- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
yanı tek bunu soyledı cnm başka verırmı bılmıyorum .. ınsallahSadece gonal f mi. İyi bari başka vermemiş. Bu iğne acıtmıyo yakmıyo.inşallah birşey hissetmiyceksin
İnşallah canımmm. burada kayasıçiçeği ve sen bana çok umut oldunuz. Yazdıklarınızı kendimmiş gibi okuyorum. Çok da umutluyum. İnşallah yıkılmamÇok saol canım benim. Biz birbirimize destek için burdayız aynı yollardan geçtik sonuçta. İnş pozitif sonuçla sonlanır tedavin
Canım benim 5.günüm.şiddetli olmasa da ara ara benimde ağrım var.bende sebebini bilmiyorum.ilk transferim benim.deneyimli arkadaşlar bize bi fikir verirmisinizKızlaaar kasıklarımda şiddetli ağrı var. Transferin 3. Günü daha etkisi olmaz dimi. Bu adet zamanım geliyor onun ağrısımıdır ilaçlardan mıdır. Bu durumu yaşayan oldu mu transferden sonra
Benimde öyle canım korkuyorum adet sancısı olmasın inşallah...Canım benim 5.günüm.şiddetli olmasa da ara ara benimde ağrım var.bende sebebini bilmiyorum.ilk transferim benim.deneyimli arkadaşlar bize bi fikir verirmisiniz
inşallh canm inşalhCanım güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım
canim bence tutunutodur benimde öyle oldu inşallh bebisim geliyooooKızlaaar kasıklarımda şiddetli ağrı var. Transferin 3. Günü daha etkisi olmaz dimi. Bu adet zamanım geliyor onun ağrısımıdır ilaçlardan mıdır. Bu durumu yaşayan oldu mu transferden sonra
Ben göğşen hocaya gidiyorum.. tüpe karar verdik. Hulusi hoca cok yogun haliyle az ilgi... gogsen hocadan cok memnun olan var.. ama tedaviye cvp alamazsam baska ozel hast deneyeceğim sanırımBen başkente gittim ankaradayım. Hulusi hoca ve gogsen hoca var ikiside iyi. Ama kalabalık tabiki. Genartta devam eden arkadaşım var hamile. Memoriali önermem hoca başta çok ilgili gibi fakat sonrası çok ilgisiz . Parayı alana kadar yani.
canim bence hamilelik ve tutunmadir ben test gunume 1 gün kala idrar testi yaptim bişey cikmadi cok uzuldm hatta kan testide yapmak istemedm ama burdaki arkadaşlar sagolsunlar yapmami istediler benim belim ağriyor yüzüm sivilce dolmuş kasiklarm agriyodu veeee test gunu hamile olduğumu oğrendim cok şukur yanii umutsuz olmayin boyle vakalar cok yaniCanım benim 5.günüm.şiddetli olmasa da ara ara benimde ağrım var.bende sebebini bilmiyorum.ilk transferim benim.deneyimli arkadaşlar bize bi fikir verirmisiniz
Canım senin kanallarda yapışıklık mı var sıvı birikimi mi var acabaKanallarım tıkalı canım . Bu arada hoş geldin aramıza :)
Raporun hayırlı olsun canım ilaçlarını yazdırdın mı sen benimde önümüzdeki ay çıkacak raporumAştım biraz şimdi raporda var maddi açıdan en azından daha rahatım.Gider gelirim olana kadar devam ..Sorun yok
1 test 7 ay once 2.si alti ay önce diğer ikiside 15 gun arayla yapıldı cnmAma ne kadar zaman da bir? Biz de yaptırdık ama sadece 1 kere. Sen şimdi ilk ikisi iyiydi diye bahsedince, acaba tekrar mı yaptırsak diye düşündüm de.
İşte bunlar hep umudumuz. Allah tamamına erdirsin canım kalp atışını da duy inşallah. Burayı takip eden, isteyen herkesin göbişi dolsun inşallahhhcanim bence hamilelik ve tutunmadir ben test gunume 1 gün kala idrar testi yaptim bişey cikmadi cok uzuldm hatta kan testide yapmak istemedm ama burdaki arkadaşlar sagolsunlar yapmami istediler benim belim ağriyor yüzüm sivilce dolmuş kasiklarm agriyodu veeee test gunu hamile olduğumu oğrendim cok şukur yanii umutsuz olmayin boyle vakalar cok yani
Canım ben geçen ay tüp bebek merkezine görüşmeye gittiğimde folik asite hemen başlattı beni folio içiyorum bende aslında hamilelik planlanya başlandığı zaman içilmeye başlanıtor ve ilk 3 ay kullanılması öneriliyor bildiğim kadarıylaİnofolik yumurta geliştirmeye de yardımcı diye onu kullanmışız şimdi o kısım geçtiği için inofolic bırakıcaz günde 1 defa folidoce tablet (folik asit ve b12 vitamini içeriyor) içilcekmiş ama kaç ay boyunca onu bilmiyorum. aslında başta söylemedi ben sorunca söyledi sema hanım. Gerçi acil bi değişiklik değil zaten kontrolde netleşir ben yarın başlıycam folidoceye kontrol günü hocadan detayları öğrenicem ilaçlarla ilgili. Kızımın ismi Ada. Senin oğlunun ismi nedir? Allah bağışlasın bu arada canım. Clexane kullanıyorsun dimi??
benıde hemen folık asıte başlattı canm doktorum. başka bısey kullanıyomusun tedaviye kdrCanım ben geçen ay tüp bebek merkezine görüşmeye gittiğimde folik asite hemen başlattı beni folio içiyorum bende aslında hamilelik planlanya başlandığı zaman içilmeye başlanıtor ve ilk 3 ay kullanılması öneriliyor bildiğim kadarıyla
inşallah canm ınsallah Allahım tum ısteyenlere bızlerede en acilinden nasip etsin :)İşte bunlar hep umudumuz. Allah tamamına erdirsin canım kalp atışını da duy inşallah. Burayı takip eden, isteyen herkesin göbişi dolsun inşallahhh
aleykum selam..hayırlı olsun canm Allahın ıznıyle tutunmuştur bebişin.. Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze ınsallahSelam kizlar bugun 6. Gunum 9 ya da 10. Gun test yapmayi dusunuyorum zaten o gunlerde de regl olmam lazim artik tutunmus olmasi gerekiyor kismet olacaksa tabi regl olmazsam test yapacgim. Rabbim nasip etsin insallah hayirli saglikli evlat nasip etsin
Şimdilik başka birşey kullanmıyorum canım ben folio folik asit kullanıyorum sen ne kullanıyorsunbenıde hemen folık asıte başlattı canm doktorum. başka bısey kullanıyomusun tedaviye kdr
Birde sen nerde başladın tedavineŞimdilik başka birşey kullanmıyorum canım ben folio folik asit kullanıyorum sen ne kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?