Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Çok teşekkür ederim canım, sanırım dediğin gibi riske atmamak için yapıyor.

çok teşekkür e derim canım, allah hepimizin yardımcısı olsun

canim Allah kolaylik versin insallh hayirli haberler alursin sadece sitres yapma her aďamadinda bolbol dua et bide senin adetten bi hafta öncemi baßlayacklar orayi snlamdm cnm ya

Kızlar gerçek test günüm bugün . Kan verdim bakalım bu sefer negatif sonucumun yanında kaç değer yazacak

canm ınsallah bı mucıze olsun ve hamıle olllll ınsallah
Ah gülüm beni o tarz mucizeler bulmaz. Eşim sabah gitti verdi sperminin dna hasar ve detaylı morfoloji için bir ay sonra çıkacak sonucu. Benim içimde 1 tutam umut olsaydı onu bugün teste yollamazdım.

Ah gülüm beni o tarz mucizeler bulmaz. Eşim sabah gitti verdi sperminin dna hasar ve detaylı morfoloji için bir ay sonra çıkacak sonucu. Benim içimde 1 tutam umut olsaydı onu bugün teste yollamazdım.
: (( öyle deme canım yaa . suan burda yağmur yagıyorr yağmur yağarken dualar kabul olur derler gercı hıcbı dua reddedilmez ama ozellıklede etmek ıstedım. ınsallah Rabbım hayırlısıyla nasıp etsın bızlere annelıgı : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…