- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
ahahah koptum yaa :)))))) görmemiş olcaz dedin yaa: )))))))aynen bizim çocuğumuz olsa biz dakika dakika yazarız burayagörmemiş olucaz kolaymı ne sıkıntılar yaşıyoruz...
Canin beninde 9. Günüm dun yaptigim idrar testimde negatif cikti ama test gunum cumartesi gunu insallah orda bebisimi gorurumkızlar bende dondurulmuşlarla tedavi oldum dün 8.günümdü evde gebelik yaptım negatif çıktı...ovulasyonda çıkar diye okumuştum onda da silik çizgi bile çıkmadı...kan verdim 4.2 sizce değer artar mı??
Allahın ıznıyleee sımsıkı tutunsunlar canım ınsallahhh..Bende senin gibiyim canin bazen diyorum tamam olacak bebisim benimle bazende galiba tutmadi ne yapacam ben simdi diye karalari bağlıyorum ama bebisimiz bizi neden biraksin degil mi annesini birakmaz onlar siki siki tutunacaklar inaniyorum insallah bizi bu çıktığımız taşlı dikenli yolda tek birakmayacaklar
Canim rapor için yaptirmamiş olabilirsin ben zaten genel sağlik siateminden bahsettim. Bende acaba aşilama denesemiydim belki de tutacakti diye düşünmüyor değilim ama doktor bize aşilamanin şansi tüp bebeğe göre düşük dediği için sürecin uzamasindan ( vurulacağım iğnelerin sayilarinin artmasindan) korktumBen rapor için yaptırmadım . Aşılama olmadan direk tüp olsaydı içimde kalırdı sanki tutacak gibi düşünürdüm . Tüp benim için hep son çare oldu. Eşim bana yaşın küçük bekle diyor ama beklemek bana zaman kaybettirir yaş ilerleyince şansım artmaz azalır . Eşimde artık çok dikkat ediyor eskiden çok umursamazdı şimdi test sonuçlarını kendi arayıp merkezlerden topluyor ne günlere kaldık
idrar önemsiz kan önemli benim kanda negatif çıktıCanin beninde 9. Günüm dun yaptigim idrar testimde negatif cikti ama test gunum cumartesi gunu insallah orda bebisimi gorurum
tabi zaman kaybı gibi görünüyor ama benim aşılama ile hamile kalan arkadaşım var . ben zaman kaybetmemek için çok arka arkaya oldum .ilk aşılama haziran ikinci aşılamam eylül .Canim rapor için yaptirmamiş olabilirsin ben zaten genel sağlik siateminden bahsettim. Bende acaba aşilama denesemiydim belki de tutacakti diye düşünmüyor değilim ama doktor bize aşilamanin şansi tüp bebeğe göre düşük dediği için sürecin uzamasindan ( vurulacağım iğnelerin sayilarinin artmasindan) korktum
Çok hizlisin maşallahtabi zaman kaybı gibi görünüyor ama benim aşılama ile hamile kalan arkadaşım var . ben zaman kaybetmemek için çok arka arkaya oldum .ilk aşılama haziran ikinci aşılamam eylül .
Merhaba @siyahnci ,Bende merak ettim. Estrofem ve crinone jel başka birşey kullanmıyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. İçeriği ne acaba. İğne kullanan jel kullanmıyor mu
herşeyim elden ayrı annem bana öyle derÇok hizlisin maşallah. Ben haziranda doktora gittim karar verip tedaviye başlamam ekim ayını buldu
aaa o ne demk yaa.. sankı bu süreçten gecen herkesın pskolojısı cokmu yerınde ıllakı stres oluyor ınsan..bır gun de saglık ocagındakı doktoruma gıttım bısey sormak ıcın. soruyu hatırlamıyorum ama cevap benı benden almıstı. sen bu stresle ıstesen de gebe kalamazsın dedı pat dıye. oyle dıyecegıne benı yonlendırse en basından fsh baktır dıye daha ıyı olurdu ama nerdeeeee.
İnş güzel bir sonuç alırsın canımİnşallah canımmm. burada kayasıçiçeği ve sen bana çok umut oldunuz. Yazdıklarınızı kendimmiş gibi okuyorum. Çok da umutluyum. İnşallah yıkılmam
Benim transfer sonrası arada bir çok sık değil hafif kasık ağrısı solda (önceden de ara ara olurdu) kasıkta ve alt karında arada bir dolgunluk hissi oldu halen de arada bir oluyor transferin 4. Günü sabahtan akşama kadar yaklaşık 10 saat kadar şiddetli ama çok şiddetli değil orta düzey bir karın ağrım oldu aynı adet olacakmışım gibi. Transferin 8. Günü yine sabahtan akşama kadar sol kasığımda şiddetli yine aşırı şiddetli değil orta düzey ağrım oldu sol bacağıma da vuruyordu dizime hatta ayağıma kadar. O gün boyunca bazen şiddetlendi bazen hafifledi. Sonra da bi daha olmadı. Ama bu belirtilerin benzeri diğer tedavi görmediğim bazı aylarda da aşılama yaptırdığımda da olmuştu. Kesin bir gösterge değil. Belirtisi olup hamile olmayan da var belirtisi olmayıp hamile olan da. Belirtilere takılmayın kızlar. Sadece umutlu pozitif olun güzel düşünün güzel olsun inş. İnş isteyen herkes bebişlerine kavuşur en kısa zamandaCanım benim 5.günüm.şiddetli olmasa da ara ara benimde ağrım var.bende sebebini bilmiyorum.ilk transferim benim.deneyimli arkadaşlar bize bi fikir verirmisiniz
canım idrar için daha cok erken bekle kana baktırMerhaba arkadaslar..benim transferim 1 ekimde oldu..transfer sonrasi birsuru ilac iciyorum ve igne vuruluyorum karnimda ßißlik ve kadiklarimda gôgüslerimde hassasiyet ilk gunden beri var..12sinde test yaptiricam ama bekleyemeyip bugun test yaptim hicbisey cikmadibakalim hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?