En güzeli tatlım süpersin işte buuuCanim test yapmamaya karar verdim çünkü ne kadar test yaparsam yapim ne kadar olumlu yada olumsu sonuclansin ben bebisimin benle olduguna inanıyorum o yuzden boşuna test yapmak istemiyorum
Tşk ederim canım darısı başına inşınsallah canm ınsalllahh Allah hayırlı sonuçlar almanı bebegının kesesınıde kalp atısınıda duymayı gormeyı nasıp etsın..
inşallah canım ..Tşk ederim canım darısı başına inş
15 ekim
kizina soyledinmi ben daha demedim bisey ogluma.ay benim.gobegim transferden beri 5 aylik.gibi 9 ayi dusunemiyorum normalde de karnim buyuk olur benim hamilelikteKızlar merkezi aradım 15 ekim perşembe ilk kontrol ve usg yapılacak inş keseleri de kalp atışlarını da görürüz. Ben ikiz olur mu diye beklemedeyim Allahın takdiri. Bir tane olsa da çok mutluyum zaten ama ikiz olursa daha çok sevinirim nasip kısmet artık. Kızım (6 yaşında) sabah diyor ki anne sanki az bişey karnın çıkmış
Canim teşekkür ederim yardimlarin icin peki direk irtibata geçiyorlar mi mail yoluyla raporu atip sorunca? En azindan ben de bir dahaki tedaviye kadar biraz takviye yapayim
Canm benimde doktorum Mustafa Bahçeci idi seninde mi tutmadıCanım içim bi tuhaf oldu şimdi ikisi de tutmadı deyince ben de bahçeci fulya da mustafa beye yaptırdım çünkü. Senin doktorun kimdi tatlım. Hayırlısı artık. Burda bir sürü hamile haberlerini okuyunca da çok umutlanıyo insan. Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim ama biraz etkilendim
Hiç hamile kalabildin mi merak ettim kaç denemen oldu?Senle konuşsak iyi olacak Tedaviye başlamadan evvelInsallah olalim canmm morele ihtiyacimiz var bekleme suresinde tedavideee.. yazariz artik birbirimize
yok canm hıc hamıle kalmadım ılk tup denememız olcak ınsallah adet gunumu bekliyorum ısteHiç hamile kalabildin mi merak ettim kaç denemen oldu?Senle konuşsak iyi olacak Tedaviye başlamadan evvel
Hayırlısı olsun nezaman adetin ? benim 12 günüm var hangi merkezdesin? ben daha merkez seçimi yapamadımyok canm hıc hamıle kalmadım ılk tup denememız olcak ınsallah adet gunumu bekliyorum ıste
amin cnm sagol.. adetım 25 26 sı gıbı geliyor her ay aksamadan ama bu ay stresten düşünmekten mutluluktan karışık duygular ıcındeyım gecıkırmı bılemıyorum. ankaradayım ben özele gıdıyorum sen canm ?Hayırlısı olsun nezaman adetin ? benim 12 günüm var hangi merkezdesin? ben daha merkez seçimi yapamadım
İyi düşün stres yapma herşey tıkır tıkır gidicek merak etme..Ben İstanbul Tüp Bebeği Düşünüyorum ama keşke Ankara'da olsam orada çok iyi doktorlar var..Ama malesef Bahçeci de 2 başarısız denemem oldu bu 3.denememiz.Raporumuz çıktı çok şükür en azından indirim olacak ve ilaç masrafı az olacak.amin cnm sagol.. adetım 25 26 sı gıbı geliyor her ay aksamadan ama bu ay stresten düşünmekten mutluluktan karışık duygular ıcındeyım gecıkırmı bılemıyorum. ankaradayım ben özele gıdıyorum sen canm ?
Ankarada kim var bildiginiz...? Benim ark da ist olumlu sonuc almisti bende keske ist da olsaydim diordumİyi düşün stres yapma herşey tıkır tıkır gidicek merak etme..Ben İstanbul Tüp Bebeği Düşünüyorum ama keşke Ankara'da olsam orada çok iyi doktorlar var..Ama malesef Bahçeci de 2 başarısız denemem oldu bu 3.denememiz.Raporumuz çıktı çok şükür en azından indirim olacak ve ilaç masrafı az olacak.
gecmıs olsun canm ınsallah bu sefer tutturursunuz..ınsallah bızımde dedıgın gıbı hersey tıkır tıkır gıder.. ankarada evet cok ıyı hocalar var basındada benım hocam geliyor : )) kendısı süper bı ınsan Allah razı olsun ondanİyi düşün stres yapma herşey tıkır tıkır gidicek merak etme..Ben İstanbul Tüp Bebeği Düşünüyorum ama keşke Ankara'da olsam orada çok iyi doktorlar var..Ama malesef Bahçeci de 2 başarısız denemem oldu bu 3.denememiz.Raporumuz çıktı çok şükür en azından indirim olacak ve ilaç masrafı az olacak.
gecmıs olsun canm ınsallah bu sefer tutturursunuz..ınsallah bızımde dedıgın gıbı hersey tıkır tıkır gıder.. ankarada evet cok ıyı hocalar var basındada benım hocam geliyor : )) kendısı süper bı ınsan Allah razı olsun ondan[/
Amin inşallah cnm hayırlısı olsun takip ediyor olacağım umarım ikimizde hamiş oluruz aynı zamanda
sitede sorun oldu sanırım yazdığım hiçbişey gitmedi
Ankarada kim var bildiginiz...? Benim ark da ist olumlu sonuc almisti bende keske ist da olsaydim diordumkomsunun tavugu komşuya kaz gelirmis derler ; ) cok dogruymus; )
Novaart ikiz hocalar Ahmet ve Mehmet bey ama çok kalabalık oluyor orası
çok doğru valla hep olmayanda aklımız kalıyor..Nasipse heryerdr olur da işte gelde bize anlat bunu:)
İkiz hocalar varmış ismini unuttum şu anda araştırmam lazım hatırlamam için.Bir ara Ankara'ya gitmeyi düşünüyordum da vazgeçtim tabi imkansız ..
Evet onlar ..Valla İstanbul da öyle.Bahçecide 3 saat beklediğim oldu.Çok yoğun merkezler hele de ünlü doktor varsaNovaart ikiz hocalar Ahmet ve Mehmet bey ama çok kalabalık oluyor orası
canm ankarada ıkız Ahmet Mehmet hoca var bıldıgım
çok doğru valla hep olmayanda aklımız kalıyor..Nasipse heryerdr olur da işte gelde bize anlat bunu:)
İkiz hocalar varmış ismini unuttum şu anda araştırmam lazım hatırlamam için.Bir ara Ankara'ya gitmeyi düşünüyordum da vazgeçtim tabi imkansız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?