Amin bitanem amin inşAllah: (( öyle deme canım yaa . suan burda yağmur yagıyorr yağmur yağarken dualar kabul olur derler gercı hıcbı dua reddedilmez ama ozellıklede etmek ıstedım. ınsallah Rabbım hayırlısıyla nasıp etsın bızlere annelıgı : (
Hayatım eşimdede bendede sorun yok güya . Sperm değerleri yumurlama adet falan iyi . Yaşım küçük diye 25 yaşındayım doktorlar küçük diyordirek tüp bebegı onermedımı hoca canım
Allahin kati da umutlar tukenmez hic ummadiğin anda bi bakmişin olmuş pozitif düşun herxamam insallh rabbim izniyle herşey guzel olurcumartesiden bugüne nasıl bir supriz bitanem benim ?sonuç belli benimki gereksiz yere uğraş
inşAllah hayatım cumartesi günü kan testim negatif çıktı o yüzden beklentim kalmadı bu ay için , HayırlısıAllahin kati da umutlar tukenmez hic ummadiğin anda bi bakmişin olmuş pozitif düşun herxamam insallh rabbim izniyle herşey guzel olur
canim bizdede sorun yoktu ama doktorum hic aşilamayi onermedi para tuzaği drdi direk tup bebek yap dedi bizde yaptikHayatım eşimdede bendede sorun yok güya . Sperm değerleri yumurlama adet falan iyi . Yaşım küçük diye 25 yaşındayım doktorlar küçük diyordirek tüp hiç bir doktor önermedi. Ama 2 başarısız aşılamamdan sonra artık sıra tabiki tüpte.
sizde yaş kaç hayatım . bizde ben 25 eşim 26canim bizdede sorun yoktu ama doktorum hic aşilamayi onermedi para tuzaği drdi direk tup bebek yap dedi bizde yaptik
ben 26 eşim 33sizde yaş kaç hayatım . bizde ben 25 eşim 26
bı arkadaşımın tup bebek yoluyla suan ıkız çocukları var. esınde de kendısındede sıkıntı vardı. ıkızlerden sonra kendısı normal yolla hamile kaldı : )inşAllah hayatım cumartesi günü kan testim negatif çıktı o yüzden beklentim kalmadı bu ay için , Hayırlısı
Benim içimde kalırdı aşılama olmasaydım . şimdi iyi oldu step step gittim sırada tüp bebek var bitanem. Ama en zor karar tüp bebeği nerde yapmalıyım . Ankarada...ben 26 eşim 33
oh ne güzel mucize gibi valla...bı arkadaşımın tup bebek yoluyla suan ıkız çocukları var. esınde de kendısındede sıkıntı vardı. ıkızlerden sonra kendısı normal yolla hamile kaldı : )
Günaydınnnn Güzel Anneler , Anne adayları veya aday adaylarıııhalka sesleniyorum gıbı oldu bıraz oy ıstıcem sankı birazdan : ))))))))
İnş canım arada bir hafif bulantı oluyor ama ishalim de var ondan da olabilir önceden de nadiren bulantım olurdu. Bazen yemeklere isteksizlik oluyor ama çok bariz fark yok şimdilik canım. Bazen benim de ağzımın tadı bozuk gibi geliyorcanim sende mide bulantisi başladimi benim sabh uyaninca agzimda ruhaf bi tat bar sanki dünde belim ağriyodu bakalm artik hersey guzel gecer insallh
canm ben ankara anatolyada hakan beyde yaptirdimBenim içimde kalırdı aşılama olmasaydım . şimdi iyi oldu step step gittim sırada tüp bebek var bitanem. Ama en zor karar tüp bebeği nerde yapmalıyım . Ankarada...
aynen öyle canım riske atmamak için gerekli birşey bence iyi yönde olumlu birşey aklında soru işareti kalmıyorÇok teşekkür ederim canım, sanırım dediğin gibi riske atmamak için yapıyor.
canm ishal olman bi nevi iyi cunku doktorum bana kabiz olmayacn yani ikinma dedi bende bol bol meyve yiyorumİnş canım arada bir hafif bulantı oluyor ama ishalim de var ondan da olabilir önceden de nadiren bulantım olurdu. Bazen yemeklere isteksizlik oluyor ama çok bariz fark yok şimdilik canım. Bazen benim de ağzımın tadı bozuk gibi geliyor
memnun kaldın mı hayatımcanm ben ankara anatolyada hakan beyde yaptirdim
evet kaldim i ternette de hocayi araştira bilirsin ekip olarak cok iyiler alaninda hakan yarali bence guzel ben memnum kaldim bide biraz şans meselesimemnun kaldın mı hayatım
tamam canım kafamda kalsın bu doktorda saol.evet kaldim i ternette de hocayi araştira bilirsin ekip olarak cok iyiler alaninda hakan yarali bence guzel ben memnum kaldim bide biraz şans meselesi
Stresten uzak dur mutlu umutlu olmaya çalış canımBende bugün itibariyle tüp bebek tedavisine basladim. Uzun tedavi deniomus adetimden 1 hafta once baslaniyomus. Ilac verdi 1 hafta kullanacam sonra 2. Gunden itibaren baslioruz ignelere... hayırlısi ile ne olacak göreceğiz. Dualarınızda olmak umidiyle Allah im hepimizin yardımcısı olsun da en az hasarla yada hasarsiz atlatırız bu sureci....
Esimin değerleride düşmeye basladi. 4 testten ilk ikisi superken son iki test cok düştü. Vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisi dedi doktorumuz
Bu süreçte önereceğiniz biseyler varmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?