Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cnm ya nedesem bilemiorm..gecms olsn vardr bununda bi hayiri..ilac dozu cokmu azdi acaba ondanmi gelismedi..doktrun tecrubeli iyi bi dr mu?
Çok ilgili iyi bi doktor aslında ama ben bugun çok uzulunce kadında baya üzüldü hatta emeğime üzüldüm deyince ilaclar için bir dahakinde burdan da ilaçlarını saglayabiliriz dedi maddi anlamda uzulmedim ben ama o ole anladı yada hani anca maddi olarak yardım edebilicegi için uzun uzun anlattı neden yapilamicagini bilmiyorum valla ilk 150 yle başladık sonra 50 ye düşürdü ilacı çok büyüdü dje 50 ye düşürünce işte bi gün daha büyüme oldu sonra bidaha olmadı ama olgunlassin die de bi iğne vuuluyodum o da olduğu için düşürdü ama o iğne pek ise yaramadı sanırım bidahakinde onu vermicegini soyledi

Cnm ilk kez bukadar dusuk doz duydum genelde 225 ile basliolar 200e dusuo filan..bu ilk denemenmiydi?boy kilo yaş nedir acaba?

Cnm ilk kez bukadar dusuk doz duydum genelde 225 ile basliolar 200e dusuo filan..bu ilk denemenmiydi?boy kilo yaş nedir acaba?
İlk denemem evet 21 yaşındayım 1.58 boyum 63 kiloyla başlamıştım suan 65 geliyorum kilomda fazla kilo vermem gerekiyor bide 150 yle 15 20 tane yumurtalik oluştu 200 falan verse ne olurdu bilemedim hiç biseyin arası olmuyor bende ya çok fazla ya çok az

Erken evlendim ben 3 senedir yani evlendigimizden beri esim istiyor hiç korunmadk tedvisin hamile kalamicagimj söylediler pko var malesef

Hadi hayirlisi olsun canim hayirli haberlerini aliriz insallah pozitif gir gulerek gir cok faydasi oluyo

Amin canim Rabbim cardımcın olsun ınsallah hersey yolunda gıtsın tutunsun bebıslerın hayrlısıyla kucagna alırsın ınsallah

Benım de 187.5 baslandı ve dozun ne dustu ne cıktı 10 gun kullandm gonal f 23 olgun yumurtam oldu pko varsa doza cok yuklenmıyolar sanırım benım drum oyle soyledı bunyeylede alakalı olabılıyo canını sıkma dıyıcem tabıkı uzulmekte haklısın vardır herseyde bı hayr vardır herseyın zaman deyıp tevekkul edıcez canım Allah sabır versın bu yolda yuruyen cumlemıze ve cumlesıne...

Erken evlendim ben 3 senedir yani evlendigimizden beri esim istiyor hiç korunmadk tedvisin hamile kalamicagimj söylediler pko var malesef
Canım bende pkoyum aslında tup bebekte pko sansı arttırıcı bı unsur duzelebılen bısey hatta. Kımı zaman ama bak benım bısuru yumurtam olustu toplandı ama dolleyecek kalıtelı ve yetrlı spermımız yok esınle bu sekılde konusun sızden daha zor durumları olanları ornek ver ıkı taraftada sorunu olanlar daha sanssız en azndan esınde problem yok ılk denemen benmde ılk denemm yıpratmayın kendınızı yasında genc sansınız cok yuksek destek olun bırbırınıze evet kadında sorun olunca malesef erkkler de anlayıs sıfır ben esımde sorun ogredgımızde ıcım kan aglayarak olsn hayatm bana sen yetrsın varsın cocugumuz olmasın dedım tesellı ettm ama maleaef erkklerımız bunu yapamıyo istisnalar vardır belkıde konusun esınle bu ıs ıkınızın de sabrıyla emegyle olucak ama dedııgm gıbı esınde problem yoksa pko gercekten cozulebılır yumurtamız var hemde cok sayıda bazı kadınlar genc yasına ragmen tek bı yumurta uretemıyo sennkılerde allahn ıznıyle buyuyecek ınsallh dollemedede sıkıntı olmaz hersey yoluna gırer arkadasım yeterkı ınan ve esınle el ele guzelce konıs anlat ona bunları

Bu arada en az senn kadar heyecanlandım bız sennle arka akayydık ama benımkı ertelendı 1 ay aramız acıldı normalde bende senn arkandan gelıcektım ama kısmet olmadı off cok heyecanlandm ya senı dusunemıyorum ıcını ferah tut guzel dusun guzel olsn Rabbim yannda ve yardmcın olsun yarın ıcın

İncir yemeyi ve ananas ve portakal suyu ıc canm bol bol

Aynen canm arka arkata olcakti ama demdki hayrlisi buymus..ay evet cook heyecanliyim insallah hersey yolunda gider:)acayip heyecanliyim pozitif olmaya calisiorm insallah o esnada heyecan yapmam iki kere yasadim bu duyguyu cok kasiliorm

hayırlısı olsun ,güzel haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninle :)

Kizlar transferimin 3.gunu bugun acayip belim agriyo uykum hic yok ve ilk kez sabah aciktim normalde hic yemezdim karnim geceden beri gurul gurul ediyo bi siskinlik var neler oluyo bana yasayan var mi bole ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…