- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canim bana göre çok iyi benim 7 tane yumurtam vardiArkadaslar azonce muayene oldum doktor 17 tane yumurtam olduğunu soyledi sizce azmi bu rakam bilen vaarsa yazabilir mi
Maşallah canm.ilk.kutlayan brn.olayim.kacinvi gunundu bugun degerin baya yuksek.ikiz heraldegünaydın şükürler olsun hamileyim 571 çıktı Allah inşallah devamını gösterir çarşamba bidaha gidicez ikiye katlaması gerek dedi
Gözün aydin canim darisi başıma inşallahgünaydın şükürler olsun hamileyim 571 çıktı Allah inşallah devamını gösterir çarşamba bidaha gidicez ikiye katlaması gerek dedi
Canim dru ara soyle endiselenmeYa kizlar biraz once peceteye az leke geldi bel agrimda var korkuyorum galiba
Bende ilk.2 gun yattim.sonrasinda piknige markete gittim ogalani okula hotrp getiriyorum yani kendime.dikkat ediyorum.ama hasta gibi davranmiyorum bendeTatlım transfer olduğun gün ve ertesi gün sürekli yat dedi doktorum. Sonrasında günlük yaşamına dönebilirsin dedi. Ama ağır kaldırmak ittirmek yükseğe uzanmak ağır sporlar vs yasak yine de. Bizim dr test tarihine kadar cinsel ilişkiyi yasakladı bence de doğru olan o. Kendini çok fazla yormadan aralarda dinlenerek günlük ysşamını sürdürebilirsin canım. Endişe etme inş bebeğin sıkı sıkı tutunacaktır sana annesi
Test gunun.ne zaman canmGözün aydin canim darisi başıma inşallah
Canim cuma.kontrolun var dimi haberdar et bizigünaydin kizlar yeni gün yeni umutlar olsun insallh sabh erkenciyi günde 3 ögun yemeliymışim normalde 11 de kahvalti yapardim sımdi değiştirmwye başladim darisi herkese
Hadi hayirli haberlerle canim .ilk.degerin kacti canimkızlarrr günaydın bugün ben keseyi görmeye gitcemdua edin
canım az degıl yanı ıdealArkadaslar azonce muayene oldum doktor 17 tane yumurtam olduğunu soyledi sizce azmi bu rakam bilen vaarsa yazabilir mi
ınsaallahh canm hayırlı uğurlugünaydın şükürler olsun hamileyim 571 çıktı Allah inşallah devamını gösterir çarşamba bidaha gidicez ikiye katlaması gerek dedi
10 ekim cumartesi günüTest gunun.ne zaman canm
Canim bana göre çok iyi benim 7 tane yumurtam vardi
13 ekim benim test günüm.evde dinleniyorum. Eşim fazla bişey yapmama izin vermiyor zaten.bende korkuyorum canım yaa.çok merak ediyorum sonucu.Hayırlısı olsın inşallah canım. Buradan kimseye anlatamadıklarımızı sıkıntılarımızı rahat rahat konuşabiliyoruz. Herkes en kısa zamanda meleğine ulaşır inşallah. Hiç belirtin var mı, neler yapıyosun dinleniyomusun. İlk testini ne zaman yapıcaksın. Buradan haberleşelim canım.aramızda 2 gün var
Cok sevindim canımmm degerin epey yuksek masallah, belirti falan hissetmis miydin? 2 embriyo muydu senin? Allahim kucagina alabilmeyi nasip etsin. Amin.günaydın şükürler olsun hamileyim 571 çıktı Allah inşallah devamını gösterir çarşamba bidaha gidicez ikiye katlaması gerek dedi
Ya kizlar biraz once peceteye az leke geldi bel agrimda var korkuyorum galiba
teşekkür ederim canım 13. günümMaşallah canm.ilk.kutlayan brn.olayim.kacinvi gunundu bugun degerin baya yuksek.ikiz heralde
saol canım benimınsaallahh canm hayırlı uğurluolsunnnn
aminn tatlım Rabbim herkese nasip etsin dualarımdasınızGözün aydin canim darisi başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?