Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Sperm değerleriniz kaç rapor almayı denedin mi?

doğru diyosun aslında,,genç anne olucaksın ne güzel,,ben o yaşta evli bile değildim

Ben aşılama yaptırdım orda tutmadı , çok kalabalık ve ilgi eksiği var bence ayrıca hemşireler çok kaba
Katılıyorum hemşirelerden tut doktorlara kadar ilgi eksikliği var .Ve kabalar.Hele Kübra Boynukalın var dünyadan haberi yok kadının..Negatif aldım ağladım benle dalga geçer gibi neden ağlıyorsun gözlerin kızarmış.Dedi dalga geçer gibi geçmiş olsun Dedi kadını parçalıycaktım..Bahçeci mi Allah korusun!!!

Ben novaartı kalabalık buldum hayatım sen bahçecimi?

Bu arada benimde yaşım 31 1 yılda 2 deneme yaptık yumurta rezervim düşük buda 2.tedaviden sonra belli oldu ilkinde hiçbir sıkıntı yoktu.Malesef bu işler yaşa bakmıyor.Ertelemeyin sakın benden size tavsiye.Doktorlar bekle diyorlar ama onların canınyanmıyor bizim Can'ımız yanıyor onlara göre hava hoş!!bizde bekledik ama şu anda çok pişmanım!

kaç yumurta oluşuyor? az mı?

Ben novaartı kalabalık buldum hayatım sen bahçecimi?
Benim 2 denemem oldu Bahçecide.İkiside inanılmaz kalabalıktı.saatlerce bekledik.Doktor transferime gelmedi hastaymış.Şu anda raporum var Kocaeli araştırma ya da İstanbul Tüp bebek düşünüyoruz bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Evet canm ilkinde 11 yumurta 2 olgun çıktı.Sayı iyiydi amh ta ozaman iyiydi.2.de birden düştü 3 yumurta toplandı 2 olgun çıktı döllenmedi.Muayenelerde 5/6 görünüyor.
benim de bi yumurtalıkta 10-15 görünüyor ama öyle olunca da büyümüyor işte,iğneyle bakalım ne olacak ? Allahın gücüne gitmesin az olsa bi dert , çok olsa bi dert !

Hangi ilaca geciyosun canim inofolici icmicezmi artik.bandi gecen cuma.cikarttim alerji yapti bende .Rabbime.emanet .. Igneye progestana bende devam ediyorum. Cok heyecanliyim.kizinin adi.ne .benim.oglum vok kiskanacak gibi .

benim de bi yumurtalıkta 10-15 görünüyor ama öyle olunca da büyümüyor işte,iğneyle bakalım ne olacak ? Allahın gücüne gitmesin az olsa bi dert , çok olsa bi dert !
Evet canm ilkinde 11 yumurta 2 olgun çıktı.Sayı iyiydi amh ta ozaman iyiydi.2.de birden düştü 3 yumurta toplandı 2 olgun çıktı döllenmedi.Muayenelerde 5/6 görünüyor.
Muaynelerde benim de 6 tane falan gozuktu sonra 13 tane topladilar canim sikinti yapma

hmm evet seninki de çok fazlaymış.Pco mu oluyorsun şimdi ikisinde 30 a yakın yumurta var sayı çok fazla imiş ama illa kaliteliler çıkar sen Sak'ın düşünme bunları hiç belli olmuyor toplandıktan sonra belli oluyor baştan sıkma canını

Özel olunca insan tahammül edemiyor bence saatlerce beklemeye , muayne için gidiyordum beni çağarmayı unutuyorlardı. Ben gidip kendimi hatırlatıyordum .Oturacak yer yoktu . Sperm vermek İçin bekledi 2 saat eşim .ohoo daha neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…