- 9 Ağustos 2015
- 30
- 28
- 38
- 39
13. günüm inşallah ikizdir hayırlısıM masaleymen canım tebrik ederim gözün aydın kaçıncı gündü değerin çok iyi ikiz olabilir.
amin canım evet iki embriyo pek bi belirtim olmadı hatta karnım ağrıdı regl günlerimdi korktum olucam diye ama şükürler olsun sonuç pozitifCok sevindim canımmm degerin epey yuksek masallah, belirti falan hissetmis miydin? 2 embriyo muydu senin? Allahim kucagina alabilmeyi nasip etsin. Amin.
günaydin canim hadi insallh hayirli ola bende insallh cumuya gidecm
Bende hadi ikimizde mujdeli hayirli haberlerle donelim insallah
hayırlısı artık çarşamba tekrar gitcez ikiye katlaması gerek dedi doktorum Rabbim hayırlısını nasip etsin herkeseEvet ikiz olabilir maşallah. Tabi bazan hcg yanıltıcı olabilirmiş ama olsun. Büyük ihtimal ikizdir.
doktoe keseyi gördü kalp atışıda var dedi. transferin 10. günü 112 13. günü 482 20. günü 4700 çıktı. bugünkü kan sonuçları daha çıkmadı :)Hadi hayirli haberlerle canim .ilk.degerin kacti canim
cok güzel artik iki kalbin var canm mutluluklar darisi bizlaereeekeseyi gördü doktor kalp atışıda var dedi. binlerce şükürkan sonuçlarını bekliyorum şimdi
inşallah canım ama hala inanamıyorum :) biz tedaviye başlamadan önce artık 2.ye arabayı satar öyle 2. tüp bebek yaparız demiştik eşimle :) ama şu an o kadar mutluyum ki rabbim ol deyince oluyo demek ki. rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin :)cok güzel artik iki kalbin var canm mutluluklar darisi bizlaereee
Hadi gözünaydın cnmkeseyi gördü doktor kalp atışıda var dedi. binlerce şükürkan sonuçlarını bekliyorum şimdi
Maşallah kalp atisinidami aldiniz gozun aydin canm darisi basumiza ins.2 embriyomu var senin degerde yuksekdoktoe keseyi gördü kalp atışıda var dedi. transferin 10. günü 112 13. günü 482 20. günü 4700 çıktı. bugünkü kan sonuçları daha çıkmadı :)
Hayirli haber alirsin ins 5 gun kalmis bisey kalmamis10 ekim cumartesi günü
kendım duymuş kadar sevındım vallahıı burdakı arkadaşlık bağımız herkesten cok farklı olduu.. Allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın cnmmkeseyi gördü doktor kalp atışıda var dedi. binlerce şükürkan sonuçlarını bekliyorum şimdi
yok canım tek embriyo transferi yapıldıMaşallah kalp atisinidami aldiniz gozun aydin canm darisi basumiza ins.2 embriyomu var senin degerde yuksek
amin canım rabbim inşallah sizlere de isteyen herkese nasip eder :)kendım duymuş kadar sevındım vallahıı burdakı arkadaşlık bağımız herkesten cok farklı olduu.. Allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın cnmm
ınsaallah canımm dualarınızı eksık etmeyınnamin canım rabbim inşallah sizlere de isteyen herkese nasip eder :)
Trasnfer yapildi canim bana bugün 7. GünümCanım sen hangi aşamadasin suanda
amin canm insallh ikincisinede kendiliğinden olur rabbime şükürler olsuninşallah canım ama hala inanamıyorum :) biz tedaviye başlamadan önce artık 2.ye arabayı satar öyle 2. tüp bebek yaparız demiştik eşimle :) ama şu an o kadar mutluyum ki rabbim ol deyince oluyo demek ki. rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin :)
Oyyyy ne güzel darısı başımıza. Sonuçtan haberdar et bizikızlarrr günaydın bugün ben keseyi görmeye gitcemdua edin
Ne güzel ya. Bize de haber ver sonucuBende hadi ikimizde mujdeli hayirli haberlerle donelim insallah
Canım doktorunla görüş. Haberi olsun belki ilaç önerir inş bişey olmaz gönlünü ferah tut canımYa kizlar biraz once peceteye az leke geldi bel agrimda var korkuyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?