- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
bende duymadım valla aşılama ile hamile kalanı çevremde.
Canım kaç yumurtan görünüyor bilmiyorum ama yumurtan çoksa az iğne oluyorsan yumurtan azsa yumurtaların kalitesi artsın diye iğne daha fazla oluyor. Ben gonal f ve menadur iğneydi sanırım .iki çeşit oldu. Sonra 3 tane çatlamayı durdurucu iğne ve en son çatlatma iğnesi oluyorsun. 36 saat sonra yumurtan toplanıyor. İğne süreci bitiyor hap süreci başlıyor. Sonrası daha kolay ama stresi çok onunda.
Ben yarın negatif çıkacağından eminin o yüzden eşim sabah verecek spermi. Herşeyi bilerek tedavide ilerleyelim istedik .
Canım eklenen iğne eğer yumurta çatlamasını önleyici iğneyse çatlatma iğnesi yapana kadar devam ettirmişti doktorum. Transfer sonrası her doktorun yaklaşımı farklı canım. Bazısı kan sulandırıcı iğne ve progestan iğne veriyor bazısı vermiyor canım
Cumartesi günü kan testi yaptım özel bir hastanede negatif çıktı hayatım . Zannetmiyorum salı gününe kadar yükselsin . Cumartesi 11. Gündü çıkması lazımdıSen bilirsin canım. İnşallah yarın pozitifi alırsınız :)
tabi cnm illaki vardırda ben çevremde duymadım hıcVar canım hemde ikiz. Mevlam nasip ederse oluyor. Ve bunun yanında uygun tedavi uygulanırsa tabi
canım bıldıgım kadarıyla doktor ve ılaclar dozu kıloya gore degısıyor dıye bılıyorum ama 6 mılyar cıvarı sanırsam. tabı buna ek ılaclar katan doktor olur başka bı sıkıntı çıkar onu tedavı ederler ılac eklerler vs vs onun ıcın bısey dıyemıyorum
Her merkezde farklı canım özelde aşılama ortalama 1500-2000 civarı tüp bebek 6-7 bin civarı diye biliyorum (ilaçlarla birlikte) sormak lazım. Rapor olursa maliyet çok çok düşüyor tabi
Evet canım o benim küçük meleğim. Orada 3 aylıktı şimdi 6 yaşında ve 1. Sınıfa başladı. Çok tşk ederim darısı sana ve isteyen herkese olsun inş gülümhuriye048 canımm resımdekı bebiş senin sanırım degılmı. Masallah oyle tatlı kii.. Allahım nazardan saklasın miniğii uyy kuzum yaa
Ben dondurulmuslaArkadaşlar kim dondurulmuş Embriyo transferi yaptı yada yaptıracak ?
Benim perşembe günü dondurulmuş transferim oldu.6 tanesi de bir yıl daha dondurduk.Arkadaşlar kim dondurulmuş Embriyo transferi yaptı yada yaptıracak ?
Canım yarın test günün dimi? Sonucu merakla bekliyorum inş güzel bir haber alırsınEşim yarın sperm dna hasar ve özel bir morfoloji testine girecek sonuçlar 1 ay sonra çıkıyormuş. Herşeye bakılsın sonradan pişman olmayalım.
kafası karışmış şekerAyyyy çok şekersin canım
Ben dondurulmusla
Rahim kalınlığı kac olması gerekiyor. Birde embriyolar çözüldükleri zaman geri dönmeyebiliyormus. Sizinkiler nasıl dıBenim perşembe günü dondurulmuş transferim oldu.6 tanesi de bir yıl daha dondurduk.
oyyy masallahhh... güzeller guzelı yavrum maşallah nazar degmesın hemen ayetel kursıyı okuyayımEvet canım o benim küçük meleğim. Orada 3 aylıktı şimdi 6 yaşında ve 1. Sınıfa başladı. Çok tşk ederim darısı sana ve isteyen herkese olsun inş gülüm
Cnm inşallah herşeyin hayırlısı. Allahın izniyle haftaya ordayım ama tedavi 2 hafta sonra falan olur herhalde. Sen tedavide misin şuan?Iste bazilari hemen hamile kalio bazilarida hic kalamio ameliyattan sonra..en iyi doktru bulmak lazm..canm sen naptn ne zaman basliosn tedaviye?nerelerdesin hic yazmiosn bu ara yoksa tedavi asamasindamisn?
Cumartesi yaptırdım kan negatif çıktı yarın tekrar bakacaz ama sanmıyorum hayatım.Canım yarın test günün dimi? Sonucu merakla bekliyorum inş güzel bir haber alırsın
Ah bir pozitif çıksın elimden çekeceğin var valla. Kuzum neden öyle diyorsun Allahı gücendirirsin bak.Ben yarın negatif çıkacağından eminin o yüzden eşim sabah verecek spermi. Herşeyi bilerek tedavide ilerleyelim istedik .
yolundan kim döndürebilir gideni degilmiCanım vücutta döllenen yumurta tüplere geçer ve rahime doğru yol almaya başlar. Yumurta toplanırken o zaten yolunu bulmuş gidiyordur rahime doğru yanibu arada ne kusuru canım bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluyoruz birbirimize şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?