Ama ne kadar zaman da bir? Biz de yaptırdık ama sadece 1 kere. Sen şimdi ilk ikisi iyiydi diye bahsedince, acaba tekrar mı yaptırsak diye düşündüm de.Spermiyografi testi 4 kere
HOŞGELDIN canım .. inşallah darısı basımıza.. herkes bildi artık adet gunumu bekledıgımı sende bil bariarkadaşlar ben yeni üyeyim.hamile olanlar Allah tamamını erdirsin inşallah.Darısı bizlere... aranızda pko olan var mıydı acaba?
Canım arkadaşım adet olunca tedaviye başlayacak tüm dünya duysunHOŞGELDIN canım .. inşallah darısı basımıza.. herkes bildi artık adet gunumu bekledıgımı sende bil bari
ahahaha :))))))) aksam aksam hıc gulesım yoktu canım ya koptmCanım arkadaşım adet olunca tedaviye başlayacak tüm dünya duysun
inşallah canım Allahın ıznıyle :) Rabbimiz bizden razı olsunda..Bence bu tüp bebek yaptıran anneler valla cennetlik. Bu kadar hormon tedavisi sonucu ve iyi yada kötü sonuc sonunda hala hayata umutla baglanabiliyorlar.
ahaha :)) bende canım bende :))ben de adet olunca başlayacağım inşallah bu ay sonu
estağfurullah canım yaYa da bu kadar hormon sonucu benim gibi saçmalama ya başlar.
sperm azlığı . . .vs..vs.. sizin sorun nedirsizin sorun ne?
Allah şifa versın canm tedavı gordunuzmu bu ay baslıcaksın degılmıpko var benim,,yumurtalar tam olgunlaşmıyor malesef !
sadece az mı? morfoloji falan normal mi?sperm azlığı . . .vs..vs.. sizin sorun nedir
bu ay sonu adet olucam o zaman tedavi başlayacak.Allah şifa versın canm tedavı gordunuzmu bu ay baslıcaksın degılmı
inşallah hayırlı sonuçlar alırız . gonal f ıgneye baslıcaksın dırek degılmıbu ay sonu adet olucam o zaman tedavi başlayacak.
eskı sperm testlerıne gore doktorumuz tüp bebeğe yeter dedi. oyuzden bu ay sonu baslıcaz ınsallahsadece az mı? morfoloji falan normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?