Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

İnşallah canım ya. Böyle olunca konuşmak iyi geliyor. Şu anda işteyim. Dinlenmeyi çok istiyorum ama imkanım olmuyor. Yine de dikkat etmeye çalışıyorum

dyg_brk canım senin için başka forumdan kopyaladım bak değeri azar azar artıp bebişleri olanlar. İnş senin de öyle olacak
Canımm Allah razı olsun ne kadar iyisin sen yarın belli olur herşeye razıyım Rabbim daha iyi bilir üzülmek ona isyan gibi geliyor üzülmüyorum kaderimde ne varsa o her verdiğine sonsuz şükür

Canim bana göre çok iyi benim 7 tane yumurtam vardi
Canım harikasın daha ne olsun. Benim 3 tane oldu. 2si transfer edildi 3. Gün, donmuş bir tane var. Şimdi senin şansın çok muhtemelen 2 tane 5. Gün enbriyosu alırsın. Bir sürü de donmuş bebişin olur. Maşallah sana...

Canımm Allah razı olsun ne kadar iyisin sen yarın belli olur herşeye razıyım Rabbim daha iyi bilir üzülmek ona isyan gibi geliyor üzülmüyorum kaderimde ne varsa o her verdiğine sonsuz şükür

Canım harikasın yaaa. Teslimiyet .Seve seve hemde. İnşallah yarın ve daha sonraki günler hep güzel haber alırsın

Bi de dinlenebilsem. Evin işi hiç bitmiyo. Dün transfer oldu geldim akşam yemeği hazırladım. Bugün kahvaltı akşam yemeği blaşık evi topla...neyse yarın da iş var. Hayırlısı inşallah...
Canım boş ver işi falan yat dinlemek. Benim doktorum 4 gün istirahat ondan sonra da kendini yormadan hareket et dedi.doktorun sana istirahat verme dimi.bu kadar sıkıntı yaşıyor sun bence işi yemeği bırak dinlenir canım

Transfer sonrasi 4. Gun 9,5
6. Gun idrar testi pozitif
7gun idrar testi pozitif
10.gun kan testi 201
13.gun kan test 600 sukur Yarabbi kese ve kalp atisi ni bekliyoruz artik. Rabbim cumlemize nasip.eylesin arkadaslar.saglik sihhatli eli ayagi duzegun akli yerinde evlatlar nasip eylesin Allahm .hala bi ruyadayim sanki

huriye048 canım sen ne yaptın nasılsın. doktor kontrolün ne zamandı
Canım normalde bugün test günüm. Akşam 7de baktırıcam tekrar değer yükselmiş mi diye??? Yarın merkezi arıycam galiba 10 gün sonra ultrasona çağırıyorlarmış. İlgin için saol canım

Canım normalde bugün test günüm. Akşam 7de baktırıcam tekrar değer yükselmiş mi diye??? Yarın merkezi arıycam galiba 10 gün sonra ultrasona çağırıyorlarmış. İlgin için saol canım
Yukselmistr canm ins . hadi bakalim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Allahm

Canım eklenen iğne eğer yumurta çatlamasını önleyici iğneyse çatlatma iğnesi yapana kadar devam ettirmişti doktorum. Transfer sonrası her doktorun yaklaşımı farklı canım. Bazısı kan sulandırıcı iğne ve progestan iğne veriyor bazısı vermiyor canım

ınsallah yukselmıstırde ıkızdır hatta :) hayırlısı olsun ınsallah canımm güzel günler nasıp etsın Rabbım

Cikti canisi 600 cok mutluyum
Tebrik ederim canım çoooook sevindim ben de akşam baktırıcam. Ne dediler ikiz olabilir miymiş? İlaçları nasıl ayarladılar? Usgye ne zaman gideceksin? Alttan mı üstten mi usg?

kızlar ne kadar güzel bu topik çok iyi çoğunuz hamile kaldı hep takip ediyorum. arada üzüldüğüm oluyo ama rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş. bizim sürekli bi engel çıkıyo adım atamadık bir türlü. bu hafta kısmetse ilk randevumuza gidicez. üniv hastanesinde yaptıran varmı hiç. yardımcı doçent varmış bir tane çok iyi diyolar. acaba ordamı yaptırsam diyorum..

masallahh canım .. hayırlı olsun Allah banada nasıp eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…