Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cok sevindim canımmm degerin epey yuksek masallah, belirti falan hissetmis miydin? 2 embriyo muydu senin? Allahim kucagina alabilmeyi nasip etsin. Amin.
amin canım evet iki embriyo pek bi belirtim olmadı hatta karnım ağrıdı regl günlerimdi korktum olucam diye ama şükürler olsun sonuç pozitif

cok güzel artik iki kalbin var canm mutluluklar darisi bizlaereee
inşallah canım ama hala inanamıyorum :) biz tedaviye başlamadan önce artık 2.ye arabayı satar öyle 2. tüp bebek yaparız demiştik eşimle :) ama şu an o kadar mutluyum ki rabbim ol deyince oluyo demek ki. rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin :)

doktoe keseyi gördü kalp atışıda var dedi. transferin 10. günü 112 13. günü 482 20. günü 4700 çıktı. bugünkü kan sonuçları daha çıkmadı :)
Maşallah kalp atisinidami aldiniz gozun aydin canm darisi basumiza ins.2 embriyomu var senin degerde yuksek

keseyi gördü doktor kalp atışıda var dedi. binlerce şükür kan sonuçlarını bekliyorum şimdi
kendım duymuş kadar sevındım vallahıı burdakı arkadaşlık bağımız herkesten cok farklı olduu.. Allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın cnmm

amin canm insallh ikincisinede kendiliğinden olur rabbime şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…