Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Selam kizlar bugun 6. Gunum 9 ya da 10. Gun test yapmayi dusunuyorum zaten o gunlerde de regl olmam lazim artik tutunmus olmasi gerekiyor kismet olacaksa tabi regl olmazsam test yapacgim. Rabbim nasip etsin insallah hayirli saglikli evlat nasip etsin
İnşallah tutunmuştur bebişin bize de umut ol canım . Güzel haberlerin olsun

Aynen canim benimde kasik agrilarim var sanci batma bendede yaygin bi sekilde kasiklarimda bel agrimda var goguslerimi hic saymiyorum yuzustu yatmayi birak yan yatamaz oldum.cuma gunu gidicem dr a insllh sanirim arrik hem kese hem kalp atisi duyar

Bende bahcecide yaptrdm ama kaba bi muamale bi ilgisizlik gormedim kimseden ama heryerde zaman zamn hepimiz yasiyoruz boyle kotu tecrubeler

teşekkür ederim,,hoşbuldum,, inşallah iyi olur hepimiz için,,kaç yıldır deniyordunuz?
28 yasindayim 1buck yillik evliyim 1 sene korunudk 4 ay denedik olmayinca bi kontrol olalim dedik bende bi sikinti gorunmedi esime bakildi sperm sayisi xok az ve morfoloji %0 cikinca erken teshis asilama bile teklif etmediler tek sans tup bebek ilk denemem insallh son olur Tabbim cumlemize tattirsin ve doyasiya yasatsin anneligi

benim de bi yumurtalıkta 10-15 görünüyor ama öyle olunca da büyümüyor işte,iğneyle bakalım ne olacak ? Allahın gücüne gitmesin az olsa bi dert , çok olsa bi dert !
Buyurler canim hatta pko lere daha az doz hormon veriyolar 24 yumurtam olustu 23 u olgundu icini ferah tut bende 28 yasindayim

ikisi 30 olmasa da 20-25 civarı ! spermler iyi ama belli olmaz tabi
Ozaman benden cok sanslisin spermler iyiyse Allahn izniyle hic korkma benim 23 yumrtadan 13 u dollenebildi ve sadece 6tane si 5.gun embriyosu olabildi yani yumrtam cok olmasaydi sansim cok az di pko tup bebekte avantaj tamtersi

Bende bahcecide yaptrdm ama kaba bi muamale bi ilgisizlik gormedim kimseden ama heryerde zaman zamn hepimiz yasiyoruz boyle kotu tecrubeler
Aynen öyle herkes farklı tecrübe ediyor.Bazısı çok memnun kalıyor bazısı hiç memnun kalmıyor.bana karşı çok ilgisi davranıldı.doğru düzgün açıklama yapılmadı tedavi süreci aşamalarında ama illa memnun kalan vardır ben malesef hiç memnun kalmadım.

bazı durumlarda asılamayla vakıt kaybetmemek gerekır. yas olarak,yumurta sayısı olarak veya sperm sayısı olarak sınırda olan ınsanlara hemen tüp önerıyorlar. 4 ayda hemen gıtmekle cok ıyı yapmıssınız. fsh ve amh testlerını daha erken yaptırmak ıcın doktor bızı erkenden yonlendırse de kendı kendımıze deneyıp, olmayacak bısey ıcın cabalamasak ıyı olur. bızler ıcın zaman cok onemlı.

Kızlar tedaviye başlayanlar aranızda puregon kullanan var mı?
Benim raporumda puregon yazıyor ama neden gonal f vermedi acaba merak ettim.

Bende senn gibi dusunuyorum ozele para verip bekleme olayi heryerde var bikez.baska bisey icin dr gttm ozele ozamnn parasiyla kirkmilyn da muayne ucrti verdm 4 saat bekledim sonuc gostermek icin sadece bebegm icin beklemisim cok gelmiyo banada aynen ve heryerde bekleme olasiligimiz var vede mecburum elmahkum onlar olmadn buyolu yurumeden kendi kendime bebk sahibi olamiycam doyorum kendime evet bende bahcecide 1 saat bekledm bikez ama dedign gbi opum crt yapildi transferim pazr gunu yapildi hastane dr isi sans isi biraz da

ılaçların ıcınde farklı etken maddeler var arkadasım, ondan olabılır. ben de genelde gonal dıye okuyordum buradakı yorumlarda. ben daha baslamamıstım tedavıye o zamanlar. bana da gonal verır dıye dusundum ama ılk asılamada menogon verdı. sımdı 2. asılamada hem menogon hem de gonal verdı. ıkısını de kullanıyorum.

Aynen kendimde saglikciyim az biraz bu islerinicindeyim 1 yil yasmin kullandim korunmak icin ne bir ara kanama ne bir killanma biraktim yine ne bi adet geckmesi azalmasi hicbi degisiklik olmadi hormon testleri normal cikti baska bi sorun oldugunu hissetmistim hatta bir yil dogm kontrol hapi kullandnen az 6 ay bekle 1 sene dur bekle olur dediler ki oyle de olabilirdi biraz tez canliyim ben kirkyilda bi ise yaradi sorunu bulduk yola bi an once girdik insallah mutlu sonada ulasiriz cumlemizde insallah

2014 hazıranında cocuk dusunuyoruz dıye doktora gıttım,genel bı muayene olayım bısey var mı yok mu dıye. sadece vajınal muayene yaptı,temız dedı o kadar. bır de folık asıt verdı. 5 ay sonra yıne gıttım yumurta var mı,catlama yakın mı,hangı gunler ılışkı daha uygun dıye kontrol ettırmeye gıttım,yıne bısey yok,su gunler yap dedı o kadar. 10 ayın sonunda daha fazla beklemeyelım dedık ve gıttık doktora. fsh 14,73 cıktı. bu ılk tanısmamdı fsh la( bana pat dıye erken menopoz,siz gidin tüp yaptırın dırek dedı. tabı bız sok olduk esımle. ılk gıttıgımde 1 sene once fsh ıstese,amh baktır dese bu ıslere 1 sene once baslardık ama tabı herseyde bır hayır var demekten baska carem yok. 8 mayısta ogrndım bu durumumu. o gunden sonra hıc bosluk vermeden butun yapmam gerekenlerı yaptım. bazı kısılerı okuyorum,ertelıyorlar yaptırmalarıı gereken seylerı. maddı durumdan dolayı yapmayanlara tabıkı bısey demıyorum ama korkudan yaptırmayanlar vakıt kaybedıyorlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…