- 23 Temmuz 2015
- 146
- 110
- 33
- 45
Tşkler,kararsızım hemen denemeye devam mı etsem yoksa 2 -3 ay ara mı versem bilemiyorum,süreç yorucu ve negatif sonuçlandığı için de üzücü oldu.Amh da 0.2 olduğu için bir an önce devam etmeliyim diyorum,bi yandan da biraz zaman geçsin diyorum yani anlayacağınız kafam çok karışık ,siz olsanız ne yapardınız?Yoo 1 ay yeterli oluyo negatiflerde
Tabiki senin kararin ama ben devam ederdim dondurulmuslarla olmassa hemen ignelere gene baslamayi dusunuyorumTşkler,kararsızım hemen denemeye devam mı etsem yoksa 2 -3 ay ara mı versem bilemiyorum,süreç yorucu ve negatif sonuçlandığı için de üzücü oldu.Amh da 0.2 olduğu için bir an önce devam etmeliyim diyorum,bi yandan da biraz zaman geçsin diyorum yani anlayacağınız kafam çok karışık ,siz olsanız ne yapardınız?
Maasallah nisan zannetmem fire vericeni olsada cok olmaz sonu da hayirli olsun insallah..cok mutlu oluyorum guzel haberleri duydukca..Simdi aradilar hast 24 yumurta toplanmisti 23u olgunmus 23 unu dollemisler 13 u dollenmis sali gunu tekrar arayacaklar bu 13 tende fire verir dimi kizlar sizce kac kalir geriye
Benimde amh dusuk canim zamanla yarisiyoruz diyolar amh dusuklugu olanlar icin o yuzden bence bekleme derimTşkler,kararsızım hemen denemeye devam mı etsem yoksa 2 -3 ay ara mı versem bilemiyorum,süreç yorucu ve negatif sonuçlandığı için de üzücü oldu.Amh da 0.2 olduğu için bir an önce devam etmeliyim diyorum,bi yandan da biraz zaman geçsin diyorum yani anlayacağınız kafam çok karışık ,siz olsanız ne yapardınız?
Morfoloji degerinz iyiymis canim normal yolla gebelik icin en az %4 morfoloji ve 20milyon sperm lazim senn en azndan morfoloji yerinde yeterli dolleme sansi artar morfoloji kotuyse bizim kotu 23 yum 13 dollendi dollemede ve gelisimde fire artiyo sanslisinz yaniKizlar herkez morfolojiden bahsetmis bende sonuclara baktim bizimde sperm azligi dedi doktor 6 milyonmus ama tup bebege engel dgl dedi morfolojide %10
İnsallah canim insallah hepimizden guzwl hayrli haberler alirizzMaasallah nisan zannetmem fire vericeni olsada cok olmaz sonu da hayirli olsun insallah..cok mutlu oluyorum guzel haberleri duydukca..
Canim aslinda spermyogramda rutinde bakilir morfoloji onceki testleri nerde yaptrmistin testi tekrarlayabilirsin tabiki bizde tekrarladik insan acaba diyo ama cok farkli cikmiyo bizimde 0 ve 2 cikti sirayla sayiniz da azsa zaten morfolojiye takilmayin ama sayiniz normal sadece morfolojide sikinti ciktiysa sgara beslenme vs ile morfoloji takibi yapabilirsinizKızlar sizde morfolojiye kaç defa bakıldı. Bizim bundan önceki hiçbir testte böyle bir sorun yoktu, ilk defa tüp bebek merkezinde detaylı incelettik onda da morfoloji 0 çıktı. Hâlâ moralimiz çok bozuk acaba testi tekrar mı yaptırsak diyoruz. Aynı durumu yaşayan var mı?
Canim aslinda spermyogramda rutinde bakilir morfoloji onceki testleri nerde yaptrmistin testi tekrarlayabilirsin tabiki bizde tekrarladik insan acaba diyo ama cok farkli cikmiyo bizimde 0 ve 2 cikti sirayla sayiniz da azsa zaten morfolojiye takilmayin ama sayiniz normal sadece morfolojide sikinti ciktiysa sgara beslenme vs ile morfoloji takibi yapabilirsiniz[/QUOTE
Cnm mrb ayni sey bizim basijiza geldi...asla sifir olmayan morfoloji sifir cikti tup bebek merkezinde...ama biz artk tedaviye basladik gidipde baska yerde tekrar veremedi esim...sifir ciktigi icin onerdijleri bisey oldunu mesela bizde sifir cikinca chip yontemini onerdiler bizdr kabul ettk ve 1000tl daha verdik..sizde ekstra bisi istedilermi cok merak ettm?Kızlar sizde morfolojiye kaç defa bakıldı. Bizim bundan önceki hiçbir testte böyle bir sorun yoktu, ilk defa tüp bebek merkezinde detaylı incelettik onda da morfoloji 0 çıktı. Hâlâ moralimiz çok bozuk acaba testi tekrar mı yaptırsak diyoruz. Aynı durumu yaşayan var mı?
Korkma ve kafana takma arkadasim benim esimin tanisida ayni tup bebege engel degil benim dr um spermygram istedi ve ayni zamanda olan sprmleri dondurdu ne olur ne olmaz islem gunu cikmazsa diye sennkide oyle yapar riske atmaz yani durumumuz ayni buzimde sigara devam ki bizim dr azarladi resmen bu konuda ama bietkisi olmadi ic desede iciyolar icme desede iciyolar sonuc itibariyle uzulme kafana takma tup bebek tek sansimiz ve durumumuz cok umutsuz degil tek bi sperm bile yeter tup bebege sadece dollenmede fireler olabliyo Benim 23 te 13 dollendi stres yapmayin olanida gidiyo stresle rahat olun arkdsm keciboynuzu kuru ve havuc suyu kurunude uygula mutlaka fayda ediyo sayiya ve morfolojiyeArtık başka bir şey daha çıkacak diye test yaptırmaya korkar oldum:)
İnsallah hayrli haberlerini aliriz canim ne mutlu sana nen bile sabirsizlandim senin yerineKizlar merhaba, sürecimi sizlerle baslamak isterim haziranda tedaviye basladik hersey guzel vitaminler falan alinirken temmuzda herseyi yapariz dedi drm adet olunca tabi ve olmadim gunum gecti megersem prolaktin yuksek cikmis ona bagli olarak ilac tedavileri uygulandi ve desolett kullandim bayramdan sonra tekrar adet gordum ve ignelere basladik ignelerede iki gunde yanit vermesin mi benim vucut dr 150 doz demisti ve 75 e dusurdu e2 degerim 1970 olunca neyse yumurtalarim buyudu gelisti hadi opu dendi pazartesi opu oldum ve cumartesi de transfer :) 13 yum ve 7 dollenme 5.gun embriyosu ve 1.kalite bna transfer edildi transfer gununu saymazsak 2.gunum hafif kasik agrilarim ve bel agrisi var yatmiyorum da yemegimi de yapiyorum evimide toparliyorum vakit gecmiyo agir seyler kesinlikle yasakkkk aman dikkat (cok guzel bisey transfer olurken goruyosun drm bak bu iste senin kuzun dedi) cok duygulanmistim o ani yasamak bile butun cektigim igneye ilaca degdi gercekten ilk denememiz insallah tutar dua edin kizlar lutfen 20 agustos test gunum aksin zaman :) :)
hayırlı olsun canım insallah mutlu haberi verirsin bize gercekten dedigin gibi deyiyo igneden korkan ben gunlerce igne vuruldum yeter artık diyodum korkudan ama o guzel sonuca ulasınca geride olan hersey bitiyoKizlar merhaba, sürecimi sizlerle baslamak isterim haziranda tedaviye basladik hersey guzel vitaminler falan alinirken temmuzda herseyi yapariz dedi drm adet olunca tabi ve olmadim gunum gecti megersem prolaktin yuksek cikmis ona bagli olarak ilac tedavileri uygulandi ve desolett kullandim bayramdan sonra tekrar adet gordum ve ignelere basladik ignelerede iki gunde yanit vermesin mi benim vucut dr 150 doz demisti ve 75 e dusurdu e2 degerim 1970 olunca neyse yumurtalarim buyudu gelisti hadi opu dendi pazartesi opu oldum ve cumartesi de transfer :) 13 yum ve 7 dollenme 5.gun embriyosu ve 1.kalite bna transfer edildi transfer gununu saymazsak 2.gunum hafif kasik agrilarim ve bel agrisi var yatmiyorum da yemegimi de yapiyorum evimide toparliyorum vakit gecmiyo agir seyler kesinlikle yasakkkk aman dikkat (cok guzel bisey transfer olurken goruyosun drm bak bu iste senin kuzun dedi) cok duygulanmistim o ani yasamak bile butun cektigim igneye ilaca degdi gercekten ilk denememiz insallah tutar dua edin kizlar lutfen 20 agustos test gunum aksin zaman :) :)
Kizlar merhaba, sürecimi sizlerle baslamak isterim haziranda tedaviye basladik hersey guzel vitaminler falan alinirken temmuzda herseyi yapariz dedi drm adet olunca tabi ve olmadim gunum gecti megersem prolaktin yuksek cikmis ona bagli olarak ilac tedavileri uygulandi ve desolett kullandim bayramdan sonra tekrar adet gordum ve ignelere basladik ignelerede iki gunde yanit vermesin mi benim vucut dr 150 doz demisti ve 75 e dusurdu e2 degerim 1970 olunca neyse yumurtalarim buyudu gelisti hadi opu dendi pazartesi opu oldum ve cumartesi de transfer :) 13 yum ve 7 dollenme 5.gun embriyosu ve 1.kalite bna transfer edildi transfer gununu saymazsak 2.gunum hafif kasik agrilarim ve bel agrisi var yatmiyorum da yemegimi de yapiyorum evimide toparliyorum vakit gecmiyo agir seyler kesinlikle yasakkkk aman dikkat (cok guzel bisey transfer olurken goruyosun drm bak bu iste senin kuzun dedi) cok duygulanmistim o ani yasamak bile butun cektigim igneye ilaca degdi gercekten ilk denememiz insallah tutar dua edin kizlar lutfen 20 agustos test gunum aksin zaman :) :)
Oncelikle duamdasin. Simdi surecin nedir ne degildir bilmiyorum pou ve transferim olmadi die kendini helak etme herseyi hayra yor hadi olsaydida bebisin tutmasaydi o zmn yine kendini sorgulardin acaba beklesemiydim die. Herseyi akisina birak ben 2 senelik evliyim 1 sene hic dusunmedik esim korundu sonra istedik cabaladik olmadi busefer nie olmuyo da demedik akisindaydi hersey daha sonra bi dr lafi gecti bi gidelim dedik gittik ne desin tup bebek tedavisi :) esimin spermi yok denecek kadar az ve normal yoldan hic olmaz dendi tabi hemen arastirmalar falan maddi acidan da atiyolar fiyatlari merkezler :) snra bulundugumuz yerde bi dr bulduk ozel ama ankarada gorev yapiyo burda muayane hanesi var neyse gittik ikna olduk bnde sifir sikinti o kadar temiz dedi esim de iste ole cikti uzulmek soyle dursun biz dalga geciyoruz inan rabbim nasip ederse benden once gelir yerine oturur eger yoksa afedersin bi taraflarimizi da yirtsak olmaz ama tevekkul ve baglilik herseyden onemli demem o ki sureci kafana takip hem kendini hem esini uzme inan moral cok onemli ne kadar yuksek olursa sansin o kadar bol olur ben onu biliyorumNe kadar sevinçli sevinçli anlatmissin inşallah allah gönlüne göre verir de tutar canım benim transferim de ekim kaldı henüz toplama islemi de yapılamadı çok sikintidayim inş bi an once kurtulurm şu durmdan pskolojik olarak cok zorlanıyorum bole olumlu olabilmek için ne yapmam gerekiyor bi önerin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?