Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Başka bir hastaneye transfer oldu. Transfer esnasında Embriyolog yere düşürdü embriyoları. Baya kıyamet koptu felan sonuc olarak çözüldüklerinde belli olacak sağlıklı olup olmadıkları.
gecmis olsun canim seninkide kotu bir durum olmus insallah saglikli bir sekilde yerlerine giderler kac yumurtan var

gözün aydin canm Rabbim sonunuda güzel etsin.insallah

S Sepya 01 cnm ya yukarda okudum yeremi dusurduler inanmiorm ya tamamen sogudum o hastaneden...iyi oldu bunlari ogrendigim

Canım benim Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ben de 2 ay önce aşılama yaptırmıştım ve tutmayınca 1 hafta geçmemişti üzüntüsü. Yemekten kesilmiştim 3 günde 3 kilo vermiştim yüreğime bir taş oturmuştu kocaman bir taş. İçimden sıkıntımı atamamıştım bir türlü. İşe gitmek çok çok zor geliyordu. Derken yavaş yavaş toparlandım canım kendini üzsen de elden gelen bişey yok. Allaha sığınmak en güzeli. Bak bu üzüntüden 2 ay sonra mutlu haberi aldım ve tüm o sıkıntılar artık mazide kaldı unutuyorsun hepsini hamilelik haberini alınca. Sen de inş en kısa zamanda hamile olduğunu öğrenip unutacaksın tüm bu sıkıntıları üzüntüleri. Sabır dua ve tevekkül canım yapmamız gereken bu canım. Dualarımızdasın bitanem

Canım bak çok zor ama ben 3.tedavimde 2 kez düşük yaşadım hep beterin beteri var nolur Rabbime sığın geçecek zor ama geçecek inşallah
Tatlım ne oldu kanaman falan var mı? Neden öyle yazdın? Yarın tekrar hcg ölçtürmeyecek misin?

Sağol canim benim iyi dileklerin icin toparlayacagim elbet. Senin icin de çok sevindim inşaallah ikizdir hayirlisiyla

Canım yaşın gencmis daha, hic acele etme, sabirsiz olma bence ama bence keviboynuzuna devam et, 1 ayda etki etmemis olabilir, spermler 3 ay civari bi zamanda yenileniyor, ben cok faydasinin olacagina inaniyorum, hatta forumlarda da okudum mucizevi degisikliklere sebep oldugunu, seneye nisana kadar bakarsin dogal yolla olur. Ürolojide dedigin gibi muhtemelen ilac falan verirler, hem tup bebek bile olsa sperm kalitesi artar. Bize tup bebek olsa bile once tedavi gormesi daha iyi olur demisti dr. Canım tatlı bebislerimize en hayırlı zamanda kavusuruz inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahçeci Fulya da iki denemem oldu.Bahçeciyi düşünmüyorum sen orada mı muayene oluyorsun canm ?
çok sağol fikir verdiğin için
Canım içim bi tuhaf oldu şimdi ikisi de tutmadı deyince ben de bahçeci fulya da mustafa beye yaptırdım çünkü. Senin doktorun kimdi tatlım. Hayırlısı artık. Burda bir sürü hamile haberlerini okuyunca da çok umutlanıyo insan. Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim ama biraz etkilendim

Başka bir hastaneye transfer oldu. Transfer esnasında Embriyolog yere düşürdü embriyoları. Baya kıyamet koptu felan sonuc olarak çözüldüklerinde belli olacak sağlıklı olup olmadıkları.
Kıyamam ya böyle bir hata olur mu? İnsan sinirden kudurur amaaaaa unuttuğumuz bir şey var rabbim isterse herşey bahane sen içini ferah tut olur canım

Canım yaaa ne büyük mutluluk nazar değmesin darısı başımıza artık

Kıyamam ya böyle bir hata olur mu? İnsan sinirden kudurur amaaaaa unuttuğumuz bir şey var rabbim isterse herşey bahane sen içini ferah tut olur canım
Kudurmak delirdim ben ama yapacak bisey yoktu zaten tutanak felan tutuldu. Esimde oyle söylüyor o guzel allahım verecekse hersey bahane diye. Şimdilik beklemedeyim.

Kudurmak delirdim ben ama yapacak bisey yoktu zaten tutanak felan tutuldu. Esimde oyle söylüyor o guzel allahım verecekse hersey bahane diye. Şimdilik beklemedeyim.
Allah Allah sinirim bozuldu ya böyle şeymi olur ? Bugün anneme aynı konuyu sordum elinden Kaysa düşse dedim , öyle şey olmaz Dedi . Olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…