Merhaba Badefnekuzum sen hamilesin hayırlı ugurlu olsun çok çok sevindim walla kendi derdimden seni farketmedim...çift embriyoydu canım 3.gün embriyosuydu...idrarda negatif olunca dedim ovulasyon yapayım onda gebelik varsa çift çizgi çıkıyormuş ya onda da çıkmayınca yıkıldım resmen
Hic ykilma ins tutunacak bebisin sana moralini yuksek tut. Dondurulmusun varmi. Darisi sanada tum isteyenlerede olsun gulum. Sikma canini test gunune kadarda baska test yapma moral bozuklugundan.baska.bisey degil bu testlerkuzum sen hamilesin hayırlı ugurlu olsun çok çok sevindim walla kendi derdimden seni farketmedim...çift embriyoydu canım 3.gün embriyosuydu...idrarda negatif olunca dedim ovulasyon yapayım onda gebelik varsa çift çizgi çıkıyormuş ya onda da çıkmayınca yıkıldım resmen
Transferden sonra yazar canmacaba bana neden o ilaçtan yazmadi ki doktor
Toplamada narkoz aliyosun bisey hissetmiyosun. Transferde hic aci yok.normal.mayene gibi rahat olursan aci cekmezsin idrara sıkışık gidiceksinMerhaba Badefne
Birsey sormak istiyorum canim ben henüz topama ve transfer işlemi hakkinda çok deneyim okuyamadim, transfer işlemi acitiyor mu yada agri oluyor mu
Himm bende evham yaptim yoksa birseyi eksik mi yapiyoruz diyeTransferden sonra yazar canm
yok canım transfer ağrılı bir işlem değil sadece sıkışık giriyorsun o biraz zorluyor dayanamayacak derecede içeriye alıyorlar ama sen kendini yarım saat dayanabilecek derecede hazırla hakkında hayırlısı olsun inşMerhaba Badefne
Birsey sormak istiyorum canim ben henüz topama ve transfer işlemi hakkinda çok deneyim okuyamadim, transfer işlemi acitiyor mu yada agri oluyor mu
yok canım dondurulmşum 2 tane vardı onu da kullandık..inşallah sonucum iyi olur ...Hic ykilma ins tutunacak bebisin sana moralini yuksek tut. Dondurulmusun varmi. Darisi sanada tum isteyenlerede olsun gulum. Sikma canini test gunune kadarda baska test yapma moral bozuklugundan.baska.bisey degil bu testler
Ben iğneden korkan birisi olarak hergün iğne vurulmaya alişamamişken, nasil rahat olurum pek bilemiyorum ama bu yasadiğimiz süreci yaşanlarin olduğunu bilmek güç veriyor nedenseToplamada narkoz aliyosun bisey hissetmiyosun. Transferde hic aci yok.normal.mayene gibi rahat olursan aci cekmezsin idrara sıkışık gidiceksin
Amin, sabirla umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz, hepimize sağlikli bebişler nasip olsun ins.yok canım transfer ağrılı bir işlem değil sadece sıkışık giriyorsun o biraz zorluyor dayanamayacak derecede içeriye alıyorlar ama sen kendini yarım saat dayanabilecek derecede hazırla hakkında hayırlısı olsun inş
aynen bende cok korkardım yanı cok agır bıyerım ağrısa doktor ıgne yapalım dese dahı o ağrıyı ceker yınede ıgne olmaz hap ıcerdım .. sımdıyse bıan once ıgne olmayı bekliyorumBen iğneden korkan birisi olarak hergün iğne vurulmaya alişamamişken, nasil rahat olurum pek bilemiyorum ama bu yasadiğimiz süreci yaşanlarin olduğunu bilmek güç veriyor nedense
yok canım transfer ağrılı bir işlem değil sadece sıkışık giriyorsun o biraz zorluyor dayanamayacak derecede içeriye alıyorlar ama sen kendini yarım saat dayanabilecek derecede hazırla hakkında hayırlısı olsun inş[/QUOTE
Cnm merhaba. Aslında çıkan sonucun 5 e yakın olmuş. 10. Gün 10 civarı 12. Günde inşallah 20 civarına ulaşır gibi. Tabiki arada tekrar şu hcg içeren iğnelerden yapmadıysan. Oda iyi fena değil belki geç tutunuyordur bebişiniz. O yüzden yinede ilaçlarınızı bırakmayın. Dikkat esin kendinize. Ben pozitifi aldığım gün yaptıgım test hala silikti. Teste hayaelet çizgi çıkabilmesi için bile 30-40 larda olması gerek değerinizin en az. Oda 14. Günlerinize denk gelir inşallah.
Masallah ! Iyi bi sayi !Buyurler canim hatta pko lere daha az doz hormon veriyolar 24 yumurtam olustu 23 u olgundu icini ferah tut bende 28 yasindayim
Canim esinin sperm sayisi morfoloji durumu nasilKızlar bizde eşime DNA hasar ve morfoloji yaptırdık ama sonucu alamadan tüpe başlıcaz bazen çarşıdaki hesap eve uymuyur . Ben iki aşılamamdada her testi eksiksiz yaptım herşey mükemmeldi tutmadı . Acaba doktorların bende atladığı bir konumu var ?
bende bisey olmadi canim bi de migrenim var benim ama cok heycanli ve olumluydum..stres yapma canim bol su icTekrar merhaba arkadaşlar, menogon ve puregon iğneleri vuruluyorum tüp bebek tedavisi için, inanilmaz halsizlik ve bitkinlik yapıyor iğnelerden sonra bir de başağrısı. Sizde de oluyor mu yoksa benim ki psikolojik mi :/ ????
yok canım transfer ağrılı bir işlem değil sadece sıkışık giriyorsun o biraz zorluyor dayanamayacak derecede içeriye alıyorlar ama sen kendini yarım saat dayanabilecek derecede hazırla hakkında hayırlısı olsun inş
o mıgren ıllatı banada bulaştı cnm yaBende b
bende bisey olmadi canim bi de migrenim var benim ama cok heycanli ve olumluydum..stres yapma canim bol su ic
Canım benimde 7.günüm ve bütün şikayetlerini aynen bende yaşıyorum. Gaz şişkinlik kasıklarımda ağrı hepsi var yani.sanırım normal bunlar.Selam arkadaslar
Bugun transferimin 6.gunu 2 embriyo enjekte edildi ve dualarimla bekliyorum
14 ekim test gunum dr.oyle dedi bir sey sormak istiyorum ben de inanilmaz siskinlik var karnim ve mide sanki 6_ aylik gebe gibiyim tamam hormon igneleri ilaclar wtki ediyordur bantlar kullaniyorum progestron igne folikasit ve coraspirin ve bi hap daha var estro ile baslayan:)) yani tabiki ostrojen ve progestron yukleniyor haliyle sisiyorum
Sizde bunlari yasayan var mi? Ve gecici mi acaba yoksa yandim simdiden 68 kg oldum kabizlik da var ve o kadar dikkat ediyorum yediklerime bol bol su iciyorum ama oluyor siskinlik kilo alimi gaz problemi en belirgin yasadiklarim
Kasik agrilarim ara ara oluyor
Tabiki rabbim saglik versin ve bebislerimizin bize tutunmasini nasipetsin
Bende de migren var ama iğneden sonra oluşan ağri migren agrisi gibi değil, sanirim dediğin gibi bol su içmem gerekiyor. Su içesim de pek gelmiyorBende b
bende bisey olmadi canim bi de migrenim var benim ama cok heycanli ve olumluydum..stres yapma canim bol su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?