- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
tabı testlere baya gıdıyor canım.. insanlar tüp bebegı sağdan soldan bularak bı sekılde zor karşılıyor artı bıde test parası ekleninceKizlar ben esime genetik testi yapalim dedim en basta o kadar cok arastiriodumki artik esim kizmaya baslamisti bana ama capaya gittik 3 ay sonra cikti cok sukur temizdi tup bebek merkezinede goturduk sonucu yoksa icim rahat etmezdi..orda yaptirdan dunya para
herşey olabilir canım yaKızlar bizde eşime DNA hasar ve morfoloji yaptırdık ama sonucu alamadan tüpe başlıcaz bazen çarşıdaki hesap eve uymuyur . Ben iki aşılamamdada her testi eksiksiz yaptım herşey mükemmeldi tutmadı . Acaba doktorların bende atladığı bir konumu var ?
Gobek dediler canm bana evde ben yapiyorum.Ben clexanı koldan yaptırıyorum hep. Sana özellikle göbekten mi yaptır dediler?? Vitamin ilacına gelince aslında acil bir değişiklik değil ben merakımdan sordum devam et der sanıyordum o zaman söyledi zaten. Hadi bakalım gelsin eylülcük
Hakkina hayirlisi ins bebisin senledirBen 35 yaşındayım . 28 yaşında kızıma hamile kalmışım sorunumuz yoktu meğer Allahın lütfuymuş bu kadar kolay olması farketmemişiz. Şimdi bir süredir istiyoruz olmuyor eşim spermiyogram yaptırdı morfoloji çok bozuk günde 2 paket sigara içiyor. Kürler falan derken aşılama düşünmeye başlamıştık ki rezerv azlığı çıktı vaktim de yok. Hemen öğrenir öğrenmez o ay tüp bebeğe başladık. İlaçların dozu fazla kullanıldı yumurta çok olsun diye ama 3 tane oldu. Rahim dinlensin diye 1 ay dondurdular. Bu ay transfer oldu. 3. Günüm beklemedeyim. Hepimizin hakkında hayırlısı
Tutunma belirtisi olabilir canimKızlaaar kasıklarımda şiddetli ağrı var. Transferin 3. Günü daha etkisi olmaz dimi. Bu adet zamanım geliyor onun ağrısımıdır ilaçlardan mıdır. Bu durumu yaşayan oldu mu transferden sonra
Aynen bende senin gibi 5.6 aylik.hamile gibiyim.sislik canm ilaclardan oldu transferden beride iyice artti .hadi hakkina hayirlisi ins tutarSelam arkadaslar
Bugun transferimin 6.gunu 2 embriyo enjekte edildi ve dualarimla bekliyorum
14 ekim test gunum dr.oyle dedi bir sey sormak istiyorum ben de inanilmaz siskinlik var karnim ve mide sanki 6_ aylik gebe gibiyim tamam hormon igneleri ilaclar wtki ediyordur bantlar kullaniyorum progestron igne folikasit ve coraspirin ve bi hap daha var estro ile baslayan:)) yani tabiki ostrojen ve progestron yukleniyor haliyle sisiyorum
Sizde bunlari yasayan var mi? Ve gecici mi acaba yoksa yandim simdiden 68 kg oldum kabizlik da var ve o kadar dikkat ediyorum yediklerime bol bol su iciyorum ama oluyor siskinlik kilo alimi gaz problemi en belirgin yasadiklarim
Kasik agrilarim ara ara oluyor
Tabiki rabbim saglik versin ve bebislerimizin bize tutunmasini nasip etsin
Canm bize ilac olarak inofolic , crinone jel,progestan bide kan pihtilasmasini onleyici igne yazdi ha bi de ostrojen bandi belimize yapistrdik .hamile.oldugumu ogrenince cikardim.Bende merak ettim. Estrofem ve crinone jel başka birşey kullanmıyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. İçeriği ne acaba. İğne kullanan jel kullanmıyor mu
O igneleri kullanmadim canm dr a bi sor istersen prigestan aliyosan ama o yapiyo uykuTekrar merhaba arkadaşlar, menogon ve puregon iğneleri vuruluyorum tüp bebek tedavisi için, inanilmaz halsizlik ve bitkinlik yapıyor iğnelerden sonra bir de başağrısı. Sizde de oluyor mu yoksa benim ki psikolojik mi :/ ????
Kuzum merhaba burda kayisi cicegi diye bi arkadas var kan testinden bi gun once yapti idrar testi negatif cikti.yani idrara cok.guvenme hayirlisi .olsun bu arada bence gebesin 8 . gun cok erken Rabbim.yuzunu guldursun.insallah tek embriyomu.koydurdunkızlar bende dondurulmuşlarla tedavi oldum dün 8.günümdü evde gebelik yaptım negatif çıktı...ovulasyonda çıkar diye okumuştum onda da silik çizgi bile çıkmadı...kan verdim 4.2 sizce değer artar mı??
Prigestan almiyorum şu an canim, henüz yumurtalari büyütme aşamasindayiz sanirim pazartesi toplarlar. Prigestan ne için veriliyor?O igneleri kullanmadim canm dr a bi sor istersen prigestan aliyosan ama o yapiyo uyku
Bebegin tutunmasi dusuk.olmamasi icin canmPrigestan almiyorum şu an canim, henüz yumurtalari büyütme aşamasindayiz sanirim pazartesi toplarlar. Prigestan ne için veriliyor?
Bebegin tutunmasi dusuk.olmamasi icin canm
kuzum sen hamilesin hayırlı ugurlu olsun çok çok sevindim walla kendi derdimden seni farketmedim...çift embriyoydu canım 3.gün embriyosuydu...idrarda negatif olunca dedim ovulasyon yapayım onda gebelik varsa çift çizgi çıkıyormuş ya onda da çıkmayınca yıkıldım resmenKuzum merhaba burda kayisi cicegi diye bi arkadas var kan testinden bi gun once yapti idrar testi negatif cikti.yani idrara cok.guvenme hayirlisi .olsun bu arada bence gebesin 8 . gun cok erken Rabbim.yuzunu guldursun.insallah tek embriyomu.koydurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?