Çok iyi canım. Gün geçtikçe sağlıklı olmayanlar elenir canım ama sayısı çok zaten merak etme. Büyüsün bebişlerKizlarr simdi haber verdiler 23 yumurtadan 13 u döllenmis ...bakalim ne olcak daha eksilir mi acaba
Çok iyi canım az olur mu hiç. Benim muayenede 6 gözüküyordu 11 tane toplandı iki embriyo transfer edildi hamileyim şükürArkadaslar azonce muayene oldum doktor 17 tane yumurtam olduğunu soyledi sizce azmi bu rakam bilen vaarsa yazabilir mi
Maşallah çok çok iyi. Kaç günlük kaç embriyo verilmişti? Kaçıncı günündü bugün? Tebrikler canım çok sevindim. Belki de ikizdirgünaydın şükürler olsun hamileyim 571 çıktı Allah inşallah devamını gösterir çarşamba bidaha gidicez ikiye katlaması gerek dedi
Çok iyi canım gözünaydın darısı bize inşkeseyi gördü doktor kalp atışıda var dedi. binlerce şükürkan sonuçlarını bekliyorum şimdi
Tebrik ederimkeseyi gördü doktor kalp atışıda var dedi. binlerce şükürkan sonuçlarını bekliyorum şimdi
Çok iyi canım az olur mu hiç. Benim muayenede 6 gözüküyordu 11 tane toplandı iki embriyo transfer edildi hamileyim şükür
Trasnfer yapildi canim bana bugün 7. Günüm
valla bende bu sureclerı cok merak edıyorum bılen bırı anlatsa en başından : ))canım peki sana bişey sorsam. ben ganol f kullanıodum bugün itibariyle bir iğne daha eklendi. ybu iğneler nezaman daha kullanıcam.. yumurtalar toplandıktn sonra devammı edeceğim yada transferden sonra iğne olcakmıyım.. bu süreçleri bilmiyorum ve kafamda deli sorular :)
Canım kistlerin ölçüsü neKizlar aranizda cikolata kisti olup tup bebek pozitif olan var mi?her gecen gun umudum tukenio resmen..hwrsey cok iyi giderken birturlu tutunamio bebeklerm(bazen kistin salgiladigi sivi yuzunden tutmaya biliomus..ameliyat olmak da istemiorm ozamanda rezervlerm azalacak zaten yas ilerlio artik...bu donmuslarla 4.denemem olacak bu ayin 27si gbi regl olcam ve allah nasip ederse tedaviye basliycam..kizlar bi fikri olan varmi bu kisti kucultecek birseyler biliomsnz 3 yil bitti bi defa bile hamile kalamadm artik insanlarn sorularindan bogulmaya basladim..allahim hepimize hayirlisyla bu duyguyu yasatsin insallah....
Canım kistlerin ölçüsü ne
ayyy canmm hayırlıı olsunnnn Allah sag sağlım kucağına almanı nasıp etsınnnKizlar cok sukur keseyi gorduk icinde minnagimida gorduk haftaya kalp atisi icin cagirdi
Kizlar cok sukur keseyi gorduk icinde minnagimida gorduk haftaya kalp atisi icin cagirdi
keseyi gördü doktor kalp atışıda var dedi. binlerce şükürkan sonuçlarını bekliyorum şimdi
canım bıldıgım kadarıyla doktor ve ılaclar dozu kıloya gore degısıyor dıye bılıyorum ama 6 mılyar cıvarı sanırsam. tabı buna ek ılaclar katan doktor olur başka bı sıkıntı çıkar onu tedavı ederler ılac eklerler vs vs onun ıcın bısey dıyemıyorumKızlar tüp bebek yaptirmaya karar versek ne kadar harcama yapmamiz gerekir, yani maliiyeti nedir, aşılama olsa ne kadar harcariz, yardimci olursaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?