Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Merhaba Badefne
Birsey sormak istiyorum canim ben henüz topama ve transfer işlemi hakkinda çok deneyim okuyamadim, transfer işlemi acitiyor mu yada agri oluyor mu

Hic ykilma ins tutunacak bebisin sana moralini yuksek tut. Dondurulmusun varmi. Darisi sanada tum isteyenlerede olsun gulum. Sikma canini test gunune kadarda baska test yapma moral bozuklugundan.baska.bisey degil bu testler

Merhaba Badefne
Birsey sormak istiyorum canim ben henüz topama ve transfer işlemi hakkinda çok deneyim okuyamadim, transfer işlemi acitiyor mu yada agri oluyor mu
Toplamada narkoz aliyosun bisey hissetmiyosun. Transferde hic aci yok.normal.mayene gibi rahat olursan aci cekmezsin idrara sıkışık gidiceksin

Merhaba Badefne
yok canım transfer ağrılı bir işlem değil sadece sıkışık giriyorsun o biraz zorluyor dayanamayacak derecede içeriye alıyorlar ama sen kendini yarım saat dayanabilecek derecede hazırla hakkında hayırlısı olsun inş

Hic ykilma ins tutunacak bebisin sana moralini yuksek tut. Dondurulmusun varmi. Darisi sanada tum isteyenlerede olsun gulum. Sikma canini test gunune kadarda baska test yapma moral bozuklugundan.baska.bisey degil bu testler
yok canım dondurulmşum 2 tane vardı onu da kullandık..inşallah sonucum iyi olur ...

Toplamada narkoz aliyosun bisey hissetmiyosun. Transferde hic aci yok.normal.mayene gibi rahat olursan aci cekmezsin idrara sıkışık gidiceksin
Ben iğneden korkan birisi olarak hergün iğne vurulmaya alişamamişken, nasil rahat olurum pek bilemiyorum ama bu yasadiğimiz süreci yaşanlarin olduğunu bilmek güç veriyor nedense

Amin, sabirla umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz, hepimize sağlikli bebişler nasip olsun ins.

Ben iğneden korkan birisi olarak hergün iğne vurulmaya alişamamişken, nasil rahat olurum pek bilemiyorum ama bu yasadiğimiz süreci yaşanlarin olduğunu bilmek güç veriyor nedense
aynen bende cok korkardım yanı cok agır bıyerım ağrısa doktor ıgne yapalım dese dahı o ağrıyı ceker yınede ıgne olmaz hap ıcerdım .. sımdıyse bıan once ıgne olmayı bekliyorum

Canim esinin sperm sayisi morfoloji durumu nasil

Bende b
bende bisey olmadi canim bi de migrenim var benim ama cok heycanli ve olumluydum..stres yapma canim bol su ic

Bizde huriye048 arkadaşımız hergün test yaptı 6. Günden sonra 8. Gün idararda hayalet çizgiyi gördüğünde kan tes ti yanılmıyorsam 35 civarı çıkmıştı. Değilmi huriş

Bende b
bende bisey olmadi canim bi de migrenim var benim ama cok heycanli ve olumluydum..stres yapma canim bol su ic
o mıgren ıllatı banada bulaştı cnm ya ramazandan snra acayıp bı bas ağrısı donmesı bıanda oldu ölüyorm sandım doktora gttk atak gecırıyomusum hemen ılac felen verdı onları ıctm gectı cok sukur. bıkac hafta snra ıkıncı atak geldı bı ılac vardı ıcınde 6 tane var onu ıctım hemen ertesı gun gectı.sımdı bayadır yok cok sukur. 4 ay ıcınde 4 kez atak gecırırsem mıgren hastası oluyomusum.

Canım benimde 7.günüm ve bütün şikayetlerini aynen bende yaşıyorum. Gaz şişkinlik kasıklarımda ağrı hepsi var yani.sanırım normal bunlar.

Kizlar ya bi yaI okudum moralim bozukdu. Bi drun yazisi..3 defa tup denedikden sonra basari sansi kalmio 3 defada olmuyosa sans yoktur filan yazio((

Bende b
Bende de migren var ama iğneden sonra oluşan ağri migren agrisi gibi değil, sanirim dediğin gibi bol su içmem gerekiyor. Su içesim de pek gelmiyor

canım ya inşallah artar ovulasyonda tek çizgi çıkınca baya üzüldüm dün ama herşeyde vardır bir hayır diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…