Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Doğru söylüyorsun zaten eşim benden beter 3 senedir istiyor pko rahatsızlığım var oyüzden bi türlü hamile kalamadım baya bi doktor gezdik bi asilama denedik olmayınca artık tup bebek dendi çok problemler yaşadık eşimle daha anca kabullendi herseyin allahtan geldiğini ilk zamanlarda hep beni sucluyordu smdi daha iyiyiz daha anlayışlı ama bişeyler ters gidince üstüme geliyor sonra da uzulup Özür diliyor ama ben etkilenmiş oluyorum iğne vuruluyorum 15 20 tane yumurtalik büyüdü 10 11 cm diler snra ilacı düşürdük düşürünce de 12 cm e kadar çıktı bidaha ilerlemedi smdi tekrar yükseltti doktrm ilacı hpersitimilasyon mu bi sendrom oluşmuş o yüzden transfer yapılmicak dedi iki ay beklicez yumurtalklarim toplanıp donurma işlemi uygulanicak aslında bunda bişey yok iki ay beklemekten hiç bsey olmaz ama yumurtalklarim buyumeyebilirmis toplama islemi yapilamayabilirmis ondan korkuyorum o kadar iğne vuruldu günde 3 tane vuruluyorum e bi gün arayla gidip geliyoruz biraz uzakta gittiğim merkez inş bi toplansinda gerisini smdi düşünmek istemiyorum zaten ama toplanmazsa eşimin vericegi tepki de korkutuyor hayırlısı olsun ins hakkımızda saol duaların için bende kendim için ederken olmayan herkes için de dua ediyorum rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah

Slm kizlar bende eylul ekim gibi tup dusunuyorum istanbulda ama karar veremedim hangi doktora gitsem bulent tras ve mustafa acet arasinda kaldim bir fikir verirmisiniz kizlar

hayırlı olsun canım insallah mutlu haberi verirsin bize gercekten dedigin gibi deyiyo igneden korkan ben gunlerce igne vuruldum yeter artık diyodum korkudan ama o guzel sonuca ulasınca geride olan hersey bitiyo
Insallah cnmm guzel haberler veririz hep. Ben igne deyince etim cekilirdi kendim evde pasa pasa yaptim nasil yaptim bnde bilmedim hic bi de baktim ki transferim oldu :)

Canim oncelikle esini karsina al konus olumlu veya olumsuz her durumda yanimda misin die ben bunu esime degilde ailesine dedim esimde problem olmasina ragmen sanki bendeymis gibi davrandilar ogullarina konduramadilar sabr ettim hic kirmadik birbirimizi esimin de durumu anlamasi gec olmadi onlarla konustu onda sorun yok bnde die ve zor olsada kabullendiler simdi hic o gunler yasanmamis gibi cok sorunlar yasadik bosanma esigine geldik ben yinede pes etmedim hep konusrum esimle ama suclarcasina degil destek olurcasina rabbim de goruyo zaten simdi hepsi pesimde pervane ama deger dusunce :) onun icin kim ne derse desin once kocan onemli olan bu konuyu kapatin ve birlikte degerli vakit gecirin en seysinden balkonda oturup bi demlik cay bitirin muhabbetiniz hep ask olsun bol bol (sabah 2 aksam 2) haslanmis yumurtanin beyazini ye bna doktorum oyle dedi opu oncesi ve transfer sonrasi hala yiyorum ne deeece dogru bilmiyorum hic de sormadim ye dedi yiyorum allahim hepimizin gonlundekini versin dua ile...

Yumurtadan da bi kere tiksindim şimdi de iki üç aydır yiyemiyorum ama kendimi zorlar im birazcık artık napalım faydası varsa sogan suyu içmiş insanım yunurtayida yerim heralde evet ara ara esler le oturup konuşmak gerekiyor aslında tedavi baslamadan olursa olur olmazsa napalım yapıcak bsey yok falan diye kendi konusmustu ama uzulunce acısını benden çıkarıyor sanırım saol gerçekten iyi geldi konuşmak ailesi tarafından bi sorunum yok çok şükür kayinoederim çok destek oluyor sa olsun kayinvalidem yok kendi annem babam da vefat etti o yüzden burda çok yalnızım ama ailesi çok destek veriyor buna şükür en azından herkes arkamda birinden destek görmek iyi geliyor insana

Allahin izniyle emeklerimizin karsiligini alicaz kizlar yumurta kalitesini arttirmak icin kuru incir hurma kabak cekirdegide destekleyici folik asit zaten iciyosunuzdur icmiyisaniz da baslayin biran once rabbim hepimiİn yardimcisi olsun hepimizin kucaklari bebis dolsun insallah

Bn
Bnde kuru incir yiyorum yumurta haslamasi drm dedi bkalm insallah hayirlisi olur

Bnde hic yemezdim sirf bebis icin yiyorum allah hepsinden rAzi olsun allaha baglan namazini kil ve kenzulars duasini oku

O kadar çok şey yedim içtim ki okunmuş sular yapılicak dualar subyan var dediler subyan mus kası yaptırdım sogan suyu incir kurü bi bal arı sütü polen karışım oluyor ya onu yapmadım şimdi onu almayi düşünüyorum yumurtaliklara ve erkeğin spermine çok iyi geliyormuş kaliteli olmasını sagliyormus hatta bi yerde görmüştüm adamın biri kanseri yendigini yazmış inandım ise yaradigina deneyeceğim bakalım hersey allahtan ya musavvir çekiyorum Kenül Arş da okurum ya musavvir onermislerdi tavsiye ederim bende allahın bize verdiği nimetler bu dualar elbet kabul olur diye düşünüyorum

Cnm bnm esim de ari poleni kullandi keciboynuzu pekmezile beraber dr onermisti mutlaka yemelisin die vede ilac icmisti 3 adet hareketli bulsam bana yeter % 98 gebe kalirsin dedi umutlandim gerci sonucu gormedennde umutlanmak istemiyorum gecer mi 10 gun olur mu pozitifff ( aripolenini dene derim )

Geçer geçer beklemek çok zor oluyor gerçekten ama kendini oyalicak bişeyler bulmam lazım artar bence benim bi arkadasiminda eşinde problem vardı oda keçi boynuz u kuru yaptı ve hamile kaldı inş olur senin de tez zamanda hayırlı haber alırsın esim de bişey yok benim ama çok çalışıyor işi ağır bi iş bide çok spor yapıyor ole yorgun olunca Sperm sayısı kalitesi düşermis diye biliyorum yine de ne olur olmaz dje kullandiricam bide havuç suyu çok iyi geliyor bak elmayla karıştırıp havuç suyu da içir eşine

Kizlar genetik sonuclar cikmis cok sukur normalmis simdi sira ayin sonunu beklemek insalla dondurulmusum cozunurken bozulmadan benim olur insallaahhhhhhh

Kizlar transferm hayrlisiyla yarin saat 2 de olacak ne olur dualarinizi eksik etmeyin ...Allahim hayirlisini versin insallah heyecan basladi bende...yarin 4.olacak iki tane taransfer edilecek insallah..geri kalanlarda 5.gune kac tane kalirsa dondurulacak..cok heyecanliyim kizlar..Allah kimsenin emegini bosa cikarmasinn..

Amin kızlar inş olumlu sonuç alırsınız malesef benim yumurta toplama islemi de olmuyor yumurta liklarimda gelisme sağlanamadı 13 cm de kaldılar doktor da bu ay toplamayalim yumurtaliklarin çok sagliki olmicak tutmaz dedi ne olur ne olmaz die bi ay ilişki yasak dedi ymurtaliklarim baskilansin die de iğne nin biranesine cumaya kadar devam edicekmisim cuma tekrar kontrol edicek eğer bi iki tanesi gelişip gri kalan gelismezse ilişki öneririz dedi bi gelişme olmazsa da zaten bi ay ara verilcekmis ekim de tekrar iğne kullanicam bütün emeğim boşa çıkmış oldu allah yardimcim olsun nasıl sabredicem bilmiyorum

Çok cok tebrikler sonucuda hayirli ve bekledigin gibi olur insallah

Cnm ya nedesem bilemiorm..gecms olsn vardr bununda bi hayiri..ilac dozu cokmu azdi acaba ondanmi gelismedi..doktrun tecrubeli iyi bi dr mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…