Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Vala iyi bisey yapioruz derken ins daha sonra cekmeyiz bu ilaclardan annelik ne yuce biseymis gözumuz görmuyo ben ignden bile korkan biri olarak bebegim senin icin dedim ve hep olumlu dusundum
bendeee bendee.. iğneden acayıp korkuyorum kan aldırırken dahi ter ıcınde kalıyodum ama sımdı çabucak ıgne olasım var :)

Dualarım seninle canım. bebeğinle ilk randevun.endişeyi bırak heyecanını yaşa bence.inanıyorum ki çok güzeldir bebişin.

kızlar bu bant olayı nedir ya : /
Canım bazı doktorlar transfer sonrası destek amaçlı östrojen içeren climara fort isimli bant veriyor haftada bir defa doktorun dediği bölgeye (bize bel denmişti) sağlı sollu birer tane yapıştırıyorsun bizim dr test günü bandı bıraktırıyor canım

Kızlaaar kasıklarımda şiddetli ağrı var. Transferin 3. Günü daha etkisi olmaz dimi. Bu adet zamanım geliyor onun ağrısımıdır ilaçlardan mıdır. Bu durumu yaşayan oldu mu transferden sonra

bantlar felen nedir cnm ya : / bilen biri varsa soyleyebılırmıı

Kızlaaar kasıklarımda şiddetli ağrı var. Transferin 3. Günü daha etkisi olmaz dimi. Bu adet zamanım geliyor onun ağrısımıdır ilaçlardan mıdır. Bu durumu yaşayan oldu mu transferden sonra
Canım iyi düşün bebeğin tutunuyor olabilir içini ferah tut güzel düşün güzel olsun

anladım canm bakalım yaşayıp görcez neymiş bunlarr : ))

bnm esımde ben kan aldırırken hıc bakamaz hmen dışarı çıkar ama tup bebıs ıgnesını bende yaparım dıyo sımdı :)) gorcez bakalım
Ben ilk esime yaptirdim canm canimi yakti ..hemsire kendin yap canin yanmaz dedi bi kere mecbur kaldim yapcak kimse yok saatte geciyo yaptim hic acimadi

Bende merak ettim. Estrofem ve crinone jel başka birşey kullanmıyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. İçeriği ne acaba. İğne kullanan jel kullanmıyor mu
ben daha başlamadım ıgneye cnm ama doktorum adetım gelınce vurulacağım ıgneyı soyledı gonal f. sımdılık folık asıt ıcıyorum

Bende merak ettim. Estrofem ve crinone jel başka birşey kullanmıyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. İçeriği ne acaba. İğne kullanan jel kullanmıyor mu
Bant da zaten östrojen içeriyor estrofemle aynı. Bazı doktorlar progesteron desteği için iğne bazıları fitil veriyor bazı doktorlar kan sulandırıcı hap yada iğne veriyor canım. Her doktorun yaklaşımı farklı her hastanın tedavisi de farklı.

Haklısın kan sulandırıcı olarak da coraspin verdi. Tutmama sebebi olmasın diye soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…