Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canım cok sağol. benim 17 tane yumurtam oluşmuş bugün. perşembe yeniden gidicem. gonal f aksaşm 7 de oluyorum bugün başladığım iğnemide 17.30 da oluyorum.günde iki kez yani. sanırım perşembeye kadar olucam bu iğneleri sonrada yumurta çatlatma iğnemi olucam ve yumurta toplanma aşamasına geçilir diye düşünüyorum. Allah'ım tutsunda katlanırım diyorum bu sürece..

evet canım öyleymiş. yumurta çatlamasını önleyiciymiş. perşembe yeniden kontrole çağırdı ozaman bakarız iğneye devam edip etmeyeceğine dedi..

Sen bilirsin canım. İnşallah yarın pozitifi alırsınız :)
Cumartesi günü kan testi yaptım özel bir hastanede negatif çıktı hayatım . Zannetmiyorum salı gününe kadar yükselsin . Cumartesi 11. Gündü çıkması lazımdı

Her merkezde farklı canım özelde aşılama ortalama 1500-2000 civarı tüp bebek 6-7 bin civarı diye biliyorum (ilaçlarla birlikte) sormak lazım. Rapor olursa maliyet çok çok düşüyor tabi

Çok teşekkürler kızlar ama o rapor neye göre veriliyor? İlk denemede falan daha uygun olmuyo mu?

huriye048 canımm resımdekı bebiş senin sanırım degılmı. Masallah oyle tatlı kii.. Allahım nazardan saklasın miniğii uyy kuzum yaa
Evet canım o benim küçük meleğim. Orada 3 aylıktı şimdi 6 yaşında ve 1. Sınıfa başladı. Çok tşk ederim darısı sana ve isteyen herkese olsun inş gülüm

Eşim yarın sperm dna hasar ve özel bir morfoloji testine girecek sonuçlar 1 ay sonra çıkıyormuş. Herşeye bakılsın sonradan pişman olmayalım.
Canım yarın test günün dimi? Sonucu merakla bekliyorum inş güzel bir haber alırsın

Evet canım o benim küçük meleğim. Orada 3 aylıktı şimdi 6 yaşında ve 1. Sınıfa başladı. Çok tşk ederim darısı sana ve isteyen herkese olsun inş gülüm
oyyy masallahhh... güzeller guzelı yavrum maşallah nazar degmesın hemen ayetel kursıyı okuyayım ınsallah canımm

Iste bazilari hemen hamile kalio bazilarida hic kalamio ameliyattan sonra..en iyi doktru bulmak lazm..canm sen naptn ne zaman basliosn tedaviye?nerelerdesin hic yazmiosn bu ara yoksa tedavi asamasindamisn?
Cnm inşallah herşeyin hayırlısı. Allahın izniyle haftaya ordayım ama tedavi 2 hafta sonra falan olur herhalde. Sen tedavide misin şuan?

Ben yarın negatif çıkacağından eminin o yüzden eşim sabah verecek spermi. Herşeyi bilerek tedavide ilerleyelim istedik .
Ah bir pozitif çıksın elimden çekeceğin var valla. Kuzum neden öyle diyorsun Allahı gücendirirsin bak.

yolundan kim döndürebilir gideni degilmi şimdi daha iyi anladım işin içinde olanlar daha bilgili oluyo teşekkürler canım acaba bende yapsam zararı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…