- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
hosgeldınn Allahım ınsallah bızede nasıp eder canmkızlar ne kadar güzel bu topik çok iyi çoğunuz hamile kaldı hep takip ediyorum. arada üzüldüğüm oluyo ama rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş. bizim sürekli bi engel çıkıyo adım atamadık bir türlü. bu hafta kısmetse ilk randevumuza gidicez. üniv hastanesinde yaptıran varmı hiç. yardımcı doçent varmış bir tane çok iyi diyolar. acaba ordamı yaptırsam diyorum..
İnş herşey yolunda gider ve pozitifi görürsün inş canımkızlar ne kadar güzel bu topik çok iyi çoğunuz hamile kaldı hep takip ediyorum. arada üzüldüğüm oluyo ama rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş. bizim sürekli bi engel çıkıyo adım atamadık bir türlü. bu hafta kısmetse ilk randevumuza gidicez. üniv hastanesinde yaptıran varmı hiç. yardımcı doçent varmış bir tane çok iyi diyolar. acaba ordamı yaptırsam diyorum..
İNŞAALLAH İNŞAALLAH CANI GÖNÜLDENNN... bekliyorum bakalımÇok saol canım inş ikiz olur çok sevinirim. Darısı başına inş
Ayy ne güzel ya süper çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş. Darısı bizeKizlar cok sukur keseyi gorduk icinde minnagimida gorduk haftaya kalp atisi icin cagirdi
ay cok sevindim canm cok guzelTransfer sonrasi 4. Gun 9,5
6. Gun idrar testi pozitif
7gun idrar testi pozitif
10.gun kan testi 201
13.gun kan test 600 sukur Yarabbi kese ve kalp atisi ni bekliyoruz artik. Rabbim cumlemize nasip.eylesin arkadaslar.saglik sihhatli eli ayagi duzegun akli yerinde evlatlar nasip eylesin Allahm .hala bi ruyadayim sanki
Her merkezde farklı canım özelde aşılama ortalama 1500-2000 civarı tüp bebek 6-7 bin civarı diye biliyorum (ilaçlarla birlikte) sormak lazım. Rapor olursa maliyet çok çok düşüyor tabiKızlar tüp bebek yaptirmaya karar versek ne kadar harcama yapmamiz gerekir, yani maliiyeti nedir, aşılama olsa ne kadar harcariz, yardimci olursaniz sevinirim.
Amin insallah canim kalp atisinida duyayim tam huzura ererim insallahAyy ne güzel ya süper çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş. Darısı bize
10 gun sonraya randevu aldum.dr u gormedim bugun canm soramadim yani ilaclara devam 15 ekim randevumAyy ne güzel ya süper çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş. Darısı bize
Nazar değmesin maşallah darısı başımızaCikti canisi 600cok mutluyum
13.gün ve 2 embriyo canım çok saolMaşallah çok çok iyi. Kaç günlük kaç embriyo verilmişti? Kaçıncı günündü bugün? Tebrikler canım çok sevindim. Belki de ikizdir
Canım eşim oraya giderken çok hassastı, dinlen diyodu, ama doktor normal hayatına dönebilirsin, normal hamilelik gibi deyince o da rahatladı. İş başa düştü ama yine de dikkat etmeye çalışıyorumCanım boş ver işi falan yat dinlemek. Benim doktorum 4 gün istirahat ondan sonra da kendini yormadan hareket et dedi.doktorun sana istirahat verme dimi.bu kadar sıkıntı yaşıyor sun bence işi yemeği bırak dinlenir canım
bende duymadım valla aşılama ile hamile kalanı çevremde.bizim 10bini geçti canım aşılama 1500-2000 arası ama aşılamada ihtimal daha düşük dedi doktor ve ben çevremdeki arkadaşlarımdan aşılamayla hamile kalan duymadım
Canım kaç yumurtan görünüyor bilmiyorum ama yumurtan çoksa az iğne oluyorsan yumurtan azsa yumurtaların kalitesi artsın diye iğne daha fazla oluyor. Ben gonal f ve menadur iğneydi sanırım .iki çeşit oldu. Sonra 3 tane çatlamayı durdurucu iğne ve en son çatlatma iğnesi oluyorsun. 36 saat sonra yumurtan toplanıyor. İğne süreci bitiyor hap süreci başlıyor. Sonrası daha kolay ama stresi çok onunda.canım peki sana bişey sorsam. ben ganol f kullanıodum bugün itibariyle bir iğne daha eklendi. ybu iğneler nezaman daha kullanıcam.. yumurtalar toplandıktn sonra devammı edeceğim yada transferden sonra iğne olcakmıyım.. bu süreçleri bilmiyorum ve kafamda deli sorular :)
Çok sevindim canım gözün aydın.darısı hepimizin başınaTransfer sonrasi 4. Gun 9,5
7gun idrar testi pozitif
10.gun kan testi 201
13.gun kan test 600 sukur Yarabbi kese ve kalp atisi ni bekliyoruz artik. Rabbim cumlemize nasip.eylesin arkadaslar.saglik sihhatli eli ayagi duzegun akli yerinde evlatlar nasip eylesin Allahm .hala bi ruyadayim sanki
Transfer sonrasi 4. Gun 9,5
7gun idrar testi pozitif
10.gun kan testi 201
Eşim yarın sperm dna hasar ve özel bir morfoloji testine girecek sonuçlar 1 ay sonra çıkıyormuş. Herşeye bakılsın sonradan pişman olmayalım.
Ben yarın negatif çıkacağından eminin o yüzden eşim sabah verecek spermi. Herşeyi bilerek tedavide ilerleyelim istedik .En güzeli canım. Ama sen yarın test yaptırmayacak mıydın. Ondan öncemi yaptıracaksın testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?