Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

kizina soyledinmi ben daha demedim bisey ogluma.ay benim.gobegim transferden beri 5 aylik.gibi 9 ayi dusunemiyorum normalde de karnim buyuk olur benim hamilelikte

Canim teşekkür ederim yardimlarin icin peki direk irtibata geçiyorlar mi mail yoluyla raporu atip sorunca? En azindan ben de bir dahaki tedaviye kadar biraz takviye yapayim

Canım bu telefonları ara
0216-457 34 10-11-12ve 0539 470 76 46-47
Gerekli bilgiyi verip gerekli bilgileri istiyorlar. Buunduğun ilde bayilikleri varsa internet sayfasından bak. Bayilik aracı oluyor. Daha iyi oluyor
Buda internet sayfası. Başka sayfalara girip yanılma. Bu kendi sayfaları
www.saracoglu.at

Canm benimde doktorum Mustafa Bahçeci idi seninde mi tutmadı

Hayırlısı olsun nezaman adetin ? benim 12 günüm var hangi merkezdesin? ben daha merkez seçimi yapamadım
amin cnm sagol.. adetım 25 26 sı gıbı geliyor her ay aksamadan ama bu ay stresten düşünmekten mutluluktan karışık duygular ıcındeyım gecıkırmı bılemıyorum. ankaradayım ben özele gıdıyorum sen canm ?

İyi düşün stres yapma herşey tıkır tıkır gidicek merak etme..Ben İstanbul Tüp Bebeği Düşünüyorum ama keşke Ankara'da olsam orada çok iyi doktorlar var..Ama malesef Bahçeci de 2 başarısız denemem oldu bu 3.denememiz.Raporumuz çıktı çok şükür en azından indirim olacak ve ilaç masrafı az olacak.

Ankarada kim var bildiginiz...? Benim ark da ist olumlu sonuc almisti bende keske ist da olsaydim diordum komsunun tavugu komşuya kaz gelirmis derler ;) cok dogruymus; )

gecmıs olsun canm ınsallah bu sefer tutturursunuz..ınsallah bızımde dedıgın gıbı hersey tıkır tıkır gıder.. ankarada evet cok ıyı hocalar var basındada benım hocam geliyor : )) kendısı süper bı ınsan Allah razı olsun ondan

Son düzenleme:

Ankarada kim var bildiginiz...? Benim ark da ist olumlu sonuc almisti bende keske ist da olsaydim diordum komsunun tavugu komşuya kaz gelirmis derler ;) cok dogruymus; )
çok doğru valla hep olmayanda aklımız kalıyor..Nasipse heryerdr olur da işte gelde bize anlat bunu:)
İkiz hocalar varmış ismini unuttum şu anda araştırmam lazım hatırlamam için.Bir ara Ankara'ya gitmeyi düşünüyordum da vazgeçtim tabi imkansız ..

Novaart ikiz hocalar Ahmet ve Mehmet bey ama çok kalabalık oluyor orası

canm ankarada ıkız Ahmet Mehmet hoca var bıldıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…