- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
canim once rabbim kolaylik versin bende soğan suyudu duymuştum bide bir demet maydonozun kökünü kesip bir tencere 1 litra belki birazdaha fazla suyla kaynatiyosun sonra üstünü cikariyosun sadece atlet kaliyor kaynattiģin suyu ocaktan indir üstüne otur tam oturma ama yakmayasin bikini bolgesini ve üstüne battaniye at her yerinni kapatacakve seni terletecek 1 saate kadar kal ara ara suyu tekrar isit suyun buharini rahim cekecek ve sonra sende akinti olack ozamn kist gidiyomuş diye duymuştum bende yaptim yani ama bende kist yoktu üşütmeyede iyi geliyor biraz uzun oldu ama belki ışe yararKizlar aranizda cikolata kisti olup tup bebek pozitif olan var mi?her gecen gun umudum tukenio resmen..hwrsey cok iyi giderken birturlu tutunamio bebeklerm(bazen kistin salgiladigi sivi yuzunden tutmaya biliomus..ameliyat olmak da istemiorm ozamanda rezervlerm azalacak zaten yas ilerlio artik...bu donmuslarla 4.denemem olacak bu ayin 27si gbi regl olcam ve allah nasip ederse tedaviye basliycam..kizlar bi fikri olan varmi bu kisti kucultecek birseyler biliomsnz 3 yil bitti bi defa bile hamile kalamadm artik insanlarn sorularindan bogulmaya basladim..allahim hepimize hayirlisyla bu duyguyu yasatsin insallah....
Oo massalah hemde ikiz:)umut olsun banada benm gibilerede...ama sogan suyunu hic icmek istemiorm ben cunku sogan kuru yaptm oncesinde kistm yoktu ondan sonra kist olustu bende:Canim bi arkadasimdada cikolata kisti varmis hatta baya ilerlemis felen heyet raporu felen cikartmis vs vs anlatiyodu biseyler yasida ilerlemisti.sogan suyu icerek kuculttum ve doktorun verdigi ilaclarida kullandim tabiki dedi.2 asilama yaptirmis olmamis ilk tup bebek denemesinde tuttu simdi ikizleri var bi kiz bi erkek 10 yasindalar suanda :)
Aa onu bilmiyorum canm yaazicaktim zaten alerjin yada ne bileyim bi yan etki olurmu arastie yinede diye.. arkadas kendisinde faydasini gormus banada anlatinca sende kendi derdini diyincr aklima bianda geldi. Insallah canim umut olsun tabiki arkadasin o kist bi sekilde kuculdu ve evlatlarina kavustu.esindede sorun vardi arkadasin. Herseye ragmen iste Rabbim Ol dedikten sonra engeller kalkıyor cNimm ..Oo massalah hemde ikiz:)umut olsun banada benm gibilerede...ama sogan suyunu hic icmek istemiorm ben cunku sogan kuru yaptm oncesinde kistm yoktu ondan sonra kist olustu bende:((
Cnm çikolata kisti hakkında bi bilgim yok, ama şunu söyleyebilirim iş yerinde bi bayan evlendi sonra çikolata kisti yüzünden ameliyat olmuş ve hemen hamile kalmıştı. Yani kendisi öyle söyledi. Ama tabiki risklerini bilemem.Kizlar aranizda cikolata kisti olup tup bebek pozitif olan var mi?her gecen gun umudum tukenio resmen..hwrsey cok iyi giderken birturlu tutunamio bebeklerm(bazen kistin salgiladigi sivi yuzunden tutmaya biliomus..ameliyat olmak da istemiorm ozamanda rezervlerm azalacak zaten yas ilerlio artik...bu donmuslarla 4.denemem olacak bu ayin 27si gbi regl olcam ve allah nasip ederse tedaviye basliycam..kizlar bi fikri olan varmi bu kisti kucultecek birseyler biliomsnz 3 yil bitti bi defa bile hamile kalamadm artik insanlarn sorularindan bogulmaya basladim..allahim hepimize hayirlisyla bu duyguyu yasatsin insallah....
Sağol canım bilgilendirmen için kim ekleyebilir bilmiyorum ama beni de ekler misiniz. Transfer tarihi 3 ekim, son adet tarihi 18 eylül, 2 embriyo 3. Gün transferi başka ne lazım bilmiyorum. Bu arada hamilesin maşallah Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı hafta canım. Nazar değmesin, darısı başımıza...İnş sonucun pozitif olur canım. Evet liste var son birkaç sayfa içinde vardı galiba
Maşallah güzelim o zaman hemen şu hamiş resmini koy tatlım, ben koymaya sabırsızlanıyorum da... kalp atışını duydun mu, inşallah hayırlısıyla onu da duyarsın. Hamilemiyim stresi yaşarken hamileliğe sevinemeden bir de kalp atışını duyayım.... neyse. Hiç farkına varmadan hamile kalanları duyunca Allahım bu da bizim imtahanımız olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah tatlım... güzel haberlerini alalım inşallahevet canm hamileyim ben transerden 12 gün sonra kan testi yaptim ve cok sukur hamileymisim ama bir gun oncesinde idrar testi yaptim bisey cikmadi yani olacakmi olmayacakmj diye zamani stresli geciriyosun bol bol dinlen agir bisey kaldirma sadece dinlen başka cok şey yapma zaten en cok bekleme stresli rabbim yardimcin olsun
Canim hiç üzme kendini benim gorumcemde de cikolata kisti var ve hic bir tedavi görmeden normal yollarla 2 tane oglu oldu hersey rabbimden gelir o ol derse olur sende cok dua et herseyin bir Vakti zamani vardir seninde en kisa zamanda olur insallahKizlar aranizda cikolata kisti olup tup bebek pozitif olan var mi?her gecen gun umudum tukenio resmen..hwrsey cok iyi giderken birturlu tutunamio bebeklerm(bazen kistin salgiladigi sivi yuzunden tutmaya biliomus..ameliyat olmak da istemiorm ozamanda rezervlerm azalacak zaten yas ilerlio artik...bu donmuslarla 4.denemem olacak bu ayin 27si gbi regl olcam ve allah nasip ederse tedaviye basliycam..kizlar bi fikri olan varmi bu kisti kucultecek birseyler biliomsnz 3 yil bitti bi defa bile hamile kalamadm artik insanlarn sorularindan bogulmaya basladim..allahim hepimize hayirlisyla bu duyguyu yasatsin insallah....
Canım seni anlayabiliyorum gerçekten zor ama üzülme umut her zamsn var. Alınmıyo mu bu kistler. Gerçi sen alasını biliyorsundur denemişsindir de şu aslan pençesi kırkkilit otu soğan suyu iyi gelmedi mi. Soğan suyu çikolata kistini parça parça düşürüyo diye okumuştum. İnşallah bir dahaki denemen tutar canımKizlar aranizda cikolata kisti olup tup bebek pozitif olan var mi?her gecen gun umudum tukenio resmen..hwrsey cok iyi giderken birturlu tutunamio bebeklerm(bazen kistin salgiladigi sivi yuzunden tutmaya biliomus..ameliyat olmak da istemiorm ozamanda rezervlerm azalacak zaten yas ilerlio artik...bu donmuslarla 4.denemem olacak bu ayin 27si gbi regl olcam ve allah nasip ederse tedaviye basliycam..kizlar bi fikri olan varmi bu kisti kucultecek birseyler biliomsnz 3 yil bitti bi defa bile hamile kalamadm artik insanlarn sorularindan bogulmaya basladim..allahim hepimize hayirlisyla bu duyguyu yasatsin insallah....
Ne güzel kaçıncı günün inşallah güzel haberlerini duyarız canımBen idrar testi yapmaya baslayacagim kizlar benim için çok dua edin
Canim arkadasin anlattigini bende yaptim (kist gecmisismi anlatacak olursam evliligimin 3.haftasinda 25cm ebatinda kist aldirdim. 1 yil sonra kistim yeniledi ve bu sefer 4.5 cm olmus) gelelim arkadaşin anlattigi tedaviyi bana anlatan yasli teyze icine üzüm pekmezide koy dedi o sekilde denedim ama bir faydasini goremedim sonunda tup bebek yaptirdim insallah sonucum pozitif olur simdide test günü bekloyorumcanim once rabbim kolaylik versin bende soğan suyudu duymuştum bide bir demet maydonozun kökünü kesip bir tencere 1 litra belki birazdaha fazla suyla kaynatiyosun sonra üstünü cikariyosun sadece atlet kaliyor kaynattiģin suyu ocaktan indir üstüne otur tam oturma ama yakmayasin bikini bolgesini ve üstüne battaniye at her yerinni kapatacakve seni terletecek 1 saate kadar kal ara ara suyu tekrar isit suyun buharini rahim cekecek ve sonra sende akinti olack ozamn kist gidiyomuş diye duymuştum bende yaptim yani ama bende kist yoktu üşütmeyede iyi geliyor biraz uzun oldu ama belki ışe yarar
Canin transfer gununu saymazsak bugün 6. Gunun dr. 10ekim test yaptirabilirsin demisti ama ben yarindan itibaten idrar testine baslayacagimNe güzel kaçıncı günün inşallah güzel haberlerini duyarız canım
Bi de dinlenebilsem. Evin işi hiç bitmiyo. Dün transfer oldu geldim akşam yemeği hazırladım. Bugün kahvaltı akşam yemeği blaşık evi topla...neyse yarın da iş var. Hayırlısı inşallah...evet canm hamileyim ben transerden 12 gün sonra kan testi yaptim ve cok sukur hamileymisim ama bir gun oncesinde idrar testi yaptim bisey cikmadi yani olacakmi olmayacakmj diye zamani stresli geciriyosun bol bol dinlen agir bisey kaldirma sadece dinlen başka cok şey yapma zaten en cok bekleme stresli rabbim yardimcin olsun
Ayyy ne güzel ama stres hat safhada dimi. Ama testte çıkmazsa ne olur moralini bozma. Hemşire tutmadı diye üzülüp ilaçları bırakan çok oluyo ama 15. Gün kandan çıkabiliyo, bunu çok sık yaşıyoruz dedi. İnşallah sonucu testle görürsün bize de yaz canım. Arkandan 5 gün sonra da ben yaparım artık...Canin transfer gununu saymazsak bugün 6. Gunun dr. 10ekim test yaptirabilirsin demisti ama ben yarindan itibaten idrar testine baslayacagim
Allahım inş anneliği taddırır sana da canımBugun 4. Gunum bitti gunler gecmiyo saatler uzun yalnizda degilim allahtan kafam surekli onda degil ama biran once ogrenmek istiyorum artik bu caba bosa gitmesin bu umutlar birkez daha tukenmesin yarabbim artik benim evimde bebek sesleriyle senlensin 4 senenin sonunda bizde tam bi aile olalim insallah. milletin laflarindan, imalarindan, hamile olanlarin ustune basa basa nispet yapmalarindan biktim usandim artik esimin rahatsizligi yuzunden olmicagina emin nerdeyse bazilari gobekleri seve seve gozumun icine baka baka hamileliklerini anlatmalarindan tukendim en yakinlarimin dogum hikayelerini 40. Kez dinlemekten usandim rabbim yardim et evlat nasip et tum isteyenlere ve bana...
Canim tranaferden sonraki ilk 4 gun cok onemli demislerdi bana bu 4 gun devamli yat sonra normal hayatina don dedi dr. Sende kendine dikkat et yorma kendiniBi de dinlenebilsem. Evin işi hiç bitmiyo. Dün transfer oldu geldim akşam yemeği hazırladım. Bugün kahvaltı akşam yemeği blaşık evi topla...neyse yarın da iş var. Hayırlısı inşallah...
Canin huriye arkadaşimizda yapti ve erkenden sonucu gordu bende heveslendim sabirsizlaniyorum gun yaklastikcaAyyy ne güzel ama stres hat safhada dimi. Ama testte çıkmazsa ne olur moralini bozma. Hemşire tutmadı diye üzülüp ilaçları bırakan çok oluyo ama 15. Gün kandan çıkabiliyo, bunu çok sık yaşıyoruz dedi. İnşallah sonucu testle görürsün bize de yaz canım. Arkandan 5 gün sonra da ben yaparım artık...
Ayy tşk ederim canım. Size bi faydam dokunuyorsa ne mutlu banaTeselkurederim cnm benm..sende saglikla kucagina al insallah bebislerini:)senin bu enerjin hepimize iyi gelio inan:)
CaNim senin kaliteli diyebahsettigin testin adi neydi yarin ondan alayimAyy tşk ederim canım. Size bi faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
Çok saol canım benim. 4 hafta doldu bugün 5. Haftaya başladık. Darısı başına gülümSağol canım bilgilendirmen için kim ekleyebilir bilmiyorum ama beni de ekler misiniz. Transfer tarihi 3 ekim, son adet tarihi 18 eylül, 2 embriyo 3. Gün transferi başka ne lazım bilmiyorum. Bu arada hamilesin maşallah Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı hafta canım. Nazar değmesin, darısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?