İnşallah canım ya. Böyle olunca konuşmak iyi geliyor. Şu anda işteyim. Dinlenmeyi çok istiyorum ama imkanım olmuyor. Yine de dikkat etmeye çalışıyorumTatlım transfer olduğun gün ve ertesi gün sürekli yat dedi doktorum. Sonrasında günlük yaşamına dönebilirsin dedi. Ama ağır kaldırmak ittirmek yükseğe uzanmak ağır sporlar vs yasak yine de. Bizim dr test tarihine kadar cinsel ilişkiyi yasakladı bence de doğru olan o. Kendini çok fazla yormadan aralarda dinlenerek günlük ysşamını sürdürebilirsin canım. Endişe etme inş bebeğin sıkı sıkı tutunacaktır sana annesi
Hadi güzel haberlerle gel inşallah yaaagünaydin canim hadi insallh hayirli ola bende insallh cumuya gidecm
Canımm Allah razı olsun ne kadar iyisin sen yarın belli olur herşeye razıyım Rabbim daha iyi bilir üzülmek ona isyan gibi geliyor üzülmüyorum kaderimde ne varsa o her verdiğine sonsuz şükürdyg_brk canım senin için başka forumdan kopyaladım bak değeri azar azar artıp bebişleri olanlar. İnş senin de öyle olacak
Canım harikasın daha ne olsun. Benim 3 tane oldu. 2si transfer edildi 3. Gün, donmuş bir tane var. Şimdi senin şansın çok muhtemelen 2 tane 5. Gün enbriyosu alırsın. Bir sürü de donmuş bebişin olur. Maşallah sana...Canim bana göre çok iyi benim 7 tane yumurtam vardi
5.haftamGözün aydın canım kaçıncı gündeydin. Keseyi görünce içinin dolu olup olmadığı da görülüyor mu
Canımm Allah razı olsun ne kadar iyisin sen yarın belli olur herşeye razıyım Rabbim daha iyi bilir üzülmek ona isyan gibi geliyor üzülmüyorum kaderimde ne varsa o her verdiğine sonsuz şükür
Canım boş ver işi falan yat dinlemek. Benim doktorum 4 gün istirahat ondan sonra da kendini yormadan hareket et dedi.doktorun sana istirahat verme dimi.bu kadar sıkıntı yaşıyor sun bence işi yemeği bırak dinlenir canımBi de dinlenebilsem. Evin işi hiç bitmiyo. Dün transfer oldu geldim akşam yemeği hazırladım. Bugün kahvaltı akşam yemeği blaşık evi topla...neyse yarın da iş var. Hayırlısı inşallah...
5.haftam
İnşallah canım Allah hepinizden razı olsun sağlıkla hayırla alın evlatlarınızı kucağınıza olmayan herkesede tez vakitte versin RabbimCanım harikasın yaaa. Teslimiyet .Seve seve hemde. İnşallah yarın ve daha sonraki günler hep güzel haber alırsın
Evet nokta seklindeBende kese için cuma gidicemde içinin dolu olup olmadığı görünüyor mu
Cikti canisi 600
Canım normalde bugün test günüm. Akşam 7de baktırıcam tekrar değer yükselmiş mi diye??? Yarın merkezi arıycam galiba 10 gün sonra ultrasona çağırıyorlarmış. İlgin için saol canımhuriye048 canım sen ne yaptın nasılsın. doktor kontrolün ne zamandı
Yukselmistr canm ins . hadi bakalim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin AllahmCanım normalde bugün test günüm. Akşam 7de baktırıcam tekrar değer yükselmiş mi diye??? Yarın merkezi arıycam galiba 10 gün sonra ultrasona çağırıyorlarmış. İlgin için saol canım
Canım eklenen iğne eğer yumurta çatlamasını önleyici iğneyse çatlatma iğnesi yapana kadar devam ettirmişti doktorum. Transfer sonrası her doktorun yaklaşımı farklı canım. Bazısı kan sulandırıcı iğne ve progestan iğne veriyor bazısı vermiyor canımcanım peki sana bişey sorsam. ben ganol f kullanıodum bugün itibariyle bir iğne daha eklendi. ybu iğneler nezaman daha kullanıcam.. yumurtalar toplandıktn sonra devammı edeceğim yada transferden sonra iğne olcakmıyım.. bu süreçleri bilmiyorum ve kafamda deli sorular :)
ınsallah yukselmıstırde ıkızdır hatta :) hayırlısı olsun ınsallah canımm güzel günler nasıp etsın RabbımCanım normalde bugün test günüm. Akşam 7de baktırıcam tekrar değer yükselmiş mi diye??? Yarın merkezi arıycam galiba 10 gün sonra ultrasona çağırıyorlarmış. İlgin için saol canım
Tebrik ederim canım çoooook sevindim ben de akşam baktırıcam. Ne dediler ikiz olabilir miymiş? İlaçları nasıl ayarladılar? Usgye ne zaman gideceksin? Alttan mı üstten mi usg?Cikti canisi 600cok mutluyum
masallahh canım .. hayırlı olsun Allah banada nasıp eder ınsallahTransfer sonrasi 4. Gun 9,5
6. Gun idrar testi pozitif
7gun idrar testi pozitif
10.gun kan testi 201
13.gun kan test 600 sukur Yarabbi kese ve kalp atisi ni bekliyoruz artik. Rabbim cumlemize nasip.eylesin arkadaslar.saglik sihhatli eli ayagi duzegun akli yerinde evlatlar nasip eylesin Allahm .hala bi ruyadayim sanki
Çok saol canım inş ikiz olur çok sevinirim. Darısı başına inşınsallah yukselmıstırde ıkızdır hatta :) hayırlısı olsun ınsallah canımm güzel günler nasıp etsın Rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?