Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hangi ilaca geciyosun canim inofolici icmicezmi artik.bandi gecen cuma.cikarttim alerji yapti bende .Rabbime.emanet .. Igneye progestana bende devam ediyorum. Cok heyecanliyim.kizinin adi.ne .benim.oglum vok kiskanacak gibi .
İnofolik yumurta geliştirmeye de yardımcı diye onu kullanmışız şimdi o kısım geçtiği için inofolic bırakıcaz günde 1 defa folidoce tablet (folik asit ve b12 vitamini içeriyor) içilcekmiş ama kaç ay boyunca onu bilmiyorum. aslında başta söylemedi ben sorunca söyledi sema hanım. Gerçi acil bi değişiklik değil zaten kontrolde netleşir ben yarın başlıycam folidoceye kontrol günü hocadan detayları öğrenicem ilaçlarla ilgili. Kızımın ismi Ada. Senin oğlunun ismi nedir? Allah bağışlasın bu arada canım. Clexane kullanıyorsun dimi??

Kizlar bende oraya gidiyorum ama o kadar kalabalikki herkes ayni dertte inanin beklemek zor gelmedi bana tabiki para veriyoruz ama onlarda insan bi ara bunlar hic tatil yapmio mu dedim bayramda gittim pazar opum oldu cok calisiyolar yurudugumuz yol o kadar guzelki zor gelmiyo ordaki herkesin yuzu gulmuyo herkesi stres burumus vala dr lar artik hissizlesmis normal degil mi

İnş güzel geçer kontrolün. Bize de yaz lütfen şekerim. Senin kaç embriyo verilmişti??

Bana demedi bisey bende icip durugorum. Cumlemizinkini bagislasin Allahm benim.oglumun adi omer efe .Rabbim hepsine uzun omur versin.cleaxe midir.nedir o igne hala devam zaten.1 ignem.var gobegim.morluklarla dolu . kizim olursa eylul koyucam ins :) eylulde bana geldigi icin. Ay saglikli sihhatli dogsunlar insallah.kizinin adi cok guzelmis bu arada anali babali buyusunler ins

Ben clexanı koldan yaptırıyorum hep. Sana özellikle göbekten mi yaptır dediler?? Vitamin ilacına gelince aslında acil bir değişiklik değil ben merakımdan sordum devam et der sanıyordum o zaman söyledi zaten. Hadi bakalım gelsin eylülcük

Canlar ben transfer oldum. Estrofem ve clinoks jel başka birşey kullanmıyorum. Transferimin 3. Günü bu bantlar iğneler ne anlamadım. Bu arada benim de 7 yaşında kendiliğinden olan bir kızım var. Rabbim var olanların acısını göstermesin tez zamanda onlara kardeş nasip etsin inşallah

Sizin pko mu ? Neden tup oldu 2. ?

Pardon jelin adı crinoneymiş

Sizin pko mu ? Neden tup oldu 2. ?
Ben 35 yaşındayım . 28 yaşında kızıma hamile kalmışım sorunumuz yoktu meğer Allahın lütfuymuş bu kadar kolay olması farketmemişiz. Şimdi bir süredir istiyoruz olmuyor eşim spermiyogram yaptırdı morfoloji çok bozuk günde 2 paket sigara içiyor. Kürler falan derken aşılama düşünmeye başlamıştık ki rezerv azlığı çıktı vaktim de yok. Hemen öğrenir öğrenmez o ay tüp bebeğe başladık. İlaçların dozu fazla kullanıldı yumurta çok olsun diye ama 3 tane oldu. Rahim dinlensin diye 1 ay dondurdular. Bu ay transfer oldu. 3. Günüm beklemedeyim. Hepimizin hakkında hayırlısı

Allah bagislasin kizinizi ne guzel , 2 paket spermleri birakin cigerler icin kotu ! Bi tane kiziniz var sonucta icinizi ferah tutun ! Insallah tutar tabi

Canım saat 9:00 da ve 9:30 da mustafa beyin opu su vardı o sen miydin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…