Senin doktorun kim?gecmıs olsun canm ınsallah bu sefer tutturursunuz..ınsallah bızımde dedıgın gıbı hersey tıkır tıkır gıder.. ankarada evet cok ıyı hocalar var basındada benım hocam geliyor : )) kendısı süper bı ınsan Allah razı olsun ondan
Ben aşılama yaptırdım orda tutmadı , çok kalabalık ve ilgi eksiği var bence ayrıca hemşireler çok kabaEvet onlar ..Valla İstanbul da öyle.Bahçecide 3 saat beklediğim oldu.Çok yoğun merkezler hele de ünlü doktor varsa
Gurur Polat canımSenin doktorun kim?
Ankarada kim var bildiginiz...? Benim ark da ist olumlu sonuc almisti bende keske ist da olsaydim diordumkomsunun tavugu komşuya kaz gelirmis derler ; ) cok dogruymus; )
Ben aşılama yaptırdım orda tutmadı , çok kalabalık ve ilgi eksiği var bence ayrıca hemşireler çok kaba
10:45 canım. Malesef denk gelemiycez yine. Kısmet artık.15 ekim
Ogleden sonra 2 de ama nolur nilmaz diye 1.5da gidicem oglani okuldan almam lazim.senin kacta canm
Dün verdi eşim o testler için sperm ama 1 aya sonuç çıkar dediler . eğer doktor hemen bu adete başlayalım derse ben başlıcam . Babam biraz rahatsız o yüzden çok arka arkaya tedavi oluyorum kaybedecek pek zamanım yokCnm genetik teste gittimi eşin? Bence o testı yaptırıp sonucunu almadan tüp bebege başlama derim cnm. Biz öyle başladık iki negatif sonucumuz oldu.meger genetik hasar yüksekmiş Daha önce söylemiştim sana. Eger genetikte sorun yoksa inşallah yoktur başlayabilirsin şansın zaten yüksek olur allahın izniyle
Oooo transferden beri biliyor tatlım. Geliyor karnımdan kardeşlerini gıdıklıyor bile. Ben transfer sonrası 3 kilo vermiştim 60dan 57ye düşmüştüm şimdi 58im doğuma kadar 70 civarı olur heralde. Ben tüp mide ameliyatlıyım 2 yıl oldu ameliyat olalı. İlk 1.5 yıl gebelik yasaktı zaten bebiş iyi beslenemezse diye. Şu an halen az az yiyorum bebişler için biraz dikkat ediyorum bakalım artık inş sağlıklı olurlar. Sen inofolic tozu bıraktın mı? Başka vitamin ilacına geçiyorum ben. Bandı da bugün çıkardım iğnelere devamkizina soyledinmi ben daha demedim bisey ogluma.ay benim.gobegim transferden beri 5 aylik.gibi 9 ayi dusunemiyorum normalde de karnim buyuk olur benim hamilelikte
Anladım canım allahım şifa versin babanıza. Tez zamanda kavuştursun yavrunuzada.Dün verdi eşim o testler için sperm ama 1 aya sonuç çıkar dediler . eğer doktor hemen bu adete başlayalım derse ben başlıcam . Babam biraz rahatsız o yüzden çok arka arkaya tedavi oluyorum kaybedecek pek zamanım yok
Canım bugün değerin kaç çıktı?Ben aşılama yaptırdım orda tutmadı , çok kalabalık ve ilgi eksiği var bence ayrıca hemşireler çok kaba
Saol Canım benim keşke sperm testlerini önceden verseydi eşim benim yüzümden ben bekle dedim . Aşılama olmadan verseydi şimdi sonuç çıkardı .ama herşeyde vardır bir hayırAnladım canım allahım şifa versin babanıza. Tez zamanda kavuştursun yavrunuzada.
Allah babana şifa versin inş canımDün verdi eşim o testler için sperm ama 1 aya sonuç çıkar dediler . eğer doktor hemen bu adete başlayalım derse ben başlıcam . Babam biraz rahatsız o yüzden çok arka arkaya tedavi oluyorum kaybedecek pek zamanım yok
Değer söylemediler hayatım negatif dediler okadar .Canım bugün değerin kaç çıktı?
Saol Canım benim çok arka arkaya tedavi oluyorum o yüzden .Allah babana şifa versin inş canım
Anladım canım hayırlısı. Ben de 2 ay önce aşılama yaptırmıştım tutmadı bak şimdi ilk tüp bebek denemem hamileyim inşallah darısı başına olur tatlımDeğer söylemediler hayatım negatif dediler okadar .
Darısı başıma hayatım inşAllahAnladım canım hayırlısı. Ben de 2 ay önce aşılama yaptırmıştım tutmadı bak şimdi ilk tüp bebek denemem hamileyim inşallah darısı başına olur tatlım
İNŞAALLAH İNŞAALLAHH.. DARISI BAŞIMIZA ALLAHIN IZNIYLEEDarısı başıma hayatım inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?