Allah mutluluğunu daim etsin Canım arkadaşım dualarına benim gibi boynu bükük kalanlarıda al nolur.İnş canım darısı başına. İnş en kısa zamanda müjdeli haber alıp sevinçten ağlarsın
benim bütün tedavilerim raporluydu canım bunu neye göre veriyorlar bilmiyorum ama öyleydi yani benim durumum sebebi belirlenemeyen kısırlık oluyoOnceki tüp bebek denemende raporlu degil miydin canım?
canım ben çapada başladım tedaviye sebebte nedeni belirnemeyen kısırlık önceki tüp denememdene yine aynı fiyata yakın ödemiştimCanım özel hastanede mi 1500 tl, bebisin olmama sebebi neydi, benim esimin sperm sayisi düşük ve yüzde 97 si haraketsizdi son testte. Rapor alabiliriz diye düşünüyorum, ben kulaktan dolma ilk 3 denemenin devlet tarafindan odendigini hatirliyorum ama yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Protector canin dun senin soylediginSabah ilk idrarla yap kesinlikle. Yapınca 3-5 saat beklet hemen atma. Markası neydi canım?
bana hep histeroskopi hemde laporaskopi yapılmıştı tüp denememde doktorum yapışıklık olup olmadıgına ve başka bi sıkıntı varmı ona bakmak için eger olmazsa tüp bebek yapamayız demişlerdi çünkğ eger sorun rahim içersindeyse bunu bilmemiz gerekir aksi taktirde tüp bebek denemesini boşuna yapmış oluruz dedi bende kabul ettim hoş başkada çağrem yoktu zaten tüp bebek için bu gerekliydi çünkü benim hem göbekten hemde alt kasıktan çok küçük delik açılarak bakılmıştı şükür bişey çıkmada öyle korkacakta bi durum yok basit bi ameliyat aneztezi altında ameliyattan sonra bi gece yattım eve gitmiştim allah kolaylık versin canımCanım benim uzun süre mantar hastalığım oldu, doktor polip olduğundan emin ikisini aynı anda yapacağım diyor hem polip çıkaracağım hem de histerokopsi yapacağım diyor. Ben doktoruma çok güveniyorum. Peki tüp bebek tedavisinde herkes histereskopi yaptırmıyormu
ahh canım maşallah allah nazarlardan saklasınKızlar bugün asıl test günümdü 12. Gün değerim 250 çıktı şükürler olsun çok mutluyum darısı başınıza. Dua etmeye devam ediyorum ve devam edicem sizlere de. İnş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucaklarımıza alırız
Perşembe günü çözülecek doktor sorun olmaz dedi. Eşim kimya Müh. Embriyoların bulunduğu tüpün içi sıvı nitrojen varmış sorun olmaz dedi. Bizim bebeler düşe kalka gelecekler dedi :)Allah Allah sinirim bozuldu ya böyle şeymi olur ? Bugün anneme aynı konuyu sordum elinden Kaysa düşse dedim , öyle şey olmaz Dedi . Olmuş
Asilamayi bilmiyorumda canim.maximm 10 bin gidiyoKızlar tüp bebek yaptirmaya karar versek ne kadar harcama yapmamiz gerekir, yani maliiyeti nedir, aşılama olsa ne kadar harcariz, yardimci olursaniz sevinirim.
Benimki dondurulmus embriyoydu 3.gun dondurulmuslardi 9taneydi cozduler 6 tanesi 5.gune gelebildi 2sini transfer ettiler kalan 4u tekrar donduruldu insallh gerek kalmazArkadaşlar kim dondurulmuş Embriyo transferi yaptı yada yaptıracak ?
Sonuçta keyfi yapmiyoruz tüp bebeği, rapor vermeleri lazimOzelde rapor alarak yaptiran var mi acaba burda, varsa bilgi verirse cok sevinirim, tabi olsun yeter ki parasi da onemli degil ama böyle bi alternatif varsa arastirmak lazim. Yardimin icin cok tesekkurler canım
Hayırlı olsun canım benim de 9 embriyom var. 2 kap seklinde 1 tanesinde 5 digerinde 4 embriyo var. Doktor 4 tanesini çözecek. Ama ben tekrar donduruldugunu bilmiyordun.Benimki dondurulmus embriyoydu 3.gun dondurulmuslardi 9taneydi cozduler 6 tanesi 5.gune gelebildi 2sini transfer ettiler kalan 4u tekrar donduruldu insallh gerek kalmaz
Evet yani saglikli kalirsa tekrr donduruluyomus bende bilmiyodum bu arada hangi hast de dusurduler merak ettmHayırlı olsun canım benim de 9 embriyom var. 2 kap seklinde 1 tanesinde 5 digerinde 4 embriyo var. Doktor 4 tanesini çözecek. Ama ben tekrar donduruldugunu bilmiyordun.
Buyuk talihsizlik cok gecmis olsun Allah buyukturEvet yani saglikli kalirsa tekrr donduruluyomus bende bilmiyodum bu arada hangi hast de dusurduler merak ettm
Canım benim söylediğimin adı pyroclinice. Sen farklı almışsın sanırım. Duruyorsa kutusunun fotosunu atsana canımProtector canin dun senin soyledigin
Oyyyy kuzum inş bişey olmayacak güzel annesi. Allahım ol dedikten sonra üstüne basıp zıplasalar yine bişey olmazPerşembe günü çözülecek doktor sorun olmaz dedi. Eşim kimya Müh. Embriyoların bulunduğu tüpün içi sıvı nitrojen varmış sorun olmaz dedi. Bizim bebeler düşe kalka gelecekler dedi :)
Canım yaaa ne büyük mutluluk nazar değmesin darısı başımıza artık
huriye048 canimm hayirli ugurlu olsun tekrardan Allah sag saglim kucagina almani opup koklamanii nasip etsin hersey gonlunce olsun guzel anne
Allah mutluluğunu daim etsin Canım arkadaşım dualarına benim gibi boynu bükük kalanlarıda al nolur.
Kızlar çok çok çok tşk ederim darısı başınıza inş. Mutlu haberlerinizi en kısa zamanda alırız inş. Dualarımdasınız. Belirtiye gelince bariz bi belirtim yok canım. Ara ara çok hafif bulantı eskiden de oluyordu ayrıca ishalim ondan da olur. Ara ara sol kasık ve alt karında hafiften ağrı dolgunluk hissi ama sık değil ve sol kasığım 3-4 aydır ağrıyordu zaten. Halsizlik var çabuk yorulma ama eski halime göre aman aman artmadı. Yani bana sorsanız hamile olduğumu anlamam test sonuçları olmasa. Zaten halen hamile olduğuma pek inanamıyorum garip bi duygu. Çok mutluyum ama şaşkınım da. Bu nedenle özellikşe transfer sonrası sonuç bekleyen arkadaşlar belirtilere takılıp da kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin lütfen. Benim ilk kızımda da hiç belirtim olmamıştı. Allahım sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Bugüne kadarki destekleriniz için çok tşk ederim şekerler iyi ki varsınızahh canım maşallah allah nazarlardan saklasıngüzel anniş canım belirtiler başladımı
canim sende mide bulantisi başladimi benim sabh uyaninca agzimda ruhaf bi tat bar sanki dünde belim ağriyodu bakalm artik hersey guzel gecer insallhKızlar çok çok çok tşk ederim darısı başınıza inş. Mutlu haberlerinizi en kısa zamanda alırız inş. Dualarımdasınız. Belirtiye gelince bariz bi belirtim yok canım. Ara ara çok hafif bulantı eskiden de oluyordu ayrıca ishalim ondan da olur. Ara ara sol kasık ve alt karında hafiften ağrı dolgunluk hissi ama sık değil ve sol kasığım 3-4 aydır ağrıyordu zaten. Halsizlik var çabuk yorulma ama eski halime göre aman aman artmadı. Yani bana sorsanız hamile olduğumu anlamam test sonuçları olmasa. Zaten halen hamile olduğuma pek inanamıyorum garip bi duygu. Çok mutluyum ama şaşkınım da. Bu nedenle özellikşe transfer sonrası sonuç bekleyen arkadaşlar belirtilere takılıp da kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin lütfen. Benim ilk kızımda da hiç belirtim olmamıştı. Allahım sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Bugüne kadarki destekleriniz için çok tşk ederim şekerler iyi ki varsınız
gunaydin canmGünaydınnnn Güzel Anneler , Anne adayları veya aday adaylarıııhalka sesleniyorum gıbı oldu bıraz oy ıstıcem sankı birazdan : ))))))))
sagol canmm keyıfler nasıllgunaydin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?