Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

günaydın şükürler olsun hamileyim 571 çıktı Allah inşallah devamını gösterir çarşamba bidaha gidicez ikiye katlaması gerek dedi
Maşallah çok çok iyi. Kaç günlük kaç embriyo verilmişti? Kaçıncı günündü bugün? Tebrikler canım çok sevindim. Belki de ikizdir

Çok iyi canım az olur mu hiç. Benim muayenede 6 gözüküyordu 11 tane toplandı iki embriyo transfer edildi hamileyim şükür

canım peki sana bişey sorsam. ben ganol f kullanıodum bugün itibariyle bir iğne daha eklendi. ybu iğneler nezaman daha kullanıcam.. yumurtalar toplandıktn sonra devammı edeceğim yada transferden sonra iğne olcakmıyım.. bu süreçleri bilmiyorum ve kafamda deli sorular :)

valla bende bu sureclerı cok merak edıyorum bılen bırı anlatsa en başından : ))

Canım kistlerin ölçüsü ne

Canım kistlerin ölçüsü ne

Saraçoğlu bu konuda çok rahatlatıcı konuşuyor sakın umutsuzluğa kapılma kürleri var müşter ihizmetlerini alıp spariş verebilirsin. Karambole göndermiyorlar tahlil tetkik istiyorlar ona göre veriyorlar tedaviyi

Kızlar tüp bebek yaptirmaya karar versek ne kadar harcama yapmamiz gerekir, yani maliiyeti nedir, aşılama olsa ne kadar harcariz, yardimci olursaniz sevinirim.

saracoglunun bı vıdeosunda havuç suyunu tup bebek yaptıranlar ıcın ozellıkle cok onerıyordu.amnıyo sıvısını çoğaltıyormuş ve Allahında ıznıyle bebegın tutunmasında onemlı rol oynuyormuş. bende ıcmeyı düşünüyorum bakalım

Kızlar tüp bebek yaptirmaya karar versek ne kadar harcama yapmamiz gerekir, yani maliiyeti nedir, aşılama olsa ne kadar harcariz, yardimci olursaniz sevinirim.
canım bıldıgım kadarıyla doktor ve ılaclar dozu kıloya gore degısıyor dıye bılıyorum ama 6 mılyar cıvarı sanırsam. tabı buna ek ılaclar katan doktor olur başka bı sıkıntı çıkar onu tedavı ederler ılac eklerler vs vs onun ıcın bısey dıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…