Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Amin bitanem amin inşAllah

direk tüp bebegı onermedımı hoca canım
Hayatım eşimdede bendede sorun yok güya . Sperm değerleri yumurlama adet falan iyi . Yaşım küçük diye 25 yaşındayım doktorlar küçük diyor direk tüp hiç bir doktor önermedi. Ama 2 başarısız aşılamamdan sonra artık sıra tabiki tüpte.

Allahin kati da umutlar tukenmez hic ummadiğin anda bi bakmişin olmuş pozitif düşun herxamam insallh rabbim izniyle herşey guzel olur
inşAllah hayatım cumartesi günü kan testim negatif çıktı o yüzden beklentim kalmadı bu ay için , Hayırlısı

canim bizdede sorun yoktu ama doktorum hic aşilamayi onermedi para tuzaği drdi direk tup bebek yap dedi bizde yaptik

inşAllah hayatım cumartesi günü kan testim negatif çıktı o yüzden beklentim kalmadı bu ay için , Hayırlısı
bı arkadaşımın tup bebek yoluyla suan ıkız çocukları var. esınde de kendısındede sıkıntı vardı. ıkızlerden sonra kendısı normal yolla hamile kaldı : )

bı arkadaşımın tup bebek yoluyla suan ıkız çocukları var. esınde de kendısındede sıkıntı vardı. ıkızlerden sonra kendısı normal yolla hamile kaldı : )
oh ne güzel mucize gibi valla...

canim sende mide bulantisi başladimi benim sabh uyaninca agzimda ruhaf bi tat bar sanki dünde belim ağriyodu bakalm artik hersey guzel gecer insallh
İnş canım arada bir hafif bulantı oluyor ama ishalim de var ondan da olabilir önceden de nadiren bulantım olurdu. Bazen yemeklere isteksizlik oluyor ama çok bariz fark yok şimdilik canım. Bazen benim de ağzımın tadı bozuk gibi geliyor

canm ishal olman bi nevi iyi cunku doktorum bana kabiz olmayacn yani ikinma dedi bende bol bol meyve yiyorum

evet kaldim i ternette de hocayi araştira bilirsin ekip olarak cok iyiler alaninda hakan yarali bence guzel ben memnum kaldim bide biraz şans meselesi
tamam canım kafamda kalsın bu doktorda saol.

Stresten uzak dur mutlu umutlu olmaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…