Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Çok saol canım benim. Biz birbirimize destek için burdayız aynı yollardan geçtik sonuçta. İnş pozitif sonuçla sonlanır tedavin
İnşallah canımmm. burada kayasıçiçeği ve sen bana çok umut oldunuz. Yazdıklarınızı kendimmiş gibi okuyorum. Çok da umutluyum. İnşallah yıkılmam

Kızlaaar kasıklarımda şiddetli ağrı var. Transferin 3. Günü daha etkisi olmaz dimi. Bu adet zamanım geliyor onun ağrısımıdır ilaçlardan mıdır. Bu durumu yaşayan oldu mu transferden sonra
Canım benim 5.günüm.şiddetli olmasa da ara ara benimde ağrım var.bende sebebini bilmiyorum.ilk transferim benim.deneyimli arkadaşlar bize bi fikir verirmisiniz

Ben göğşen hocaya gidiyorum.. tüpe karar verdik. Hulusi hoca cok yogun haliyle az ilgi... gogsen hocadan cok memnun olan var.. ama tedaviye cvp alamazsam baska ozel hast deneyeceğim sanırım

Canım benim 5.günüm.şiddetli olmasa da ara ara benimde ağrım var.bende sebebini bilmiyorum.ilk transferim benim.deneyimli arkadaşlar bize bi fikir verirmisiniz
canim bence hamilelik ve tutunmadir ben test gunume 1 gün kala idrar testi yaptim bişey cikmadi cok uzuldm hatta kan testide yapmak istemedm ama burdaki arkadaşlar sagolsunlar yapmami istediler benim belim ağriyor yüzüm sivilce dolmuş kasiklarm agriyodu veeee test gunu hamile olduğumu oğrendim cok şukur yanii umutsuz olmayin boyle vakalar cok yani

Ama ne kadar zaman da bir? Biz de yaptırdık ama sadece 1 kere. Sen şimdi ilk ikisi iyiydi diye bahsedince, acaba tekrar mı yaptırsak diye düşündüm de.
1 test 7 ay once 2.si alti ay önce diğer ikiside 15 gun arayla yapıldı cnm

Son düzenleme:
İşte bunlar hep umudumuz. Allah tamamına erdirsin canım kalp atışını da duy inşallah. Burayı takip eden, isteyen herkesin göbişi dolsun inşallahhh

Canım ben geçen ay tüp bebek merkezine görüşmeye gittiğimde folik asite hemen başlattı beni folio içiyorum bende aslında hamilelik planlanya başlandığı zaman içilmeye başlanıtor ve ilk 3 ay kullanılması öneriliyor bildiğim kadarıyla

benıde hemen folık asıte başlattı canm doktorum. başka bısey kullanıyomusun tedaviye kdr

Selam kizlar bugun 6. Gunum 9 ya da 10. Gun test yapmayi dusunuyorum zaten o gunlerde de regl olmam lazim artik tutunmus olmasi gerekiyor kismet olacaksa tabi regl olmazsam test yapacgim. Rabbim nasip etsin insallah hayirli saglikli evlat nasip etsin
aleykum selam..hayırlı olsun canm Allahın ıznıyle tutunmuştur bebişin.. Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…