- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
ahh şu stresten uzak kalabılsekkk ..Stresten uzak dur mutlu umutlu olmaya çalış canım
Eşine ne sıklıkta test yaptırmıştınız?Bende bugün itibariyle tüp bebek tedavisine basladim. Uzun tedavi deniomus adetimden 1 hafta once baslaniyomus. Ilac verdi 1 hafta kullanacam sonra 2. Gunden itibaren baslioruz ignelere... hayırlısi ile ne olacak göreceğiz. Dualarınızda olmak umidiyle Allah im hepimizin yardımcısı olsun da en az hasarla yada hasarsiz atlatırız bu sureci....
Esimin değerleride düşmeye basladi. 4 testten ilk ikisi superken son iki test cok düştü. Vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisi dedi doktorumuz
Bu süreçte önereceğiniz biseyler varmi kizlar
Bilmemmm bakarız seçim vaatlerine bağlı. Neler vadediyorsun ?noldu kıızzz oy vermıcenmıı yoğğsamm
Tebrik ederim, Allah kucağına almanı nasip etsin.Gözün aydın canım
İnş ikincide mutlu haberi alırsın canımKızlar selam,
az önce tüp bebekte negatif sonuç alanlardan biri olarak aşağıdaki sayfaya paylaşımımı yaptım. Okursanız ben de sizler gibi deneme sürecimdeyim beni biraz anlayanlarınız olur diye düşünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...alanlar-hadi-gelin-dertleselim.798098/page-43
Bugün adet oldum. Muhtemelen 19. gün tekrar dondurulmuş olanlardan biri denenecek. İlk kez yaptıranlar, yaptıracak olanlar. Bu süreçte hiç canım acımadı. İçiniz rahat olsun. Korkmayın hiçbir zaman. Transfer anı çok duygusal bir an. Maalesef tutmadı benim ama umarım ikinci kez denediğimde başarılı oluruz.
ınsallah canm ınsalllahh Allah hayırlı sonuçlar almanı bebegının kesesınıde kalp atısınıda duymayı gormeyı nasıp etsın..Kızlar merkezi aradım 15 ekim perşembe ilk kontrol ve usg yapılacak inş keseleri de kalp atışlarını da görürüz. Ben ikiz olur mu diye beklemedeyim Allahın takdiri. Bir tane olsa da çok mutluyum zaten ama ikiz olursa daha çok sevinirim nasip kısmet artık. Kızım (6 yaşında) sabah diyor ki anne sanki az bişey karnın çıkmış
ahh gönül neler vadetmek ıstıyor daaaa işte icraat yok :)Bilmemmm bakarız seçim vaatlerine bağlı. Neler vadediyorsun ?
cnm bende yarin gidecem heyecamlaniyorum icim kipir kipir insallh hayirlir olurKızlar merkezi aradım 15 ekim perşembe ilk kontrol ve usg yapılacak inş keseleri de kalp atışlarını da görürüz. Ben ikiz olur mu diye beklemedeyim Allahın takdiri. Bir tane olsa da çok mutluyum zaten ama ikiz olursa daha çok sevinirim nasip kısmet artık. Kızım (6 yaşında) sabah diyor ki anne sanki az bişey karnın çıkmış
Canim teşekkür ederim yardimlarin icin peki direk irtibata geçiyorlar mi mail yoluyla raporu atip sorunca? En azindan ben de bir dahaki tedaviye kadar biraz takviye yapayimCanım benim eşimin değerleride düşüktü. Ama tahlilleri direk saraçoğluna e-mail ile gönderdik. Eşim 5 aşama kür kullandı. 1. yada 2.aşamadan sonra tahlil yaptırdık düştü değerler. Moralim sıfırdı. Sonra telefonla arayıp durumu bildirdim. Ara ara düşüş olabilir dendi. Hatta burada bile bir çok kişiden duydum değerlerin düştüğünü. Sonra devam ettik ve en son değerlerimiz çok ilerledi canım kat be kat arttı. Bunları yaşayan biri olarak söylüyorm. Ki vitaminler veriyor mesela doğal vitamin onlar spermin baş kısmındaki kaliteyi artırıyormuş. Ben bunları yaşadım gördüm ve paylaşıyorum. Gersi ssize kalmıs
Canim test yapmamaya karar verdim çünkü ne kadar test yaparsam yapim ne kadar olumlu yada olumsu sonuclansin ben bebisimin benle olduguna inanıyorum o yuzden boşuna test yapmak istemiyorumC cemrecemcemre naptın canım?
bravo canmm masallahh.. bebiş Allahın ıznıyle senle..Canim test yapmamaya karar verdim çünkü ne kadar test yaparsam yapim ne kadar olumlu yada olumsu sonuclansin ben bebisimin benle olduguna inanıyorum o yuzden boşuna test yapmak istemiyorum
Inşallah canımOyyyy kuzum inş bişey olmayacak güzel annesi. Allahım ol dedikten sonra üstüne basıp zıplasalar yine bişey olmaz
Teşekkür ederim inşallah basarabilirim bunu ;Stresten uzak dur mutlu umutlu olmaya çalış canım
Spermiyografi testi 4 kereEşine ne sıklıkta test yaptırmıştınız?
İnş güzelce gösterir bebişin kendini ve minik kalbinicnm bende yarin gidecem heyecamlaniyorum icim kipir kipir insallh hayirlir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?