Sanada gunaydin canim en erkenci biziz heraldeGünaydınnnn Güzel Anneler , Anne adayları veya aday adaylarıııhalka sesleniyorum gıbı oldu bıraz oy ıstıcem sankı birazdan : ))))))))
herhalde canm sabah namazından sonra uyumuyorum : ))) kucuklugumden berı hep erken kalkarım alışmışım : ))Sanada gunaydin canim en erkenci biziz heralde
cok şukur iyim eşimi gondermek icin uyuandm şimdide yatk keyfi yapiyom sen ne yapiym nasilsinsagol canmm keyıfler nasıll
bende gonderdım esımı cnm uzandım oylee sagı solu kurcalıyorum : ))cok şukur iyim eşimi gondermek icin uyuandm şimdide yatk keyfi yapiyom sen ne yapiym nasilsin
Ohh masallahherhalde canm sabah namazından sonra uyumuyorum : ))) kucuklugumden berı hep erken kalkarım alışmışım : ))
Kızlar bugün test yaptim sonuç negatif
Kizlar ben kendimi toparlayamiyorum bu negatiften sonra. Dun biraz kafa dagitmak icin balığa çıktık eşimle ama yüzüm gülmuyor kendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.Bugün boş günümdu anneme gittim yine aynı sıkıntı geçmiyor. Yarın işe gitmek çalışmak istemiyorum neden böyle oldum bilmiyorum.Bugün tüp bebek merkezinin psikologu aradi yalandan nasılsınız diye sanki cok umurlari gibi nasil olabilirim sanki? Dosyamizi almaya gideceğiz bu hafta geldiginizde görüşelim mutlaka diyo. Tabi ikinciyi ikna etmeye. Bir negatif aldigim yere dondurulmuşum da yoksa neden gideyim ki? Kizlar dua edin bu kötü günler geçsin
Cumartesi ben de helak oldum aglamaktan ya maddi olarak imkanimiz olsa iki ayda bir deneyebilsek keşke simdi seneye nisana kadar para biriktirip bir daha deneyeceğiz ama ya olmazsa bu hep böyle mi gidecek nereye kadar? Arabayi mi satacagiz daha sonra evi mi? Nedir bunun sonu ne zaman Rabbim yazdi ya da yazdi mi? Eger kaderimizde yoksa evlat sahibi olmak bos yere tüm elimizde avucumuzdaki gitmis mi olacak ve tabi bunun yaptigi yikimlar ..
Hicbirsey yapmak istemiyorum sadece esimle yanyana uzanalim oyle bos bos tv izleyelim hicbir yere gitmeyelim calismayalim dis dunyadan soyutlanalim istiyorum sadece ikimiz olalim
Cnm 2.5 ve 3.5cm
sağol canmm baya kucukkende hep erken kalkarmışım ezan okunmadan : ))) ıyı oluyo yaslnchn dedi: ↑
herhalde canm sabah namazından sonra uyumuyorum : ))) kucuklugumden berı hep erken kalkarım alışmışım : ))
Maşallah çok güzel yaa. Hayranım böyle olanlara ben namazdan sonra uyuyorum. Erken kalkmayı severim ama uyumuyorum
Ben de 27 yasindayim eşim 32 bizde sayi 3.900.000 ileri hareket yuzde 5 morfoloji %0 ben de yaptim keciboynuzu kürü 1 ay ama ilerleme olacağına gerileme oldu simdi 2 kilo keciboynuzu bos bos duruyo yapmak bile gelmiyor içimden bakalim zeynep kamile üroloji infertiliteye gideceğiz belki o ilaç tedavisine başlar en azindan biraz duzelme olursa oyle baslariz
Kızlar bugün asıl test günümdü 12. Gün değerim 250 çıktı şükürler olsun çok mutluyum darısı başınıza. Dua etmeye devam ediyorum ve devam edicem sizlere de. İnş hepimiz bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucaklarımıza alırız
cnm bızde kecıboynuzu kuru yapıyoruz suda kaynatıyorum ıste bekletıp verıyorum esıme. spermlerde azalmamı yapıyormuş ılk bsta yanlısmı anladımm.Canım benim eşimin değerleride düşüktü. Ama tahlilleri direk saraçoğluna e-mail ile gönderdik. Eşim 5 aşama kür kullandı. 1. yada 2.aşamadan sonra tahlil yaptırdık düştü değerler. Moralim sıfırdı. Sonra telefonla arayıp durumu bildirdim. Ara ara düşüş olabilir dendi. Hatta burada bile bir çok kişiden duydum değerlerin düştüğünü. Sonra devam ettik ve en son değerlerimiz çok ilerledi canım kat be kat arttı. Bunları yaşayan biri olarak söylüyorm. Ki vitaminler veriyor mesela doğal vitamin onlar spermin baş kısmındaki kaliteyi artırıyormuş. Ben bunları yaşadım gördüm ve paylaşıyorum. Gersi ssize kalmıs
cnm bızde kecıboynuzu kuru yapıyoruz suda kaynatıyorum ıste bekletıp verıyorum esıme. spermlerde azalmamı yapıyormuş ılk bsta yanlısmı anladımm.
okadar vaktımız yok canm ya bu aykı adetımı bekliyorum ıste bebıse baslıcaz ınsallah ıgneyı bıkac gun kullansam ılac vs.. en fazla 1 ayımız var transferde ıcınde dahıl kasım ortaları gıbı tamam olur hersey Allahın ıznıyle.devam etsemmı küreCanım şunu söylüyorum. Eşiminde değerleri düşüktü ve 5 aşamalı kür kullandım. Arada bir kere tahlil yaptırdığımda değerler düşmüştü. Ama bu durum normalmiş. Ara ara düşüş olabilirmiş. Nİsana kadar bekleyeceksen. Bence değerlerini saraçoğluna gönderip kür isteyebilirsin
bu süreçte esıme kecı boynuzu kuru yapıyorum canm onu içiyor ben bısey kullanmıyorum doktor senın ıcın küre gerek yok dedı. saracoglundan duyduğum kadarıyla havuç suyu iyi geliyormuş tüp bebek yaptıranlara.ınternete yazınca çıkıyor tüp bebek yaptıranların dıkkat etmesı gereken yıyecekler dıye saracoglu anlatıyorBende bugün itibariyle tüp bebek tedavisine basladim. Uzun tedavi deniomus adetimden 1 hafta once baslaniyomus. Ilac verdi 1 hafta kullanacam sonra 2. Gunden itibaren baslioruz ignelere... hayırlısi ile ne olacak göreceğiz. Dualarınızda olmak umidiyle Allah im hepimizin yardımcısı olsun da en az hasarla yada hasarsiz atlatırız bu sureci....
Esimin değerleride düşmeye basladi. 4 testten ilk ikisi superken son iki test cok düştü. Vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisi dedi doktorumuz
Bu süreçte önereceğiniz biseyler varmi kizlar
benbaşkası ile karıştırdım canım. nisanada diye :) Ama bence sende kürüne devam etokadar vaktımız yok canm ya bu aykı adetımı bekliyorum ıste bebıse baslıcaz ınsallah ıgneyı bıkac gun kullansam ılac vs.. en fazla 1 ayımız var transferde ıcınde dahıl kasım ortaları gıbı tamam olur hersey Allahın ıznıyle.devam etsemmı küre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?