- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
daha 5 gunun var canm acele etme bekle bıdaha yaptırırsın son gun. ınsallah tutunmuştur bebişMerhaba arkadaslar..benim transferim 1 ekimde oldu..transfer sonrasi birsuru ilac iciyorum ve igne vuruluyorum karnimda ßißlik ve kadiklarimda gôgüslerimde hassasiyet ilk gunden beri var..12sinde test yaptiricam ama bekleyemeyip bugun test yaptim hicbisey cikmadibakalim hayirlisi...
Canim su anda yasadiklarinin hepsini ben de yasadim. İlaclarin yan etkileri, maaleswf tutunma belirtisi diye birsey yok. O yuzden hepimi heyecanla acaba diyouz. Umarim tutunmustur bebegin. Ama kendini dinleme sakin. Otur kitap oku film izle. 12 gunu stres etmeden gecirmeye bak.Selam arkadaslar
Bugun transferimin 6.gunu 2 embriyo enjekte edildi ve dualarimla bekliyorum
14 ekim test gunum dr.oyle dedi bir sey sormak istiyorum ben de inanilmaz siskinlik var karnim ve mide sanki 6_ aylik gebe gibiyim tamam hormon igneleri ilaclar wtki ediyordur bantlar kullaniyorum progestron igne folikasit ve coraspirin ve bi hap daha var estro ile baslayan:)) yani tabiki ostrojen ve progestron yukleniyor haliyle sisiyorum
Sizde bunlari yasayan var mi? Ve gecici mi acaba yoksa yandim simdiden 68 kg oldum kabizlik da var ve o kadar dikkat ediyorum yediklerime bol bol su iciyorum ama oluyor siskinlik kilo alimi gaz problemi en belirgin yasadiklarim
Kasik agrilarim ara ara oluyor
Tabiki rabbim saglik versin ve bebislerimizin bize tutunmasini nasip etsin
senin kaçıncı gün embriyosu canım...benimde negatif çıkınca forumda okumuştum ovulasyonda çift çizgi çıkarsa hamilelikde olurmuş ama benim o da negatif çıktıCanin beninde 9. Günüm dun yaptigim idrar testimde negatif cikti ama test gunum cumartesi gunu insallah orda bebisimi gorurum
Amin canim aminBenim transfer sonrası arada bir çok sık değil hafif kasık ağrısı solda (önceden de ara ara olurdu) kasıkta ve alt karında arada bir dolgunluk hissi oldu halen de arada bir oluyor transferin 4. Günü sabahtan akşama kadar yaklaşık 10 saat kadar şiddetli ama çok şiddetli değil orta düzey bir karın ağrım oldu aynı adet olacakmışım gibi. Transferin 8. Günü yine sabahtan akşama kadar sol kasığımda şiddetli yine aşırı şiddetli değil orta düzey ağrım oldu sol bacağıma da vuruyordu dizime hatta ayağıma kadar. O gün boyunca bazen şiddetlendi bazen hafifledi. Sonra da bi daha olmadı. Ama bu belirtilerin benzeri diğer tedavi görmediğim bazı aylarda da aşılama yaptırdığımda da olmuştu. Kesin bir gösterge değil. Belirtisi olup hamile olmayan da var belirtisi olmayıp hamile olan da. Belirtilere takılmayın kızlar. Sadece umutlu pozitif olun güzel düşünün güzel olsun inş. İnş isteyen herkes bebişlerine kavuşur en kısa zamanda
Canim benimde test günüm 10 ekim bende test yaptim negatif cikti yarın kanda baktirmayi düşünüyorumMerhaba arkadaslar..benim transferim 1 ekimde oldu..transfer sonrasi birsuru ilac iciyorum ve igne vuruluyorum karnimda ßißlik ve kadiklarimda gôgüslerimde hassasiyet ilk gunden beri var..12sinde test yaptiricam ama bekleyemeyip bugun test yaptim hicbisey cikmadibakalim hayirlisi...
5. Gun embriyosu canimsenin kaçıncı gün embriyosu canım...benimde negatif çıkınca forumda okumuştum ovulasyonda çift çizgi çıkarsa hamilelikde olurmuş ama benim o da negatif çıktı
benim 3.gün embriyosu canım cumartesi benimde test gnü inşallah cumartesi ikimizde hamileyiz diye yazarız buraya5. Gun embriyosu canim
Inşallah canim insallahbenim 3.gün embriyosu canım cumartesi benimde test gnü inşallah cumartesi ikimizde hamileyiz diye yazarız buraya
etmem mi canım hemde nasıl düşünüyorum ben dün verdim 8.günde 4,2 çıktı hevesim kırıldı resmenbadefne canim yarin kanda baktirmayi düşünüyorum insallah üzülerek bir sonucla karşılaşmam sen merak etmiyormusun. Bebisimin benimle olduğunu düşündükçe cok heyecanlaniyorum.
Uzulme canim dün icin de erken yani sonuc icin en az 10 . Olmali diye düşünüyorum.etmem mi canım hemde nasıl düşünüyorum ben dün verdim 8.günde 4,2 çıktı hevesim kırıldı resmenyaaırn bende baktırmak istiyorum ama eşim kızıyor sen yarın inşallah hayırlı haberler ile gelirsin
Hem tüm dr. lar 10-12 gun arasinda test günü veriyorlar sen cok erken baktirmissin bence cumartesi bir suprizle karsilasacaksin cumartesi gunu belkide bir bakmissin 50 cikmis sonucunUzulme canim dün icin de erken yani sonuc icin en az 10 . Olmali diye düşünüyorum.
ayyyy canım agzından bal damlıyor valla inşallah dediğin gibi olur ikimizinde rabbim yüzümüze gülsün inş...şimdi de değer artacak mı diye heyecan sardıHem tüm dr. lar 10-12 gun arasinda test günü veriyorlar sen cok erken baktirmissin bence cumartesi bir suprizle karsilasacaksin cumartesi gunu belkide bir bakmissin 50 cikmis sonucun
Evet hayatım 12. Günde tekrar yaptırırsınHem tüm dr. lar 10-12 gun arasinda test günü veriyorlar sen cok erken baktirmissin bence cumartesi bir suprizle karsilasacaksin cumartesi gunu belkide bir bakmissin 50 cikmis sonucun
Rica ederim canım aklına birşey takılırsa seveseve yardımcı olurumÇok teşekkürler canım, Allah razı olsun.
Aslında istemeli belki şuan problem ver eşinde benim eşiminde 5 ay olmuştu yaptıralı ama tüp bebek dr tekrar istedi zaten 130 tl o kadar para döküyoruz bu işler için işi şansa bırakmamak lazım bence biz üzerimize düşeni yapalım gerisi Allahın takdiri arkadaşımSiz iyi cikmasina ragmen 1 ay arayla 2 kere yaptirmissiniz. Doktor mu istemisti? Biz yaptirali 1 seneyi gecti istemedi de doktor.. Ama zaten tup bebek denenirken goruyorlardir herhalde...
Artar canin artar cunku bence sen tam deger artma aşamasında tahlil yaptirmissin oda düşük degere denk gelmis bence cumartesi gününe kadar yükselecekayyyy canım agzından bal damlıyor valla inşallah dediğin gibi olur ikimizinde rabbim yüzümüze gülsün inş...şimdi de değer artacak mı diye heyecan sardı
Ayy ne güzel canim masallah maşallahkizlarrr cok şukur bugun keseyi gorduk doktor 15 gun sonra gel kalp atişina bakalim dedi darisi butun anne adayi ve adaylara
insallh canim inşalhbAyy ne güzel canim masallah maşallahdarisi bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?