Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ay yok artık ..ozaman neden okadar para veriyoruz?şaka gibi resmen..ben oyüzden bu defa devlet düşünüyorum bekleyeceksem bari beklentim olmadan başlar ücretsiz beklerim:))

ikisi 30 olmasa da 20-25 civarı ! spermler iyi ama belli olmaz tabi

iy akşmalar kizlar yazdiklarinizi okudum Allah hepimizin yardimcisi olsun cektigimiz ağri sancilara sag solun dedikodularina dayancak güc kuvvet versin stres yapmayin tedaviye başlayack arkadaşlar bol bol dua edin inşallh herşey istediginiz gibi süprizlerle sonuclanir ben burdaki butün arkadş lara dua ediyorm birbirimizi tanimiyoz ama sikintilarimz bir bende yarin inşallh kese görmeye gidecm sizden dua rica ediyom hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Cuma degilmiydi canm randevun

Ya bak ben sabah istedim telefondaki erkek sekreter sabah veremiyoruz usg leri dedi uyuz beni 2 ye atti soylerim.ben.ona. nasil.insanlar var ya
Valla bi bayan açtı telefonu o randevu verdi. Ara belki saatini yer varsa öne çekerler

Canm benimde doktorum Mustafa Bahçeci idi seninde mi tutmadı
Canım ben beklemedeyim 3 ekimde transfer yaptırdım yani bu 3. Günüm. Demek tutmadı. Benim ilk denemem. Bana uzak olmasına rağmen en iyisi o diye ona gittim. Senin nasıl oldu, probleminiz neydi neden olmadı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…