Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

tabı testlere baya gıdıyor canım.. insanlar tüp bebegı sağdan soldan bularak bı sekılde zor karşılıyor artı bıde test parası eklenince yapan yaptırır yıne ama umut dünyası işte.

Kızlar bizde eşime DNA hasar ve morfoloji yaptırdık ama sonucu alamadan tüpe başlıcaz bazen çarşıdaki hesap eve uymuyur . Ben iki aşılamamdada her testi eksiksiz yaptım herşey mükemmeldi tutmadı . Acaba doktorların bende atladığı bir konumu var ?

herşey olabilir canım ya inşallah tüp bebiş tutar sana sımsıkııı sarılırr

okadar heyecanlı ve düşünceliyim ki kafamı nasıl dagıtcam bılmıyorum bı yanım tutcak olcak dıyo bı yanım ya olmazsa dıyor bı uzuntu bı sevınc nolcak böyle bılmıyorum ıyı dusunmeye çalışıyorum dua edıyorum : ( Allahımın ıznıyle olcakkkk : (

Gobek dediler canm bana evde ben yapiyorum.

Hakkina hayirlisi ins bebisin senledir

Selam arkadaslar
Bugun transferimin 6.gunu 2 embriyo enjekte edildi ve dualarimla bekliyorum
14 ekim test gunum dr.oyle dedi bir sey sormak istiyorum ben de inanilmaz siskinlik var karnim ve mide sanki 6_ aylik gebe gibiyim tamam hormon igneleri ilaclar wtki ediyordur bantlar kullaniyorum progestron igne folikasit ve coraspirin ve bi hap daha var estro ile baslayan:)) yani tabiki ostrojen ve progestron yukleniyor haliyle sisiyorum
Sizde bunlari yasayan var mi? Ve gecici mi acaba yoksa yandim simdiden 68 kg oldum kabizlik da var ve o kadar dikkat ediyorum yediklerime bol bol su iciyorum ama oluyor siskinlik kilo alimi gaz problemi en belirgin yasadiklarim
Kasik agrilarim ara ara oluyor
Tabiki rabbim saglik versin ve bebislerimizin bize tutunmasini nasip etsin

Aynen bende senin gibi 5.6 aylik.hamile gibiyim.sislik canm ilaclardan oldu transferden beride iyice artti .hadi hakkina hayirlisi ins tutar

Bende merak ettim. Estrofem ve crinone jel başka birşey kullanmıyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. İçeriği ne acaba. İğne kullanan jel kullanmıyor mu
Canm bize ilac olarak inofolic , crinone jel,progestan bide kan pihtilasmasini onleyici igne yazdi ha bi de ostrojen bandi belimize yapistrdik .hamile.oldugumu ogrenince cikardim.

Tekrar merhaba arkadaşlar, menogon ve puregon iğneleri vuruluyorum tüp bebek tedavisi için, inanilmaz halsizlik ve bitkinlik yapıyor iğnelerden sonra bir de başağrısı. Sizde de oluyor mu yoksa benim ki psikolojik mi :/ ????

O igneleri kullanmadim canm dr a bi sor istersen prigestan aliyosan ama o yapiyo uyku

kızlar bende dondurulmuşlarla tedavi oldum dün 8.günümdü evde gebelik yaptım negatif çıktı...ovulasyonda çıkar diye okumuştum onda da silik çizgi bile çıkmadı...kan verdim 4.2 sizce değer artar mı??

4.2 çok düşük
Umarim artar ikinci test önemli, iki kati artıyorsa o zaman belli olur

Kuzum merhaba burda kayisi cicegi diye bi arkadas var kan testinden bi gun once yapti idrar testi negatif cikti.yani idrara cok.guvenme hayirlisi .olsun bu arada bence gebesin 8 . gun cok erken Rabbim.yuzunu guldursun.insallah tek embriyomu.koydurdun

Kuzum merhaba burda kayisi cicegi diye bi arkadas var kan testinden bi gun once yapti idrar testi negatif cikti.yani idrara cok.guvenme hayirlisi .olsun bu arada bence gebesin 8 . gun cok erken Rabbim.yuzunu guldursun.insallah tek embriyomu.koydurdun
kuzum sen hamilesin hayırlı ugurlu olsun çok çok sevindim walla kendi derdimden seni farketmedim...çift embriyoydu canım 3.gün embriyosuydu...idrarda negatif olunca dedim ovulasyon yapayım onda gebelik varsa çift çizgi çıkıyormuş ya onda da çıkmayınca yıkıldım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…