Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım zahmet oldu sağol ne güzel liste hamişlerle dolmuş. Burası baya kalabalıkmış. Moral oldu bana da. Zahmet olcak ama transfer 3 ekim. Son adet tarihi 18 eylül. Yanlış mı yazmışım acaba. Değiştirebilirsen sevinirim
Çok teşekkür ederim hepinize dualarınıza bende sizlere dua ediyorum hakkımızda hayırlısı Rabbim büyük bizim için en iyisini o bilir
Umudunu yitirme ilaçlarını bırakma tatlım. Bu tip şeyler çok sık yaşanıyomuş hamile değilim diye ilaçları bırakan çokmuş , Allahtan umudunu kesme, moralini yüksek tut. Minişin seninledir inşallah üzülmesin

CaNim senin kaliteli diyebahsettigin testin adi neydi yarin ondan alayim
Valla ben bu ay albi laboguick ve pyroclinice kullandım 3 marka içinde en belirgin pyroclinice çıkardı canım sabah ilk idrarınla yap canım. Predictor erken gebelik testi çoğunlukla yanlış pozitif gösteriyormuş öyle duydum. Ben daha önce bir defa miratech kullandım gebelik yokken pozitif verdi bebetime çok dandik. Bunları alma bence. Yarın sabah ilk idrarla yapmayacak mısın testi canım?

Bende simdiden okadar cok heyecanlaniyorum kiii.. boyle testler kan aldirmalar vss..erkenden test yapmak istemiyorum kendi kendime oyle diyorum ama tabi dayanabilirsem. Cunku test bozuk çıkar bisey olur diye korkuyorum en iyisi garanti son gun kan aldirma olur :)

Ayyy maşallah kalp atışını duydun o zaman
Yok canım daha çok erken onun için. Ben test günümden önce öğrendim gebeliğimi. Aslında test günüm yarın. Doktor test gününden 10 gün sonra kese için ultrasona çağırıyor galiba. Kalp atışı da 6-8. Haftada duyulur geneldd canım. İnş duyarım bir an önce

Kesinlikle haklısın canım ama ben sabırsızım işte :)

Maşsllah nazar değmesin çift embriyo muydu. İkiz olmasın...

canim bende cuma gunu inşallh kese gorecem sende insallh guzel haberler le gelirsin zaten burda hepimiz birbirimizi takip ediyoruz

canm valla bol bol dinltenmen lazim
Canım embriyolog eşimin yanında görüşme yaptı. Kendinizi hasta psikolojisine sokmayın. Şu andan itibaren normal hamilesiniz , tramvaya binip evinize gidebilirsiniz, işe dahi gidebilirsiniz dedi. İlişki bile serbest dedi. Ama tutmazsa bunları banane edip kendimizi üzüyoruz diye biraz dinlenin içiniz rahat etsin , psikolojik bunlar dedi. Hatta hareketsizlik kan akışını azaltıyo olumsuz bile etkiler dedi. Ha eşimin yanında demeseydi ben yine daha rahat olurdum. Eşim de bak duydun doktoru normal hamilelikmiş diyor. Bu hafta için rapor isteyecektim. Hiçbirşey diyemedim. Yarın da okula gidicem. Kafam karıştı şimdi

canm zaten doktorlar olayi kafanizda bititin diyolar hani halk arasinda derlerya yat uzan kalkma diye birazda onlarn dedigini yapmakta fayda var zaten sen kendini koruyacn eğilim kalkarken yatakta kalkarken yavaş kalk ben transferdwn 3 gün sonra 9 saatlik bi yolculuk yaptim memlekete yolda kasialarim oldu ama eve gelince ogün ful yattim kendi cizgini sinirini sen koyacaksin birgün 2 iş yapacksan 1 tane yap test gunune kadar herzamnkindan biraz daha az yor kendini ne olur ne olmaz diye gerisi rabbime kalmiş tabi

Haklısın ben de zaten vijdanen bunun rahatsızlığını duyuyorum . Dediğin gibi biraz daha dinlenicem inşallah.

Canim transfer gunu ve test gununu yaziyoruz duzeltmemi istetigin guncel bilgilerini paylasirsan hemen degistiririm

tamam anladımda senin söyledilerini doktor banada söylemişti pehriz konusunda anlamadıgım o döllenen yumurtada toplanmıyormu hepsi toplanıyorsa yanibu yumurta döllendikten sonra başka bi yeremi gidiyo anlamadım gerçekten kusura bakma :)

Yani bende o donemde dusundum ya hamile kalirsam diye ee opu da toplaniyo hepsi nasil oluyo o bence zor.bi ihtimal
gerçekten çok karıştı kafam bütün hepsi toplanıyorsa o döllenen yumurtaya ne oluyo ayy valla çok karıştı kafamm

Iste bazilari hemen hamile kalio bazilarida hic kalamio ameliyattan sonra..en iyi doktru bulmak lazm..canm sen naptn ne zaman basliosn tedaviye?nerelerdesin hic yazmiosn bu ara yoksa tedavi asamasindamisn?

Cnm bu 25 cmlik kist cikolata kistimiydi normal kistmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…