Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar selam,
az önce tüp bebekte negatif sonuç alanlardan biri olarak aşağıdaki sayfaya paylaşımımı yaptım. Okursanız ben de sizler gibi deneme sürecimdeyim beni biraz anlayanlarınız olur diye düşünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...alanlar-hadi-gelin-dertleselim.798098/page-43

Bugün adet oldum. Muhtemelen 19. gün tekrar dondurulmuş olanlardan biri denenecek. İlk kez yaptıranlar, yaptıracak olanlar. Bu süreçte hiç canım acımadı. İçiniz rahat olsun. Korkmayın hiçbir zaman. Transfer anı çok duygusal bir an. Maalesef tutmadı benim ama umarım ikinci kez denediğimde başarılı oluruz.

Eşine ne sıklıkta test yaptırmıştınız?

İnş ikincide mutlu haberi alırsın canım

Kızlar merkezi aradım 15 ekim perşembe ilk kontrol ve usg yapılacak inş keseleri de kalp atışlarını da görürüz. Ben ikiz olur mu diye beklemedeyim Allahın takdiri. Bir tane olsa da çok mutluyum zaten ama ikiz olursa daha çok sevinirim nasip kısmet artık. Kızım (6 yaşında) sabah diyor ki anne sanki az bişey karnın çıkmış

ınsallah canm ınsalllahh Allah hayırlı sonuçlar almanı bebegının kesesınıde kalp atısınıda duymayı gormeyı nasıp etsın..

cnm bende yarin gidecem heyecamlaniyorum icim kipir kipir insallh hayirlir olur

Canim teşekkür ederim yardimlarin icin peki direk irtibata geçiyorlar mi mail yoluyla raporu atip sorunca? En azindan ben de bir dahaki tedaviye kadar biraz takviye yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…