Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canım ben çapada başladım tedaviye sebebte nedeni belirnemeyen kısırlık önceki tüp denememdene yine aynı fiyata yakın ödemiştim

bana hep histeroskopi hemde laporaskopi yapılmıştı tüp denememde doktorum yapışıklık olup olmadıgına ve başka bi sıkıntı varmı ona bakmak için eger olmazsa tüp bebek yapamayız demişlerdi çünkğ eger sorun rahim içersindeyse bunu bilmemiz gerekir aksi taktirde tüp bebek denemesini boşuna yapmış oluruz dedi bende kabul ettim hoş başkada çağrem yoktu zaten tüp bebek için bu gerekliydi çünkü benim hem göbekten hemde alt kasıktan çok küçük delik açılarak bakılmıştı şükür bişey çıkmada öyle korkacakta bi durum yok basit bi ameliyat aneztezi altında ameliyattan sonra bi gece yattım eve gitmiştim allah kolaylık versin canım

ahh canım maşallah allah nazarlardan saklasıngüzel anniş canım belirtiler başladımı

Allah Allah sinirim bozuldu ya böyle şeymi olur ? Bugün anneme aynı konuyu sordum elinden Kaysa düşse dedim , öyle şey olmaz Dedi . Olmuş
Perşembe günü çözülecek doktor sorun olmaz dedi. Eşim kimya Müh. Embriyoların bulunduğu tüpün içi sıvı nitrojen varmış sorun olmaz dedi. Bizim bebeler düşe kalka gelecekler dedi :)

Arkadaşlar kim dondurulmuş Embriyo transferi yaptı yada yaptıracak ?
Benimki dondurulmus embriyoydu 3.gun dondurulmuslardi 9taneydi cozduler 6 tanesi 5.gune gelebildi 2sini transfer ettiler kalan 4u tekrar donduruldu insallh gerek kalmaz

Canım merhaba ben yeni rapor evraklarımı tamamladım ekim ayı sonunda götürücem çapaya İstanbulda özel bir hastanede tüp bebek yapıcaz kasım ayında hastane masrafları 2700 tl tutuyor(raporsuz fiyatı hastanenin 5300 tl) rapor ile ilaçlarında %60 ını devlet karşılıyor ama örneğin gonal- f iğnenin sadece 3000 ünitesini karşılıyor eğer daha fazla ilaç kullanmak gerekirse cebinden alıyorsun.Ben daha önce aşılama yaptırmadın şubat ayında tüp ligasyonu yapıldığı için direk tüp bebek raporu çıkarttırdılar ama bildiğim kadarıyla erkek infertilitesi var ise yine aşılama şartı aramıyorlar direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar.Eğer aklına takılan bir konu olursa bildiğim birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar.

IVF Tüp Bebek + Aşılama (İnseminasyon raporu için gerekli belgeler ) Tedaviye başlamadan 15 gün önce getirilecek ve evrakların fotokopisi çektirilecek.

Açıklanamayan inf olgularında 3 yıllık evli olma şartı (tüp bebekte )Diğer tanılarda yok

1-Üroloji -Androloji değerlendirme yazısı (Son 6 ay içinde )
2-Hastanın eşine ait sipermiogram yazısı (Son 6 ay içinde )
3-Dahiliye konsültasyon sistemik açıdan (Son 6 ay içinde )
4-Psikiyatri konsültasyon (son 6 ay) 1numaralı poliklinikten istek yazısını alınız
5-Hastaya (kadına) ait 3. gün hormon tahlili (son 6 ay içinde ) 1.numaralı poliklinikten
6-HSG rahim filmi raporu (süresi önemli değil)
7-3 kez aşılama yapıldığına dair yazı (erkek faktörü yoksa)
8-Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Her ikisi için 2 şer tane - son 6 ay içinde)
9-Sigorta hizmet dökümü SSK-Emekli Sandığı -Bağkur (Çalışan ise enaz 5 yıllık , eşinden yararlanıyor ise 900 gün ve üzeri 2 adet internetten olabilir .Aktif olarak çalışıyor olacak)
10-2 adet vesikalık resim (Hastaya ait)

Benimki dondurulmus embriyoydu 3.gun dondurulmuslardi 9taneydi cozduler 6 tanesi 5.gune gelebildi 2sini transfer ettiler kalan 4u tekrar donduruldu insallh gerek kalmaz
Hayırlı olsun canım benim de 9 embriyom var. 2 kap seklinde 1 tanesinde 5 digerinde 4 embriyo var. Doktor 4 tanesini çözecek. Ama ben tekrar donduruldugunu bilmiyordun.

Hayırlı olsun canım benim de 9 embriyom var. 2 kap seklinde 1 tanesinde 5 digerinde 4 embriyo var. Doktor 4 tanesini çözecek. Ama ben tekrar donduruldugunu bilmiyordun.
Evet yani saglikli kalirsa tekrr donduruluyomus bende bilmiyodum bu arada hangi hast de dusurduler merak ettm

Perşembe günü çözülecek doktor sorun olmaz dedi. Eşim kimya Müh. Embriyoların bulunduğu tüpün içi sıvı nitrojen varmış sorun olmaz dedi. Bizim bebeler düşe kalka gelecekler dedi :)
Oyyyy kuzum inş bişey olmayacak güzel annesi. Allahım ol dedikten sonra üstüne basıp zıplasalar yine bişey olmaz

Canım yaaa ne büyük mutluluk nazar değmesin darısı başımıza artık

huriye048 canimm hayirli ugurlu olsun tekrardan Allah sag saglim kucagina almani opup koklamanii nasip etsin hersey gonlunce olsun guzel anne

Allah mutluluğunu daim etsin Canım arkadaşım dualarına benim gibi boynu bükük kalanlarıda al nolur.

ahh canım maşallah allah nazarlardan saklasıngüzel anniş canım belirtiler başladımı
Kızlar çok çok çok tşk ederim darısı başınıza inş. Mutlu haberlerinizi en kısa zamanda alırız inş. Dualarımdasınız. Belirtiye gelince bariz bi belirtim yok canım. Ara ara çok hafif bulantı eskiden de oluyordu ayrıca ishalim ondan da olur. Ara ara sol kasık ve alt karında hafiften ağrı dolgunluk hissi ama sık değil ve sol kasığım 3-4 aydır ağrıyordu zaten. Halsizlik var çabuk yorulma ama eski halime göre aman aman artmadı. Yani bana sorsanız hamile olduğumu anlamam test sonuçları olmasa. Zaten halen hamile olduğuma pek inanamıyorum garip bi duygu. Çok mutluyum ama şaşkınım da. Bu nedenle özellikşe transfer sonrası sonuç bekleyen arkadaşlar belirtilere takılıp da kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin lütfen. Benim ilk kızımda da hiç belirtim olmamıştı. Allahım sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Bugüne kadarki destekleriniz için çok tşk ederim şekerler iyi ki varsınız

canim sende mide bulantisi başladimi benim sabh uyaninca agzimda ruhaf bi tat bar sanki dünde belim ağriyodu bakalm artik hersey guzel gecer insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…