Aynen hiç belli olmuyor.Ama amh ım düşük benim birde olgunlaşma sorunu varMuaynelerde benim de 6 tane falan gozuktu sonra 13 tane topladilar canim sikinti yapma
Ay yok artık ..ozaman neden okadar para veriyoruz?şaka gibi resmen..ben oyüzden bu defa devlet düşünüyorum bekleyeceksem bari beklentim olmadan başlar ücretsiz beklerim:))Özel olunca insan tahammül edemiyor bence saatlerce beklemeye , muayne için gidiyordum beni çağarmayı unutuyorlardı. Ben gidip kendimi hatırlatıyordum .Oturacak yer yoktu . Sperm vermek İçin bekledi 2 saat eşim .ohoo daha neler neler
ikisi 30 olmasa da 20-25 civarı ! spermler iyi ama belli olmaz tabihmm evet seninki de çok fazlaymış.Pco mu oluyorsun şimdi ikisinde 30 a yakın yumurta var sayı çok fazla imiş ama illa kaliteliler çıkar sen Sak'ın düşünme bunları hiç belli olmuyor toplandıktan sonra belli oluyor baştan sıkma canını
inşallah güzelimm Allah hepımıze annelıgı nasıp etsınBizlere göre vücudun daha tazeo yüzden daha şanslısın.
Canm ben artık şöyle düşünüyorum illa bir kaliteli sperm ve yumurta çıkıp döllenecek ve o benim bebeğim olacakikisi 30 olmasa da 20-25 civarı ! spermler iyi ama belli olmaz tabi
inşallah evet ya 1 tanecik bile olsa yeterCanm ben artık şöyle düşünüyorum illa bir kaliteli sperm ve yumurta çıkıp döllenecek ve o benim bebeğim olacak
ınsallah canm ınsallah..Hm anladım cnm hayırlısı olsun .Umarım çabaların boşa çıkmaz bebeğine kavuşursun.Rabbim gönlüne göre verir inşallah..
Sıkıntı yapma baskiliyoruz yumurtalari rahat ol dicem zor biliyirum ama lutfen rahatla birazAynen hiç belli olmuyor.Ama amh ım düşük benim birde olgunlaşma sorunu varOyüzden stres oluyorum
Cuma degilmiydi canm randevuniy akşmalar kizlar yazdiklarinizi okudum Allah hepimizin yardimcisi olsun cektigimiz ağri sancilara sag solun dedikodularina dayancak güc kuvvet versin stres yapmayin tedaviye başlayack arkadaşlar bol bol dua edin inşallh herşey istediginiz gibi süprizlerle sonuclanir ben burdaki butün arkadş lara dua ediyorm birbirimizi tanimiyoz ama sikintilarimz bir bende yarin inşallh kese görmeye gidecm sizden dua rica ediyom hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Aştım biraz şimdi raporda var maddi açıdan en azından daha rahatım.Gider gelirim olana kadar devam ..Sorun yokSıkıntı yapma baskiliyoruz yumurtalari rahat ol dicem zor biliyirum ama lutfen rahatla biraz
evet cumaydi ama doktor carşambada gelebilirsin dedi eşim sabirsiz dayanamiywor bende yarin gitmeye karar verdmCuma degilmiydi canm randevun
Inşallah canım bu forum cok iyi geliyor insana umarım sanada ugurlu gelir. Ben suanda 2. Denemem dondurulmuşlari denicezteşekkür ederim,,hoşbuldum,, inşallah iyi olur hepimiz için,,kaç yıldır deniyordunuz?
32 yasinda oldugunuzu aklimda tuttum sorun neydi unuttum yeni uyeyim ya karisti hersey birbirineInşallah canım bu forum cok iyi geliyor insana umarım sanada ugurlu gelir. Ben suanda 2. Denemem dondurulmuşlari denicez
Kanallarım tıkalı :)32 yasinda oldugunuzu aklimda tuttum sorun neydi unuttum yeni uyeyim ya karisti hersey birbirine
değiştirdim merkezi bakalım hakkımızda hayırlısıAy yok artık ..ozaman neden okadar para veriyoruz?şaka gibi resmen..ben oyüzden bu defa devlet düşünüyorum bekleyeceksem bari beklentim olmadan başlar ücretsiz beklerim:))
Tamam ya dogru kusuruma bakmayin cok ozur dilerimKanallarım tıkalı :)
bende ayni dr dayim kizlarCanm benimde doktorum Mustafa Bahçeci idi seninde mi tutmadı
Valla bi bayan açtı telefonu o randevu verdi. Ara belki saatini yer varsa öne çekerlerYa bak ben sabah istedim telefondaki erkek sekreter sabah veremiyoruz usg leri dedi uyuz beni 2 ye atti soylerim.ben.ona. nasil.insanlar var ya
Canım ben beklemedeyim 3 ekimde transfer yaptırdım yani bu 3. Günüm. Demek tutmadı. Benim ilk denemem. Bana uzak olmasına rağmen en iyisi o diye ona gittim. Senin nasıl oldu, probleminiz neydi neden olmadı senceCanm benimde doktorum Mustafa Bahçeci idi seninde mi tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?