Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

hosgeldınn Allahım ınsallah bızede nasıp eder canm

İnş herşey yolunda gider ve pozitifi görürsün inş canım

ay cok sevindim canm cok guzel

Kızlar tüp bebek yaptirmaya karar versek ne kadar harcama yapmamiz gerekir, yani maliiyeti nedir, aşılama olsa ne kadar harcariz, yardimci olursaniz sevinirim.
Her merkezde farklı canım özelde aşılama ortalama 1500-2000 civarı tüp bebek 6-7 bin civarı diye biliyorum (ilaçlarla birlikte) sormak lazım. Rapor olursa maliyet çok çok düşüyor tabi

Eşim yarın sperm dna hasar ve özel bir morfoloji testine girecek sonuçlar 1 ay sonra çıkıyormuş. Herşeye bakılsın sonradan pişman olmayalım.

Canım eşim oraya giderken çok hassastı, dinlen diyodu, ama doktor normal hayatına dönebilirsin, normal hamilelik gibi deyince o da rahatladı. İş başa düştü ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum

bizim 10bini geçti canım aşılama 1500-2000 arası ama aşılamada ihtimal daha düşük dedi doktor ve ben çevremdeki arkadaşlarımdan aşılamayla hamile kalan duymadım

Son düzenleme:
Canım kaç yumurtan görünüyor bilmiyorum ama yumurtan çoksa az iğne oluyorsan yumurtan azsa yumurtaların kalitesi artsın diye iğne daha fazla oluyor. Ben gonal f ve menadur iğneydi sanırım .iki çeşit oldu. Sonra 3 tane çatlamayı durdurucu iğne ve en son çatlatma iğnesi oluyorsun. 36 saat sonra yumurtan toplanıyor. İğne süreci bitiyor hap süreci başlıyor. Sonrası daha kolay ama stresi çok onunda.

Çok sevindim canım gözün aydın.darısı hepimizin başına

Gözün aydın canım :)

Eşim yarın sperm dna hasar ve özel bir morfoloji testine girecek sonuçlar 1 ay sonra çıkıyormuş. Herşeye bakılsın sonradan pişman olmayalım.

En güzeli canım. Ama sen yarın test yaptırmayacak mıydın. Ondan öncemi yaptıracaksın testi

En güzeli canım. Ama sen yarın test yaptırmayacak mıydın. Ondan öncemi yaptıracaksın testi
Ben yarın negatif çıkacağından eminin o yüzden eşim sabah verecek spermi. Herşeyi bilerek tedavide ilerleyelim istedik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…