Bahçecide mi tedavi gördük şimdi nerde devam ediyorsun?Gurur Polat canım
Sperm değerleriniz kaç rapor almayı denedin mi?sımdı ortada belırlı bı sıkıntımız var sperm faktörü gıbı. oyuzden beklesekte bısey degısmeyecek kı zaten belırlı sure bekledik bılmıs olmamıza rağmen.bugune nasıpmış Allah herkese nasıp etsın
doğru diyosun aslında,,genç anne olucaksın ne güzel,,ben o yaşta evli bile değildimsımdı ortada belırlı bı sıkıntımız var sperm faktörü gıbı. oyuzden beklesekte bısey degısmeyecek kı zaten belırlı sure bekledik bılmıs olmamıza rağmen.bugune nasıpmış Allah herkese nasıp etsın
Bizlere göre vücudun daha tazeevett tabi herkese gore farklılık gosterıyor Allah sağlık versın herseyden once
yok canm ankaradayım ben gurur polat hocamla baslıcaz kısmetseBahçecide mi tedavi gördük şimdi nerde devam ediyorsun?
teşekkür ederim,,hoşbuldum,, inşallah iyi olur hepimiz için,,kaç yıldır deniyordunuz?Kanallarım tıkalı canım . Bu arada hoş geldin aramıza :)
Katılıyorum hemşirelerden tut doktorlara kadar ilgi eksikliği var .Ve kabalar.Hele Kübra Boynukalın var dünyadan haberi yok kadının..Negatif aldım ağladım benle dalga geçer gibi neden ağlıyorsun gözlerin kızarmış.Dedi dalga geçer gibi geçmiş olsun Dedi kadını parçalıycaktım..Bahçeci mi Allah korusun!!!Ben aşılama yaptırdım orda tutmadı , çok kalabalık ve ilgi eksiği var bence ayrıca hemşireler çok kaba
genç anne olmak güzel bısey ya çocuklarınla aranda cok yas farkı olmuyor Allah hepımıze nasıp etsın :)doğru diyosun aslında,,genç anne olucaksın ne güzel,,ben o yaşta evli bile değildim
Hm anladım cnm hayırlısı olsun .Umarım çabaların boşa çıkmaz bebeğine kavuşursun.Rabbim gönlüne göre verir inşallah..yok canm ankaradayım ben gurur polat hocamla baslıcaz kısmetse
Ben novaartı kalabalık buldum hayatım sen bahçecimi?Katılıyorum hemşirelerden tut doktorlara kadar ilgi eksikliği var .Ve kabalar.Hele Kübra Boynukalın var dünyadan haberi yok kadının..Negatif aldım ağladım benle dalga geçer gibi neden ağlıyorsun gözlerin kızarmış.Dedi dalga geçer gibi geçmiş olsun Dedi kadını parçalıycaktım..Bahçeci mi Allah korusun!!!
kaç yumurta oluşuyor? az mı?Bu arada benimde yaşım 31 1 yılda 2 deneme yaptık yumurta rezervim düşük buda 2.tedaviden sonra belli oldu ilkinde hiçbir sıkıntı yoktu.Malesef bu işler yaşa bakmıyor.Ertelemeyin sakın benden size tavsiye.Doktorlar bekle diyorlar ama onların canınyanmıyor bizim Can'ımız yanıyor onlara göre hava hoş!!bizde bekledik ama şu anda çok pişmanım!
Benim 2 denemem oldu Bahçecide.İkiside inanılmaz kalabalıktı.saatlerce bekledik.Doktor transferime gelmedi hastaymış.Şu anda raporum var Kocaeli araştırma ya da İstanbul Tüp bebek düşünüyoruz bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.Ben novaartı kalabalık buldum hayatım sen bahçecimi?
Ya bak ben sabah istedim telefondaki erkek sekreter sabah veremiyoruz usg leri dedi uyuz beni 2 ye atti soylerim.ben.ona. nasil.insanlar var ya10:45 canım. Malesef denk gelemiycez yine. Kısmet artık.
Evet canm ilkinde 11 yumurta 2 olgun çıktı.Sayı iyiydi amh ta ozaman iyiydi.2.de birden düştü 3 yumurta toplandı 2 olgun çıktı döllenmedi.Muayenelerde 5/6 görünüyor.kaç yumurta oluşuyor? az mı?
benim de bi yumurtalıkta 10-15 görünüyor ama öyle olunca da büyümüyor işte,iğneyle bakalım ne olacak ? Allahın gücüne gitmesin az olsa bi dert , çok olsa bi dert !Evet canm ilkinde 11 yumurta 2 olgun çıktı.Sayı iyiydi amh ta ozaman iyiydi.2.de birden düştü 3 yumurta toplandı 2 olgun çıktı döllenmedi.Muayenelerde 5/6 görünüyor.
Hangi ilaca geciyosun canim inofolici icmicezmi artik.bandi gecen cuma.cikarttim alerji yapti bende .Rabbime.emanet .. Igneye progestana bende devam ediyorum. Cok heyecanliyim.kizinin adi.ne .benim.oglum vok kiskanacak gibi .Oooo transferden beri biliyor tatlım. Geliyor karnımdan kardeşlerini gıdıklıyor bile. Ben transfer sonrası 3 kilo vermiştim 60dan 57ye düşmüştüm şimdi 58im doğuma kadar 70 civarı olur heralde. Ben tüp mide ameliyatlıyım 2 yıl oldu ameliyat olalı. İlk 1.5 yıl gebelik yasaktı zaten bebiş iyi beslenemezse diye. Şu an halen az az yiyorum bebişler için biraz dikkat ediyorum bakalım artık inş sağlıklı olurlar. Sen inofolic tozu bıraktın mı? Başka vitamin ilacına geçiyorum ben. Bandı da bugün çıkardım iğnelere devamsenin nasıl canım??
benim de bi yumurtalıkta 10-15 görünüyor ama öyle olunca da büyümüyor işte,iğneyle bakalım ne olacak ? Allahın gücüne gitmesin az olsa bi dert , çok olsa bi dert !
Muaynelerde benim de 6 tane falan gozuktu sonra 13 tane topladilar canim sikinti yapmaEvet canm ilkinde 11 yumurta 2 olgun çıktı.Sayı iyiydi amh ta ozaman iyiydi.2.de birden düştü 3 yumurta toplandı 2 olgun çıktı döllenmedi.Muayenelerde 5/6 görünüyor.
hmm evet seninki de çok fazlaymış.Pco mu oluyorsun şimdi ikisinde 30 a yakın yumurta var sayı çok fazla imiş ama illa kaliteliler çıkar sen Sak'ın düşünme bunları hiç belli olmuyor toplandıktan sonra belli oluyor baştan sıkma canınıbenim de bi yumurtalıkta 10-15 görünüyor ama öyle olunca da büyümüyor işte,iğneyle bakalım ne olacak ? Allahın gücüne gitmesin az olsa bi dert , çok olsa bi dert !
Özel olunca insan tahammül edemiyor bence saatlerce beklemeye , muayne için gidiyordum beni çağarmayı unutuyorlardı. Ben gidip kendimi hatırlatıyordum .Oturacak yer yoktu . Sperm vermek İçin bekledi 2 saat eşim .ohoo daha neler nelerBenim 2 denemem oldu Bahçecide.İkiside inanılmaz kalabalıktı.saatlerce bekledik.Doktor transferime gelmedi hastaymış.Şu anda raporum var Kocaeli araştırma ya da İstanbul Tüp bebek düşünüyoruz bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?