- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
evet cnm edıyorum bakalım. zaten doktorumuzda soyledı kecıboynuzu pekmezı yada kürü ıyı gelıyormus hastalarımdan duyuyorum dedıbenbaşkası ile karıştırdım canım. nisanada diye :) Ama bence sende kürüne devam et
Çok teşekkür ederim canım, sanırım dediğin gibi riske atmamak için yapıyor.Canım bazı doktorlar tüp bebek öncesi yapıyor bazıları da bi problem görürse yada 2-3 deneme negatif sonuçlanırsa yapıyor yaptırmanın sana zararı olmaz aksine faydası olur hem rahim içinde tutunmayı engelleyecek bi sıkıntı var mı ona bakılır hem de sıkıntı varsa aynı anda müdahale yapılır. Bazı doktorlar da histereskopi ile rahime çizgi atıyormuş tutunma şansı artsın diye belki onu da yapar. Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım
çok teşekkür e derim canım, allah hepimizin yardımcısı olsunbana hep histeroskopi hemde laporaskopi yapılmıştı tüp denememde doktorum yapışıklık olup olmadıgına ve başka bi sıkıntı varmı ona bakmak için eger olmazsa tüp bebek yapamayız demişlerdi çünkğ eger sorun rahim içersindeyse bunu bilmemiz gerekir aksi taktirde tüp bebek denemesini boşuna yapmış oluruz dedi bende kabul ettim hoş başkada çağrem yoktu zaten tüp bebek için bu gerekliydi çünkü benim hem göbekten hemde alt kasıktan çok küçük delik açılarak bakılmıştı şükür bişey çıkmada öyle korkacakta bi durum yok basit bi ameliyat aneztezi altında ameliyattan sonra bi gece yattım eve gitmiştim allah kolaylık versin canım
canim Allah kolaylik versin insallh hayirli haberler alursin sadece sitres yapma her aďamadinda bolbol dua et bide senin adetten bi hafta öncemi baßlayacklar orayi snlamdm cnm yaBende bugün itibariyle tüp bebek tedavisine basladim. Uzun tedavi deniomus adetimden 1 hafta once baslaniyomus. Ilac verdi 1 hafta kullanacam sonra 2. Gunden itibaren baslioruz ignelere... hayırlısi ile ne olacak göreceğiz. Dualarınızda olmak umidiyle Allah im hepimizin yardımcısı olsun da en az hasarla yada hasarsiz atlatırız bu sureci....
Esimin değerleride düşmeye basladi. 4 testten ilk ikisi superken son iki test cok düştü. Vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisi dedi doktorumuz
Bu süreçte önereceğiniz biseyler varmi kizlar
Erken canim ama sabırsızlanıyorum :)Canım erken değil mi daha
evet cnm edıyorum bakalım. zaten doktorumuzda soyledı kecıboynuzu pekmezı yada kürü ıyı gelıyormus hastalarımdan duyuyorum dedı
Kızlar gerçek test günüm bugün . Kan verdim bakalım bu sefer negatif sonucumun yanında kaç değer yazacak
insallh bi supruz olur cnmKızlar gerçek test günüm bugün . Kan verdim bakalım bu sefer negatif sonucumun yanında kaç değer yazacak
Akşama doğru biz sizi ararız dediler bide 35 tl para aldılar aşılamayı olduğum merkez kana bakmak için .Aşılama için tonla para verdik böyle küçük hesaplar yapmalarına gerek yok .Kaçta çikacak canım sonuç
evettt edıyolar valla canm. hastalarında artısmı görmüş bıseyler anlatıyodu ama ben heyecandan unuttm tabı : ))Demek artık doktorlar kabul ediyor :) Pek kabul etmiyorlardı :)
cumartesiden bugüne nasıl bir supriz bitanem benim ?insallh bi supruz olur cnm
canm ınsallah bı mucıze olsun ve hamıle olllll ınsallahKızlar gerçek test günüm bugün . Kan verdim bakalım bu sefer negatif sonucumun yanında kaç değer yazacak
gunaydınn cnmGünaydın kizlar...
hangı merkezde tedavı gormustun cnm doktorun kımdıKızlar gerçek test günüm bugün . Kan verdim bakalım bu sefer negatif sonucumun yanında kaç değer yazacak
Ah gülüm beni o tarz mucizeler bulmaz. Eşim sabah gitti verdi sperminin dna hasar ve detaylı morfoloji için bir ay sonra çıkacak sonucu. Benim içimde 1 tutam umut olsaydı onu bugün teste yollamazdım.canm ınsallah bı mucıze olsun ve hamıle olllll ınsallah
Aşılama oldum tüp değil onu belirteyim hayatım . Novaart mehmet hoca .hangı merkezde tedavı gormustun cnm doktorun kımdı
: (( öyle deme canım yaa . suan burda yağmur yagıyorr yağmur yağarken dualar kabul olur derler gercı hıcbı dua reddedilmez ama ozellıklede etmek ıstedım. ınsallah Rabbım hayırlısıyla nasıp etsın bızlere annelıgı : (Ah gülüm beni o tarz mucizeler bulmaz. Eşim sabah gitti verdi sperminin dna hasar ve detaylı morfoloji için bir ay sonra çıkacak sonucu. Benim içimde 1 tutam umut olsaydı onu bugün teste yollamazdım.
direk tüp bebegı onermedımı hoca canımAşılama oldum tüp değil onu belirteyim hayatım . Novaart mehmet hoca .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?