Bende gazetede haber okudum iki ay önce falandi kadin dokuzuncu tüp bebek denemesinde hamile kalmiş hatta eşim okuttu bak insanlar ne kadar azimli pes etmemiş diye. İstersen google yaz dokuzuncu tüp bebek denemesinde hamile kalan diye haber çıkar sanirimKizlar ya bi yaI okudum moralim bozukdu. Bi drun yazisi..3 defa tup denedikden sonra basari sansi kalmio 3 defada olmuyosa sans yoktur filan yazio((
yok cnm oyle bısey yaa.. 20. tup bebek denemesınde tutturanlar ınsan degıl ozamanKizlar ya bi yaI okudum moralim bozukdu. Bi drun yazisi..3 defa tup denedikden sonra basari sansi kalmio 3 defada olmuyosa sans yoktur filan yazio((
Google sevinç nevruz 9. Denemesinde tüp bebek yazarsan görürsün tatlimKizlar ya bi yaI okudum moralim bozukdu. Bi drun yazisi..3 defa tup denedikden sonra basari sansi kalmio 3 defada olmuyosa sans yoktur filan yazio((
Aşilamada eşinin siperm sayisi çok önemli değil ki onlar zaten içinden en canli ve kaliteli olanlarini yumurtaliklarina yerlestiriyorlar içerde doğal yola birleşsin diye. Yani bu noktada eşinin siperm sayisinin düşük olmasi yada yüksek olmasindan ziyade rahmine tutunmasi önemli diye biliyorumKızlar tutmayan aşılamamdaki eşimin sperm sonucu eşim istemiş bugün merkezden .hadi bakın Nasıl söyleyin bana
Hayır canım öyle şeylerle moralini bozman benim bir tanıdıgım 8. Tüp denemesinde bebek sahibi olduklarını söylemişti tabi ozaman yemi evliyiz düşünmüyoruz falan çok ilgimi çekmemişti. Ama daha sonra tüp bebege mecbur kalınca bravo dedim maşallah ne azim varmış insanlarda yılmadan devam etmişlerdi. Bizz daha birde ikide yıkılıyoz artık 3. Tede olmazsa daha uzun bir ara verrim diyordum ben. en yakın bir dostumda 4. Denemesinde çokkk berbat durumdaydı. Opudan sonra narkoz onu çok sarsmıştı günlerce hastanede yattı. Artık çocuk falan duymak istemiyordu. Embriyolar 5. Güne yaşamasa 3. Günde falan transfer olması mümkün değildi. Ama rabbim o dip yapan sıkıntılar içinden verdi yavrusunu şimdi kucagında 8 aylık dünya tatlısı.Kizlar ya bi yaI okudum moralim bozukdu. Bi drun yazisi..3 defa tup denedikden sonra basari sansi kalmio 3 defada olmuyosa sans yoktur filan yazio((
yok yok en az 20 milyon istiyorlar ve hıza bakıyorlar ben 2 kere oldum ikiside tutmadı . Erkek spermide baya önemli çünkü bazı arkadaşlarımın eşlerinden dolayı aşılama yapılamadı.Aşilamada eşinin siperm sayisi çok önemli değil ki onlar zaten içinden en canli ve kaliteli olanlarini yumurtaliklarina yerlestiriyorlar içerde doğal yola birleşsin diye. Yani bu noktada eşinin siperm sayisinin düşük olmasi yada yüksek olmasindan ziyade rahmine tutunmasi önemli diye biliyorum
Himm doğrudur hiz önemli. Biz hiç aşilama denemeden direk tüp bebek yapiyoruz benimde eşimin spermleri 20 milyonun altinda ve yavaş ama doktor, bence önce aşilama yapalim bunlarin önemi yok bizim için diye bir önceki mesajimda olduğu şekliyle anlattiyok yok en az 20 milyon istiyorlar ve hıza bakıyorlar ben 2 kere oldum ikiside tutmadı . Erkek spermide baya önemli çünkü bazı arkadaşlarımın eşlerinden dolayı aşılama yapılamadı.
yok yok en az 20 milyon istiyorlar ve hıza bakıyorlar ben 2 kere oldum ikiside tutmadı . Erkek spermide baya önemli çünkü bazı arkadaşlarımın eşlerinden dolayı aşılama yapılamadı.
Himm doğrudur hiz önemli. Biz hiç aşilama denemeden direk tüp bebek yapiyoruz benimde eşimin spermleri 20 milyonun altinda ve yavaş ama doktor, bence önce aşilama yapalim bunlarin önemi yok bizim için diye bir önceki mesajimda olduğu şekliyle anlatti
Lab. Ta dolleniyor hepsi demissiniz o zaman alinan butun yumurtalarin dollenmesi gerekmez mi ?Aşılamada bende sperm sayısının önemli oldugunu biliyorum ve hareketli olmasının önemli oldugunu biliyordum. Çünkü kendi gidip yumurtayı bulacak dölleyecek hareket edecek. Tüp benekte sayı ve hareket çok önemlimdeğil. Önemli olan sağlıklı sperm bulmak nasılsa labta dölleniyor hepsi
rapor ıcın yaş sınırları , kac denemen olduğu vs.. gereklı dıye bılıyodum ama yanlışmı acaabaİşin kötü tarafi devlet aşilama yapmadan tüp bebek giderlerini karşilamiyor. Ancak sperm sayisi düşükse aşilama tutmuyor velhasil sirf tüp bebek giderlerini devlet ödesin diye sperm sayisi düşük ve aşlamaya uygun olmayan aileler aşilama yapmak zorunda bırakiliyor. Biz bu yüzden aşilama yaptirmadan araştirma hastanesine para ödeyerek yani heyet raporsuz tedavi görüyoruz
Dipblue canim sen özelde mi yaptiriyorsun tüp bebeği?Aşılama sayısı düşük ve morfoloji düşük hastalar için oyalamadan başka bişey değil. Birde yine ciddi para ödeniyormuş. Nerdeyse tüp bebegin yarısına yakın o yüzden bizim doktorumuz hiç önermedi direk tüp dedi boşa vakit ve para harcamayın demişti
nasıp ıste kuzumBen rapor için yaptırmadım . Aşılama olmadan direk tüp olsaydı içimde kalırdı sanki tutacak gibi düşünürdüm . Tüp benim için hep son çare oldu. Eşim bana yaşın küçük bekle diyor ama beklemek bana zaman kaybettirir yaş ilerleyince şansım artmaz azalır . Eşimde artık çok dikkat ediyor eskiden çok umursamazdı şimdi test sonuçlarını kendi arayıp merkezlerden topluyor ne günlere kaldık
Bende senin gibiyim canin bazen diyorum tamam olacak bebisim benimle bazende galiba tutmadi ne yapacam ben simdi diye karalari bağlıyorum ama bebisimiz bizi neden biraksin degil mi annesini birakmaz onlar siki siki tutunacaklar inaniyorum insallah bizi bu çıktığımız taşlı dikenli yolda tek birakmayacaklarokadar heyecanlı ve düşünceliyim ki kafamı nasıl dagıtcam bılmıyorumbı yanım tutcak olcak dıyo bı yanım ya olmazsa dıyor bı uzuntu bı sevınc nolcak böyle bılmıyorum ıyı dusunmeye çalışıyorum dua edıyorum : ( Allahımın ıznıyle olcakkkk : (
Canim inan ki yaş sınırını bilmiyorum, ben 29 yaşindayim, doktor heyet raporu istersen aşilama yapalim demişti demek ki 30 yaş öncesi alinabilyor diye mantik yürütebilirizrapor ıcın yaş sınırları , kac denemen olduğu vs.. gereklı dıye bılıyodum ama yanlışmı acaaba
aynen bizim çocuğumuz olsa biz dakika dakika yazarız burayanasıp ıste kuzumAllah doldursun kucağımızı ınsallah bıan önce sağlıkla alalım yavrularımızı.. ozamanda ben sana yazarım saat saat :)))))))))))))))))
yanlış olmasın bende 23 ve 39 yas arası dıye bılıyorum canımCanim inan ki yaş sınırını bilmiyorum, ben 29 yaşindayim, doktor heyet raporu istersen aşilama yapalim demişti demek ki 30 yaş öncesi alinabilyor diye mantik yürütebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?