim once rabbim kolaylik versin bende soğan suyudu duymuştum bide bir demet maydonozun kökünü kesip bir tencere 1 litra belki birazdaha fazla suyla kaynatiyosun sonra üstünü cikariyosun sadece atlet kaliyor kaynattiģin suyu ocaktan indir üstüne otur tam oturma ama yakmayasin bikini bolgesini ve üstüne battaniye at her yerinni kapatacakve seni terletecek 1 saate kadar kal ara ara suyu tekrar isit suyun buharini rahim cekecek ve sonra sende akinti olack ozamn kist gidiyomuş diye duymuştum bende yaptim yani ama bende kist yoktu üşütmeyede iyi geliyor biraz uzun oldu ama belki ışe yarar

Oo massalah hemde ikiz:)umut olsun banada benm gibilerede...ama sogan suyunu hic icmek istemiorm ben cunku sogan kuru yaptm oncesinde kistm yoktu ondan sonra kist olustu bende:((

Oo massalah hemde ikiz:)umut olsun banada benm gibilerede...ama sogan suyunu hic icmek istemiorm ben cunku sogan kuru yaptm oncesinde kistm yoktu ondan sonra kist olustu bende:((
Aa onu bilmiyorum canm yaazicaktim zaten alerjin yada ne bileyim bi yan etki olurmu arastie yinede diye.. arkadas kendisinde faydasini gormus banada anlatinca sende kendi derdini diyincr aklima bianda geldi. Insallah canim umut olsun tabiki arkadasin o kist bi sekilde kuculdu ve evlatlarina kavustu.esindede sorun vardi arkadasin. Herseye ragmen iste Rabbim Ol dedikten sonra engeller kalkıyor cNimm ..

Cnm çikolata kisti hakkında bi bilgim yok, ama şunu söyleyebilirim iş yerinde bi bayan evlendi sonra çikolata kisti yüzünden ameliyat olmuş ve hemen hamile kalmıştı. Yani kendisi öyle söyledi. Ama tabiki risklerini bilemem.

İnş sonucun pozitif olur canım. Evet liste var son birkaç sayfa içinde vardı galiba
Sağol canım bilgilendirmen için kim ekleyebilir bilmiyorum ama beni de ekler misiniz. Transfer tarihi 3 ekim, son adet tarihi 18 eylül, 2 embriyo 3. Gün transferi başka ne lazım bilmiyorum. Bu arada hamilesin maşallah Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı hafta canım. Nazar değmesin, darısı başımıza...

Maşallah güzelim o zaman hemen şu hamiş resmini koy tatlım, ben koymaya sabırsızlanıyorum da... kalp atışını duydun mu, inşallah hayırlısıyla onu da duyarsın. Hamilemiyim stresi yaşarken hamileliğe sevinemeden bir de kalp atışını duyayım.... neyse. Hiç farkına varmadan hamile kalanları duyunca Allahım bu da bizim imtahanımız olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah tatlım... güzel haberlerini alalım inşallah

Canim hiç üzme kendini benim gorumcemde de cikolata kisti var ve hic bir tedavi görmeden normal yollarla 2 tane oglu oldu hersey rabbimden gelir o ol derse olur sende cok dua et herseyin bir Vakti zamani vardir seninde en kisa zamanda olur insallah

Canım seni anlayabiliyorum gerçekten zor ama üzülme umut her zamsn var. Alınmıyo mu bu kistler. Gerçi sen alasını biliyorsundur denemişsindir de şu aslan pençesi kırkkilit otu soğan suyu iyi gelmedi mi. Soğan suyu çikolata kistini parça parça düşürüyo diye okumuştum. İnşallah bir dahaki denemen tutar canım

Canim arkadasin anlattigini bende yaptim (kist gecmisismi anlatacak olursam evliligimin 3.haftasinda 25cm ebatinda kist aldirdim. 1 yil sonra kistim yeniledi ve bu sefer 4.5 cm olmus) gelelim arkadaşin anlattigi tedaviyi bana anlatan yasli teyze icine üzüm pekmezide koy dedi o sekilde denedim ama bir faydasini goremedim sonunda tup bebek yaptirdim insallah sonucum pozitif olur simdide test günü bekloyorum

Bi de dinlenebilsem. Evin işi hiç bitmiyo. Dün transfer oldu geldim akşam yemeği hazırladım. Bugün kahvaltı akşam yemeği blaşık evi topla...neyse yarın da iş var. Hayırlısı inşallah...

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay )......19 Eylül.....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül.....28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ..............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos......................30 Eylül..............15 Ekim
Giseelll......................1 Ekim................13 Ekim
Siyahnci....................2 Ekim. ...............14 Ekim

Canin transfer gununu saymazsak bugün 6. Gunun dr. 10ekim test yaptirabilirsin demisti ama ben yarindan itibaten idrar testine baslayacagim
Ayyy ne güzel ama stres hat safhada dimi. Ama testte çıkmazsa ne olur moralini bozma. Hemşire tutmadı diye üzülüp ilaçları bırakan çok oluyo ama 15. Gün kandan çıkabiliyo, bunu çok sık yaşıyoruz dedi. İnşallah sonucu testle görürsün bize de yaz canım. Arkandan 5 gün sonra da ben yaparım artık...

Allahım inş anneliği taddırır sana da canım

Bi de dinlenebilsem. Evin işi hiç bitmiyo. Dün transfer oldu geldim akşam yemeği hazırladım. Bugün kahvaltı akşam yemeği blaşık evi topla...neyse yarın da iş var. Hayırlısı inşallah...
Canim tranaferden sonraki ilk 4 gun cok onemli demislerdi bana bu 4 gun devamli yat sonra normal hayatina don dedi dr. Sende kendine dikkat et yorma kendini

Canin huriye arkadaşimizda yapti ve erkenden sonucu gordu bende heveslendim sabirsizlaniyorum gun yaklastikca

Çok saol canım benim. 4 hafta doldu bugün 5. Haftaya başladık. Darısı başına gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…