- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
iyi o zaman yetecekse inşallah yaeskı sperm testlerıne gore doktorumuz tüp bebeğe yeter dedi. oyuzden bu ay sonu baslıcaz ınsallah
hayır ılk denemem olcak Allahın ıznıyle.. ilk ve son inşallah..bilmiyorum ki doktor ne verecek ? iğne kesin ama hangisi bilmiyorum.siz daha önce yaptırdınız mı?
ınsaallah.. ıyı sonuçlar alırız.. 1aynı durumdayız yani. hayırlısı olsun hakkımızda. yaşınız kaç ?
ooo çok genç,,,ben 28ınsaallah.. ıyı sonuçlar alırız.. 21
:)) 28 de genç dahaooo çok genç,,,ben 28
tabi illaki bişeylere etkısı vardır ama nasıp kısmetse yaş önemli değilyaşın da etkisi var tabiki ama olcak olduktan sonra yaş falan hikaye
genelde yaş küçük olunca yapmıyolar tüp bebek, sizin iyi böyle bişey ortaya çıkmış ve yapıyorlar.tabi illaki bişeylere etkısı vardır ama nasıp kısmetse yaş önemli değil
28Bu arada yaş lar kaç arkadaş lar. Ben cuma günü 32 olucam :)
aslında tam aksıne dıye bılıyorum yanı yaş faktörü tup bebekte onemlı. yanı cok ılerleyen yaslarda belırlı sıkıntılar olduğu ıcın daha zor oluyor ama dedıgımız gııbı Rabbım ol dedikten sonra yaş sorun degıl.genelde yaş küçük olunca yapmıyolar tüp bebek, sizin iyi böyle bişey ortaya çıkmış ve yapıyorlar.
hayırlı yaşlar şimdidenBu arada yaş lar kaç arkadaş lar. Ben cuma günü 32 olucam :)
Yumurtalarımız azaliyor canım yas ilerledikce ama kisiden kisiyede degisiyor.aslında tam aksıne dıye bılıyorum yanı yaş faktörü tup bebekte onemlı. yanı cok ılerleyen yaslarda belırlı sıkıntılar olduğu ıcın daha zor oluyor ama dedıgımız gııbı Rabbım ol dedikten sonra yaş sorun degıl.
o anlamda değil doktorlar daha nasolsa yaşınız küçük normal yolla deneyin diyor. zaman sıkıntısı olmadığı içinaslında tam aksıne dıye bılıyorum yanı yaş faktörü tup bebekte onemlı. yanı cok ılerleyen yaslarda belırlı sıkıntılar olduğu ıcın daha zor oluyor ama dedıgımız gııbı Rabbım ol dedikten sonra yaş sorun degıl.
Tsk ederim canım :)hayırlı yaşlar şimdiden
sizin ne sıkıntı var ?Yumurtalarımız azaliyor canım yas ilerledikce ama kisiden kisiyede degisiyor.
evett tabi herkese gore farklılık gosterıyor Allah sağlık versın herseyden onceYumurtalarımız azaliyor canım yas ilerledikce ama kisiden kisiyede degisiyor.
sımdı ortada belırlı bı sıkıntımız var sperm faktörü gıbı. oyuzden beklesekte bısey degısmeyecek kı zaten belırlı sure bekledik bılmıs olmamıza rağmen.bugune nasıpmış Allah herkese nasıp etsıno anlamda değil doktorlar daha nasolsa yaşınız küçük normal yolla deneyin diyor. zaman sıkıntısı olmadığı için
Kanallarım tıkalı canım . Bu arada hoş geldin aramıza :)sizin ne sıkıntı var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?