Ben başkentten Acıbademe gectim baskenti tavsiye etmem canım.Mrb cnm ben acibadem volkan beyde tedavi gordum ...donmuslar icin tekrar gidicem..oda olmazsa baskent dusunuorm.senin tedavin sonuclandimi?
Tatlım transfer olduğun gün ve ertesi gün sürekli yat dedi doktorum. Sonrasında günlük yaşamına dönebilirsin dedi. Ama ağır kaldırmak ittirmek yükseğe uzanmak ağır sporlar vs yasak yine de. Bizim dr test tarihine kadar cinsel ilişkiyi yasakladı bence de doğru olan o. Kendini çok fazla yormadan aralarda dinlenerek günlük ysşamını sürdürebilirsin canım. Endişe etme inş bebeğin sıkı sıkı tutunacaktır sana annesiCanım embriyolog eşimin yanında görüşme yaptı. Kendinizi hasta psikolojisine sokmayın. Şu andan itibaren normal hamilesiniz , tramvaya binip evinize gidebilirsiniz, işe dahi gidebilirsiniz dedi. İlişki bile serbest dedi. Ama tutmazsa bunları banane edip kendimizi üzüyoruz diye biraz dinlenin içiniz rahat etsin , psikolojik bunlar dedi. Hatta hareketsizlik kan akışını azaltıyo olumsuz bile etkiler dedi. Ha eşimin yanında demeseydi ben yine daha rahat olurdum. Eşim de bak duydun doktoru normal hamilelikmiş diyor. Bu hafta için rapor isteyecektim. Hiçbirşey diyemedim. Yarın da okula gidicem. Kafam karıştı şimdi
Canım vücutta döllenen yumurta tüplere geçer ve rahime doğru yol almaya başlar. Yumurta toplanırken o zaten yolunu bulmuş gidiyordur rahime doğru yanitamam anladımda senin söyledilerini doktor banada söylemişti pehriz konusunda anlamadıgım o döllenen yumurtada toplanmıyormu hepsi toplanıyorsa yanibu yumurta döllendikten sonra başka bi yeremi gidiyo anlamadım gerçekten kusura bakma :)
Ayyyy çok şekersin canımgerçekten çok karıştı kafam bütün hepsi toplanıyorsa o döllenen yumurtaya ne oluyo ayy valla çok karıştı kafamm
transfer sonrası 9. gün: 80
11. gün: 120
13. gün: 200
15. gün 440
17. gün 1080
violinis arkadaşım tıp merkezi sana bu deeğeri vermek zorunda
ben ankarada iki ayrı yerde boluda iki ayrı yerde yaptırdım ve ben istemeden onlar kağıda yazmıştı zaten
lütfen umutsuzkuğa kapılma
benm 3. sdenememdi bu
ve bir öncekinde kapıldığm umutsuzluk son tüp bebek tedavimde de yakamı bırakmadı
aklımdan "yine olmayacak" cümlesi geçtiğinde hemen kendieme yalanlar söylemeye başladım
iyi hissettiğime dair ve bu sdefer başarılı olacağına dair
yalan söylediğimin bilincinde olduğum halde yalan söylemeye devam ettim
lütfen inancını kaybetme
senin kaçıncı denemendi ve hangi merkeze gittin cnm
evet canım ben varım benim değerim 24 tü çok şükür bir kızım oldu............stres yapma diyeceğim ama ne kadar zor bi süreç olduğunu iyi biliyorum inşallah senin değerlerinde güzel katlanır hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur
pek fazla giremiyorum pc canım o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma evet benim ilk 24 ikincisi 40 lara yakındı zaten tam iki katı hiç olmadı inşalllah senin bebeğinde seninle canım bu arada hayırlı olsun demeyi unutuyorum hep
inşallah sende hayırlı ve sağlıklı bir şakilde bebeğine kavuşursun canım.............benim bir kızım oldu şu anda 2 yaşında
aarya merhaba,
benım tup bebekdı. transferden sonra baktırdığım beta değerlerim;
12.gün 26
14.gun 45
16 gun 68
18 gun 300
4 gun sonra 2.000
en son 5000 yakındıve kese buyumusdu. 20 gun sonra ınsallah kalp sesınıde duyabılrım. kese gozukdu ama hep asama asama ilerlediğimiziçin tam sevinemiyorum. Ama suankı durum biile mucize. Bence seniğn değerlerin de yükselir. sabırlı olmak ve umut etmekten vazgecmemek gerek. İlk 26 yı gordugumde hayal kırıklıgı yasamısdım ama dr'um yüksebileceğini söyledi ve gerçektende yukseldı ve bu durumdayım.Ama yolumuz uzun.Daha çok heycan yasayacağımız soyluyor tecrubelı arkadaslar. Oyuzden ıcınıferh tut. İnsallah senın değerlerinde 18.gunden ıtıbaren yukselecek.
11. gün değerim 49 du 2 günde bir testi tekrarladık yavaş ilerliyor demelerine rağmen ikiz bebişlerimizi gördük şükürler olsn gün geçtikçe büyüyorlar. evet çok düşünüyoruz ama mevlam sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
12.gün 45 (tüp bebek merkezinde)
13gün 58 (başka hastane)
14.gün 54 (daha başka bir hastane)
------------------------------ ve doktor ilaçlarını kes negatif regl olacaksın bir kaç güne kadar dedi---------------------------
ama olmadım ve içime bir kurt düştü 17. gün akşam kafama göre bir test daha yaptırdım 285 çıktı ben tutuştum sabahı zor ettim....
18. gün tüp bebek merkezine gidip durumu anlattım doktora orada bir test daha yapıldı 320
-------------------- veee ilaçlara tekrar başlandı ama iki gün sonrası için tekrar test istendi--------------
20. gün test sonucu 640 çıktı..
---------------------------------------- veee rabbime sonsuz şükürler olsun 23. gün kesemizi gördük-----------------------------
Allahtan umut kesilmez duaya sarılın arkadaşlar.... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.... hamile olanlarımızın sağlıkla kucamıza alabilmemizi, tedavide olanlarında hayırlı pozitif sonuçlar almasını nasip etsin....
7. gün 18.44
9. gün 51.93
11. gün 79.89
13. gün 260.8
15. gün 643
kızlar sizce 13. ve 15. gün birden bu kadar artması normal mi? ikiz olup olmadığını nasıl anlıyoruz?
Over kistti canimCnm bu 25 cmlik kist cikolata kistimiydi normal kistmi?
ay cok iyi etmişsin cnm aynen burda olumsuz düşunenlere cok guzel moral olürdyg_brk canım senin için başka forumdan kopyaladım bak değeri azar azar artıp bebişleri olanlar. İnş senin de öyle olacak
günaydin canim hadi insallh hayirli ola bende insallh cumuya gidecmkızlarrr günaydın bugün ben keseyi görmeye gitcemdua edin
Bende hadi ikimizde mujdeli hayirli haberlerle donelim insallahkızlarrr günaydın bugün ben keseyi görmeye gitcemdua edin
Ya kizlar biraz once peceteye az leke geldi bel agrimda var korma canm zaten doktora gidecn birazcik kanamn versa erken git yok tur insallh citti bisey kese yerleşmesidir belki
güzel haberlerınızı bekliyoruz kızlar Allaha emanet olunnnBende hadi ikimizde mujdeli hayirli haberlerle donelim insallah
hayırlı olsun canımm cok sevındımm ınsallah bebıslerıne tez vakıtte kavusursunKizlarr simdi haber verdiler 23 yumurtadan 13 u döllenmis ...bakalim ne olcak daha eksilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?