Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bahçeci Fulya da iki denemem oldu.Bahçeciyi düşünmüyorum sen orada mı muayene oluyorsun canm ?
çok sağol fikir verdiğin için

Canim benim esiminde ileri hareketliligi sifirdi dr. Keciboynuzu pekmezi yemesini söyledi sende deneye bilirsin hem bir zararidaaolmaz sadece eşine biraz kilo aldirir o kadar
Neofertile başladı tekrar bitanemmm o iyi geliyor . Pekmezi ağzına sürmüyor ama arada bir sütüne koyuyorum :)

Canım üzme kendini, merak etme senin de bebeğin olur Allahin izniyle, haline sukretmeye çalış, ne güzel esinle araniz iyi ve birlikte baliga gidip vakit geciriyosunuz, yanina gidebilecegin bi annen var, dusununce sukredecek o kadar cok sey var ki, her halimize 1000 şükür, Rabbimin takdirine boynumuz kıldan ince, zamanı gelince O'nun bi Ol demesiyle mutluluktan agliycaksin inşallah ve bugunlerini hatirlayip kiymetini cok daha iyi bileceksin

Bahçeci Fulya da iki denemem oldu.Bahçeciyi düşünmüyorum sen orada mı muayene oluyorsun canm ?
çok sağol fikir verdiğin için
Bahceciden memnun kalmadin mi ben de ikinci icin ya Bahçeciyi ya da şişli memoriali düşünüyorum sana olumsuz gelen bir yönü oldu mu nasil bir yer? Icten ve samimi mi yoksa yapmacik gulumsemeler ile sadece olaya para olarak mi bakiyorlar?

Hocam inşaallah o mutluluk gözyaşlarını görürüm hayırlısıyla en kisa zamanda. Tabi aslında sukredecek o kadar çok şey var ki elhamdulillah sağlığımız yerinde ailemiz var isimiz gücümüz var bir de evlat sevgisini tadarsak hayırlısıyla.. siz ne zaman baslamaya karar verdiniz?

Canım sen ne yaptin, kan degeri sonucun nasil?

Cnm inşallah herşeyin hayırlısı. Allahın izniyle haftaya ordayım ama tedavi 2 hafta sonra falan olur herhalde. Sen tedavide misin şuan?
Yok cnm ben bidahaki reglimde baslicam insallah..bu daha yeni bitti sayilir..27 ekim gbi olurm herhalde

Benim esim ilac igne falan kullaniyo su an, her gün keçiboynuzu kuru yapıyorum, saglikli beslenmeye calisiyoruz, 1 ay sonra tekrar sperm testi yaptiricaz, sonuca göre aşılama ya da tüp bebek olabilir ama belki bi mucize olur da bunlara hic gerek kalmaz. Hakkimizda hayirlisi olsun canım inşallah. Benim yasim 28.5 sen kac yasindasin canım?

Ben de 27 yasindayim eşim 32 bizde sayi 3.900.000 ileri hareket yuzde 5 morfoloji %0 ben de yaptim keciboynuzu kürü 1 ay ama ilerleme olacağına gerileme oldu simdi 2 kilo keciboynuzu bos bos duruyo yapmak bile gelmiyor içimden bakalim zeynep kamile üroloji infertiliteye gideceğiz belki o ilaç tedavisine başlar en azindan biraz duzelme olursa oyle baslariz

Kızlar bugün asıl test günümdü 12. Gün değerim 250 çıktı şükürler olsun çok mutluyum darısı başınıza. Dua etmeye devam ediyorum ve devam edicem sizlere de. İnş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucaklarımıza alırız

Huriye degerin kac tatlim ins yukselmistr. Haber dar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…