Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım sanırım verilen hormonlardan. Bende gün aşırı 2 defa yaşadım normal bunlar. En sağlam kişiler bile bunu yaşıyor. UMarım bugün toparlanmışsındır

Böyle düşünme canım. Hayatta düştüğümüz hiçbir yolun sonunu bilmiyoruz ki zaten. Elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakacağız elden ne gelir ki. Bazen umutsuz olduğumuz zamanlarda çok olumsuz düşünebiliyoruz elbet ama yinede güçlü olmaya çalışalım. Kimbilir belki nisana kadar hamile kalırsın kim bilebilir ki

Hicbirsey yapmak istemiyorum sadece esimle yanyana uzanalim oyle bos bos tv izleyelim hicbir yere gitmeyelim calismayalim dis dunyadan soyutlanalim istiyorum sadece ikimiz olalim

Eşine karşı hala bu muhabbeti taşıman onu yanında istemen bile çok güzel bunun kıymetini bil canım

slnchn dedi:
herhalde canm sabah namazından sonra uyumuyorum : ))) kucuklugumden berı hep erken kalkarım alışmışım : ))

Maşallah çok güzel yaa. Hayranım böyle olanlara ben namazdan sonra uyuyorum. Erken kalkmayı severim ama uyumuyorum

sağol canmm baya kucukkende hep erken kalkarmışım ezan okunmadan : ))) ıyı oluyo ya

Canım benim eşimin değerleride düşüktü. Ama tahlilleri direk saraçoğluna e-mail ile gönderdik. Eşim 5 aşama kür kullandı. 1. yada 2.aşamadan sonra tahlil yaptırdık düştü değerler. Moralim sıfırdı. Sonra telefonla arayıp durumu bildirdim. Ara ara düşüş olabilir dendi. Hatta burada bile bir çok kişiden duydum değerlerin düştüğünü. Sonra devam ettik ve en son değerlerimiz çok ilerledi canım kat be kat arttı. Bunları yaşayan biri olarak söylüyorm. Ki vitaminler veriyor mesela doğal vitamin onlar spermin baş kısmındaki kaliteyi artırıyormuş. Ben bunları yaşadım gördüm ve paylaşıyorum. Gersi ssize kalmıs

Gözün aydın canım

cnm bızde kecıboynuzu kuru yapıyoruz suda kaynatıyorum ıste bekletıp verıyorum esıme. spermlerde azalmamı yapıyormuş ılk bsta yanlısmı anladımm.

Son düzenleme:
cnm bızde kecıboynuzu kuru yapıyoruz suda kaynatıyorum ıste bekletıp verıyorum esıme. spermlerde azalmamı yapıyormuş ılk bsta yanlısmı anladımm.

Canım şunu söylüyorum. Eşiminde değerleri düşüktü ve 5 aşamalı kür kullandım. Arada bir kere tahlil yaptırdığımda değerler düşmüştü. Ama bu durum normalmiş. Ara ara düşüş olabilirmiş. Nİsana kadar bekleyeceksen. Bence değerlerini saraçoğluna gönderip kür isteyebilirsin

okadar vaktımız yok canm ya bu aykı adetımı bekliyorum ıste bebıse baslıcaz ınsallah ıgneyı bıkac gun kullansam ılac vs.. en fazla 1 ayımız var transferde ıcınde dahıl kasım ortaları gıbı tamam olur hersey Allahın ıznıyle.devam etsemmı küre

Bende bugün itibariyle tüp bebek tedavisine basladim. Uzun tedavi deniomus adetimden 1 hafta once baslaniyomus. Ilac verdi 1 hafta kullanacam sonra 2. Gunden itibaren baslioruz ignelere... hayırlısi ile ne olacak göreceğiz. Dualarınızda olmak umidiyle Allah im hepimizin yardımcısı olsun da en az hasarla yada hasarsiz atlatırız bu sureci....
Esimin değerleride düşmeye basladi. 4 testten ilk ikisi superken son iki test cok düştü. Vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisi dedi doktorumuz

Bu süreçte önereceğiniz biseyler varmi kizlar

bu süreçte esıme kecı boynuzu kuru yapıyorum canm onu içiyor ben bısey kullanmıyorum doktor senın ıcın küre gerek yok dedı. saracoglundan duyduğum kadarıyla havuç suyu iyi geliyormuş tüp bebek yaptıranlara.ınternete yazınca çıkıyor tüp bebek yaptıranların dıkkat etmesı gereken yıyecekler dıye saracoglu anlatıyor

benbaşkası ile karıştırdım canım. nisanada diye :) Ama bence sende kürüne devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…