- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
hayırlı uğurlu olsun canmm cok sevındımmm Allahım ınsallah saglıkla kucağına almanı nasıp etsınkizlarrr cok şukur bugun keseyi gorduk doktor 15 gun sonra gel kalp atişina bakalim dedi darisi butun anne adayi ve adaylara
Canım sperm sayısı eğer düşükse veya aşılamaya uygun değilse hemen rapor çıkartabiliyorsunuz devlet hastanesi aşılama yapamaz tüp bebek yapılacak diyor raporuda alabiliyorsunuzİşin kötü tarafi devlet aşilama yapmadan tüp bebek giderlerini karşilamiyor. Ancak sperm sayisi düşükse aşilama tutmuyor velhasil sirf tüp bebek giderlerini devlet ödesin diye sperm sayisi düşük ve aşlamaya uygun olmayan aileler aşilama yapmak zorunda bırakiliyor. Biz bu yüzden aşilama yaptirmadan araştirma hastanesine para ödeyerek yani heyet raporsuz tedavi görüyoruz
Sabirsizlaniyorum ama beklemekten başka caremde yok..bu arada ankaradayim ben ve drum Sarp özcan Acibademde dr..Ankarada tüp bebek düşünenlere gözüm kapali tavsiye ederim..canım idrar için daha cok erken bekle kana baktır
hayırlı olsun cnm bende bu aykı adetımle başlıyorum suan sadece folık asıt ıcıyorum adetımle beraber ıgneye baslıcaz gonalfKizlar merhaba bizde karar verdik ve bu ay tedaviye basladik. Sebesiz inferlite tehsisi kondu ilk ignemi bgn yaptirdim. Bahceciye gidiyoruz cem bey doktorum gayet ilgili bi doktor umarim ilaclar yan etki yapmaz acikcasi biraz korkuyorum Ayni zamanda bir suru vitaminde aldim solgarin Q10 omega3 ve folic asidini kullanmaya basladim herkes butun bunlari kullaniyor mu acaba ?? Allah hepize yardimci olsun zor bir surec
Saol cnm hepimiz istedigimizi aliriz insallah baska bi vitamin vermedimi doktor. Banada cok fazla ghayırlı olsun cnm bende bu aykı adetımle başlıyorum suan sadece folık asıt ıcıyorum adetımle beraber ıgneye baslıcaz gonalf
bildigim kadariyla evde yapilan testlerde sonucu degistiriyor. Kan testinde deil cnmArkadaslar simdi kafama birsey takildi transferden sonra dr. Bana pregnyl 1500'luk iki tane igne verdi bu ignenin birtanesini transferin 3. Digerini de 10. Vurdurmami söyledi. Simdi yorumlari okuyunca ptegnly ignenin sonucu etkileyebilecigi soyleniyor o zaman nasil olacak cumartesi günü sonuca kandan baktirsam bile sonuç yine dogru olmayacaktir degilmi
hayırlı olsun cnm bende bu aykı adetımle başlıyorum suan sadece folık asıt ıcıyorum adetımle beraber ıgneye baslıcaz gonalf
Şuan bende folik asit kullanıyorum sadece içinde B12+iyot var canımKizlar merhaba bizde karar verdik ve bu ay tedaviye basladik. Sebesiz inferlite tehsisi kondu ilk ignemi bgn yaptirdim. Bahceciye gidiyoruz cem bey doktorum gayet ilgili bi doktor umarim ilaclar yan etki yapmaz acikcasi biraz korkuyorum Ayni zamanda bir suru vitaminde aldim solgarin Q10 omega3 ve folic asidini kullanmaya basladim herkes butun bunlari kullaniyor mu acaba ?? Allah hepize yardimci olsun zor bir surec
Canim biz hastanede dr a bir kez kontrol ucreti odedik geri kalanini genart tup bebek merkezine odedik.kızlar sımdı hocayla anlaştıktan snra başka bı hastanenın labaratuvrnı kullanıyoruz yaa.. o hastaneye her gıdısımızde ayrıyeten ucret oduyormuyuz kan aldırma test vs.. bılen varmı
Onlar pratısyen hekım canım onlar bılmezlerkı bılselerde dusunemezler baslarına gelseydı bunu yasasalardı bılırlerdı bende saglık ocagnda hemsreyım basıma geldı suan en ınce ayrıntısını bılıyorum dr dan coksey bıliyorumbır gun de saglık ocagındakı doktoruma gıttım bısey sormak ıcın. soruyu hatırlamıyorum ama cevap benı benden almıstı. sen bu stresle ıstesen de gebe kalamazsın dedı pat dıye. oyle dıyecegıne benı yonlendırse en basından fsh baktır dıye daha ıyı olurdu ama nerdeeeee.
İnsallah tutmustur buyuk emek harcadik..daha 5 gunun var canm acele etme bekle bıdaha yaptırırsın son gun. ınsallah tutunmuştur bebiş
Doktorum ısrarla gününú bekle diyor negatif ciktikca moralin bozulucak bunu lendine yapma diyor..ama duramio insan☺Canim benimde test günüm 10 ekim bende test yaptim negatif cikti yarın kanda baktirmayi düşünüyorum
sabret cnm bak ıdrar testı yapıp negatıf çıkıp son gunu pozıtıf çıkan cok bunu gıbı bırsuru hıkaye. bekle bıraz daha az kaldı..Doktorum ısrarla gününú bekle diyor negatif ciktikca moralin bozulucak bunu lendine yapma diyor..ama duramio insan☺
Destek icin tesekkurlersabret cnm bak ıdrar testı yapıp negatıf çıkıp son gunu pozıtıf çıkan cok bunu gıbı bırsuru hıkaye. bekle bıraz daha az kaldı..
Yani canim sen gününü bekle. belkide bebisin kizdir annesi o yuzden kendini guninden once belli etmiyor o yuzden sabirli ol. Boncuk boncuk bakan bir kizin olsun istemezmisinDoktorum ısrarla gününú bekle diyor negatif ciktikca moralin bozulucak bunu lendine yapma diyor..ama duramio insan☺
Ayyyy kiz cocukmu gec belli oluo bunu ilk kez duydum:))Yani canim sen gününü bekle. belkide bebisin kizdir annesi o yuzden kendini guninden once belli etmiyor o yuzden sabirli ol. Boncuk boncuk bakan bir kizin olsun istemezmisin
Sanırım herşeyi bilmemiz işlerine gelmiyor.Mesela benim bir arkadaşım var herşeyi biliyor yani doktor şunu yapıyoruz ama şu nedenden diye açıklıyor.Ben ikinci tedaviye başladığımda önde giden çatlamak üzere olan yumurtam vardı o şekilde başlanmaması gerekiyormuş tabi şimdi öğreniyorum ben bunu.başladılar ve o baskın folükül büyük olduğundan hepsini baskıları ve diğerleri gelişmedi.bana bundan bahsetselerdi birdahaki ay yapalım derdim ama başlarına buyruk davranıyorlar.olan da bize oluyor tabi..Ya evet cok acıklama yanı sadece bılmen gereken ve yapman gerekenı soyluyolar aslında galıba cok sey soyleyıp kafa karıstrmak mı ıstemıyolar bılmıyorum o konuda evet haklısın ama ben onuda astım koyun gıbıyım gel gel gıt gıt sunu iç bu iğneyı yap o ilacı kes asıl benım dr ılgısız transfer sonrası 15.gunu test 17.gun test resmen trasfer sonrası 33.gunde de usg ye cagırdı diyorumya tez canlıyım ama kendimi unuttum Rabbimden hayrlısını istiyorum tabi gonlumdekını Allah bılıyo baska carem yok
Doğru söylüyor, bu süreci stressiz geçirmen gerekirken boşu boşuna üzme kendini.Doktorum ısrarla gününú bekle diyor negatif ciktikca moralin bozulucak bunu lendine yapma diyor..ama duramio insan☺
Bu bahçeci nasıl bir yermiş ya... Bu kadar yoğunlukta sizleri telefon açsanız hatırlıyorlar mı gerçekten?Sanırım herşeyi bilmemiz işlerine gelmiyor.Mesela benim bir arkadaşım var herşeyi biliyor yani doktor şunu yapıyoruz ama şu nedenden diye açıklıyor.Ben ikinci tedaviye başladığımda önde giden çatlamak üzere olan yumurtam vardı o şekilde başlanmaması gerekiyormuş tabi şimdi öğreniyorum ben bunu.başladılar ve o baskın folükül büyük olduğundan hepsini baskıları ve diğerleri gelişmedi.bana bundan bahsetselerdi birdahaki ay yapalım derdim ama başlarına buyruk davranıyorlar.olan da bize oluyor tabi..
Benim transferim 2.günü olacaktı gece arayıp Mustafa bahçecinin transfere gelemeyeceğini bildirdiler.bunlar her merkezde illaki okuyordur ama bir doktorun transfere gelmemesi çok büyük bir olay..
Çok yoğun insanlar saatlerce bekletiliyor .Tabiki bekleriz onda sıkıntı yok ama hem en yüksek ücretler Bahçecide hemde kapasiteden fazla hasta kabul ediliyor doktor sayısı haliyle yetmiyor.Yorgunluktan hastalarla yeteri kadar ilgilenip gerekli özeni gösteremiyorlar.Adamın gözünü para bürümüş cirosuna bakıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?