- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Yok canm opum.pazar gunu 10 da kubra hanim ypti ...Canım saat 9:00 da ve 9:30 da mustafa beyin opu su vardı o sen miydin...
İnşallah canım burada hepimizin uüraşı isteği aynı inşallah hakkımızda hayırlısı olurAllah bagislasin kizinizi ne guzel , 2 paket spermleri birakin cigerler icin kotu ! Bi tane kiziniz var sonucta icinizi ferah tutun ! Insallah tutar tabi
bendeee bendee.. iğneden acayıp korkuyorum kan aldırırken dahi ter ıcınde kalıyodum ama sımdı çabucak ıgne olasım var :)Vala iyi bisey yapioruz derken ins daha sonra cekmeyiz bu ilaclardan annelik ne yuce biseymis gözumuz görmuyo ben ignden bile korkan biri olarak bebegim senin icin dedim ve hep olumlu dusundum
Dualarım seninle canım. bebeğinle ilk randevun.endişeyi bırak heyecanını yaşa bence.inanıyorum ki çok güzeldir bebişin.iy akşmalar kizlar yazdiklarinizi okudum Allah hepimizin yardimcisi olsun cektigimiz ağri sancilara sag solun dedikodularina dayancak güc kuvvet versin stres yapmayin tedaviye başlayack arkadaşlar bol bol dua edin inşallh herşey istediginiz gibi süprizlerle sonuclanir ben burdaki butün arkadş lara dua ediyorm birbirimizi tanimiyoz ama sikintilarimz bir bende yarin inşallh kese görmeye gidecm sizden dua rica ediyom hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Canım bazı doktorlar transfer sonrası destek amaçlı östrojen içeren climara fort isimli bant veriyor haftada bir defa doktorun dediği bölgeye (bize bel denmişti) sağlı sollu birer tane yapıştırıyorsun bizim dr test günü bandı bıraktırıyor canımkızlar bu bant olayı nedir ya : /
Esim bakamiyo ben igne yaparkenbendeee bendee.. iğneden acayıp korkuyorum kan aldırırken dahi ter ıcınde kalıyodum ama sımdı çabucak ıgne olasım var :)
bantlar felen nedir cnm ya : / bilen biri varsa soyleyebılırmııCanlar ben transfer oldum. Estrofem ve clinoks jel başka birşey kullanmıyorum. Transferimin 3. Günü bu bantlar iğneler ne anlamadım. Bu arada benim de 7 yaşında kendiliğinden olan bir kızım var. Rabbim var olanların acısını göstermesin tez zamanda onlara kardeş nasip etsin inşallah
bnm esımde ben kan aldırırken hıc bakamaz hmen dışarı çıkar ama tup bebıs ıgnesını bende yaparım dıyo sımdı :)) gorcez bakalımEsim bakamiyo ben igne yaparken
Canım iyi düşün bebeğin tutunuyor olabilir içini ferah tut güzel düşün güzel olsunKızlaaar kasıklarımda şiddetli ağrı var. Transferin 3. Günü daha etkisi olmaz dimi. Bu adet zamanım geliyor onun ağrısımıdır ilaçlardan mıdır. Bu durumu yaşayan oldu mu transferden sonra
anladım canm bakalım yaşayıp görcez neymiş bunlarr : ))Canım bazı doktorlar transfer sonrası destek amaçlı östrojen içeren climara fort isimli bant veriyor haftada bir defa doktorun dediği bölgeye (bize bel denmişti) sağlı sollu birer tane yapıştırıyorsun bizim dr test günü bandı bıraktırıyor canım
Bende merak ettim. Estrofem ve crinone jel başka birşey kullanmıyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. İçeriği ne acaba. İğne kullanan jel kullanmıyor mubantlar felen nedir cnm ya : / bilen biri varsa soyleyebılırmıı
Ben ilk esime yaptirdim canm canimi yakti ..hemsire kendin yap canin yanmaz dedi bi kere mecbur kaldim yapcak kimse yok saatte geciyo yaptim hic acimadibnm esımde ben kan aldırırken hıc bakamaz hmen dışarı çıkar ama tup bebıs ıgnesını bende yaparım dıyo sımdı :)) gorcez bakalım
ben daha başlamadım ıgneye cnm ama doktorum adetım gelınce vurulacağım ıgneyı soyledı gonal f. sımdılık folık asıt ıcıyorumBende merak ettim. Estrofem ve crinone jel başka birşey kullanmıyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. İçeriği ne acaba. İğne kullanan jel kullanmıyor mu
:)))) bende kendım yaparım herhalde cnm yaa.sımdı esım benden heyecanlı olur kesın :)))Ben ilk esime yaptirdim canm canimi yakti ..hemsire kendin yap canin yanmaz dedi bi kere mecbur kaldim yapcak kimse yok saatte geciyo yaptim hic acimadi
Canım sağol sen ne güzel moral veriyosun öyle.belirtiler için erken dimi. Maşallah senin de bir kızın varmış nazar değmesinCanım iyi düşün bebeğin tutunuyor olabilir içini ferah tut güzel düşün güzel olsun
Bant da zaten östrojen içeriyor estrofemle aynı. Bazı doktorlar progesteron desteği için iğne bazıları fitil veriyor bazı doktorlar kan sulandırıcı hap yada iğne veriyor canım. Her doktorun yaklaşımı farklı her hastanın tedavisi de farklı.Bende merak ettim. Estrofem ve crinone jel başka birşey kullanmıyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. İçeriği ne acaba. İğne kullanan jel kullanmıyor mu
Sadece gonal f mi. İyi bari başka vermemiş. Bu iğne acıtmıyo yakmıyo.inşallah birşey hissetmiyceksinben daha başlamadım ıgneye cnm ama doktorum adetım gelınce vurulacağım ıgneyı soyledı gonal f. sımdılık folık asıt ıcıyorum
Çok saol canım benim. Biz birbirimize destek için burdayız aynı yollardan geçtik sonuçta. İnş pozitif sonuçla sonlanır tedavinCanım sağol sen ne güzel moral veriyosun öyle.belirtiler için erken dimi. Maşallah senin de bir kızın varmış nazar değmesin
Haklısın kan sulandırıcı olarak da coraspin verdi. Tutmama sebebi olmasın diye soruyorumBant da zaten östrojen içeriyor estrofemle aynı. Bazı doktorlar progesteron desteği için iğne bazıları fitil veriyor bazı doktorlar kan sulandırıcı hap yada iğne veriyor canım. Her doktorun yaklaşımı farklı her hastanın tedavisi de farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?