Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bende ilk.2 gun yattim.sonrasinda piknige markete gittim ogalani okula hotrp getiriyorum yani kendime.dikkat ediyorum.ama hasta gibi davranmiyorum bende

13 ekim benim test günüm.evde dinleniyorum. Eşim fazla bişey yapmama izin vermiyor zaten.bende korkuyorum canım yaa.çok merak ediyorum sonucu.

günaydın şükürler olsun hamileyim 571 çıktı Allah inşallah devamını gösterir çarşamba bidaha gidicez ikiye katlaması gerek dedi
Cok sevindim canımmm degerin epey yuksek masallah, belirti falan hissetmis miydin? 2 embriyo muydu senin? Allahim kucagina alabilmeyi nasip etsin. Amin.

Ya kizlar biraz once peceteye az leke geldi bel agrimda var korkuyorum galiba

Benımde 6. Haftada hafıf pembe lekelenmem oldu bir gün boyunca. Bayramdı bende doktoru aramadım. Çok korktum çünkü hiç lekelenmem olmamıstı. O günden sonra olmadı. Sonra biraz arastırdım. Bebek artık plesentayla tam olarak beslenmeye başladıgı için bugünlerde hafif kanama lekelenme olabilir diye okuyunca rahatladım. Birde tabiki benim sadece bir gün sürdü daha uzasaydı doktora giderdim. İnşallah seninde öyledir canım. Yat dinlen dikkat et. Doktorunuda ara tabiki

Evet ikiz olabilir maşallah. Tabi bazan hcg yanıltıcı olabilirmiş ama olsun. Büyük ihtimal ikizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…