Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ya evet cok acıklama yanı sadece bılmen gereken ve yapman gerekenı soyluyolar aslında galıba cok sey soyleyıp kafa karıstrmak mı ıstemıyolar bılmıyorum o konuda evet haklısın ama ben onuda astım koyun gıbıyım gel gel gıt gıt sunu iç bu iğneyı yap o ilacı kes asıl benım dr ılgısız transfer sonrası 15.gunu test 17.gun test resmen trasfer sonrası 33.gunde de usg ye cagırdı diyorumya tez canlıyım ama kendimi unuttum Rabbimden hayrlısını istiyorum tabi gonlumdekını Allah bılıyo baska carem yok

Aynen cok haklısın ben adetın 3.gunu gıttm fsh lh prolaktın ostrojen tsh testosteron baktrdım tahlıl sonuclarımla hazır gıttım dt a ona sadece usg yapmak kaldı cok dogru aslında ılk ıstemesı gereken kan tahlılıydı kı acıkca cocuk ıstemıyle gıtmıssın daha ne ıste malesef kımse ısını tam olarak yapmıyo o yuzeden işinizi Allahtan baska kimseye tamamen birakmamak guvenmemek lazm bu devırde malesef işimiz cok zor ...

Evet bana arkdalarım cevrem kızmıstı daha dur bakalım olur halbukı ben her ay bos bos umıtlenırdım o 4 ay boyunca tek bı ağrı kesıci içmedim belkı ya gebeysem dıye tabı hepsı bos her adette ben husran agla yıkıl en azından saglıklıysa da kısıler ona guvenıp dener bekler ama once bunu bılmek lazm o yuzden hiiiç vakıt kaybedilmemeli drları dinlemeyın yasınız genc yenı evlisin 1 sene bekle falan beklemeyın herseyınıze baktrın normalmı ondan sonra da herseyu oluruna bırakın gerısı Allaha kalmıs

siz hangı asamadasınız,neler yaptınız
Ben hazıranda ogrendım durımumuzu ramazan gecsın dedık temmz sonu tedvıye basladık aguststa opu oldu 1 ay ara verdı dr ohss rıskıne karsı hemde rahım dınlensın due eylul 6 da transfer oldu 21 eylulde pozıtf ı gordum suan hcg olarak gebeyım ama kese kalp arısı gormedım ınsallh 9 ekımde bu cuma randevum var proestan amp olıyorum 2 amp kalcafan bu araa 40ı tamaml7cam devam edermı bellı degıl bakalım neler olacak

Çok üzüldüm zor bir süreç peki dış gebelik geçirince tüpler alınmadı mı ben alınıyor diye duymuştum ama ne derece doğru bilmiyorum.Benimde 2 tüpümde kapatıldı şubat ayında
Ben Laparoskopi oldum açılmayınca bıraktı doktor. Ben de duydum ama doktor boyle bisey soylemedi

Cok iyi yapmissiniz erken hareket etmekle. Bize normal daha cok bi sure gecmemis diye bekleyin falan dediler biz de normal zannettik herseyi. Hala daha hic genetik test isteyen olmadi bu arada. Onemli olan bir caresinin bulunmus olmasi. Ustelik dogal yolla hamile kalacak saglikli bir ciftten daha fazla. Sadece tutunmasi gerekecek embriyonun o da her 4 kadindan 1 inde ilk denemede tutuyor. Sansin bol olsun.

Ya anlamiyorum bende doktorlari. Yani bu testlerin maliyeti var ama birak onu biz dusunelim. Versin elimize listeyi biz yaptircaz belki. Sirf yoktur birsey deneyin demelerini dinlemek icin kac kere muayene parasi vermisimdir.

Tekrardan hayırlı olsun tedavin inşallah Allah sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar versin tez zamanda canım
Allah razı olsun canım benım ınsallah Allah tum tedavı gören arkadaslarımızada nasıp etsın bırbırımıze umut olalımda şu surecı güzel atlatalım Allahın ıznıyle

ENBİYA 89 : Ey Rabbim, beni yalnız başıma bırakma.(Hayırlı bir evlat nasip et)Sen varislerin en hayırlısısın.

AL-İ İMRAN 38 : Ey Rabbim, bana kendi yanından (lütuf ve kereminle) tertemiz ve mübarek bir çocuk nasip et.Şüphe yok ki sen duayı işiten (ve kabul eden)sin.

SAFFAT 100 : Ey Rabbim, bana salih kullardan olan bir çocuk ihsan et.

Sagolasın aynen bızdende genetık test falan ıstemedıler basarısızlık dusuk olmadan malesef genetk test yapalım demıyolar

Sagolasın aynen bızdende genetık test falan ıstemedıler basarısızlık dusuk olmadan malesef genetk test yapalım demıyolar
tüp bebekten önce genetık testı vss. yaptıranlar oluyormuş ama maddiyata bakıyor bırazda.insanlarda umut dünyası işte hepımız olur başta yaptırmaya gerek yok dıyoruz zaten yıpranıyoruz maddı manevı bu yüzden tutmayıncada en sona kalıyor testler Allahım inşallah bu testlere gerek kalmadan hepımıze nasıp etsın annelıgı

Evet ama ıste basında deselerki bide genetık test yapalim ne olur ne olmaz dese durumu olan yaptrr yıne en azından bılmıyorum hayrlısı

Siz iyi cikmasina ragmen 1 ay arayla 2 kere yaptirmissiniz. Doktor mu istemisti? Biz yaptirali 1 seneyi gecti istemedi de doktor.. Ama zaten tup bebek denenirken goruyorlardir herhalde...
Ilki devlet hast idi verdik. Ozele gittik asilama dedi o zaman yapti.. son ikisinide rapor alabilmek icin verdik simdi 3. Cuyu istiolar oda düşük cikarsa tüp icin rapor verecekmis devlet. 16 sini beklioz onun icin

Kizlar ben esime genetik testi yapalim dedim en basta o kadar cok arastiriodumki artik esim kizmaya baslamisti bana ama capaya gittik 3 ay sonra cikti cok sukur temizdi tup bebek merkezinede goturduk sonucu yoksa icim rahat etmezdi..orda yaptirdan dunya para

Çok teşekkürler canım, Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…