Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım sperm sayısı eğer düşükse veya aşılamaya uygun değilse hemen rapor çıkartabiliyorsunuz devlet hastanesi aşılama yapamaz tüp bebek yapılacak diyor raporuda alabiliyorsunuz

Kizlar merhaba bizde karar verdik ve bu ay tedaviye basladik. Sebesiz inferlite tehsisi kondu ilk ignemi bgn yaptirdim. Bahceciye gidiyoruz cem bey doktorum gayet ilgili bi doktor umarim ilaclar yan etki yapmaz acikcasi biraz korkuyorum Ayni zamanda bir suru vitaminde aldim solgarin Q10 omega3 ve folic asidini kullanmaya basladim herkes butun bunlari kullaniyor mu acaba ?? Allah hepize yardimci olsun zor bir surec

Arkadaslar simdi kafama birsey takildi transferden sonra dr. Bana pregnyl 1500'luk iki tane igne verdi bu ignenin birtanesini transferin 3. Digerini de 10. Vurdurmami söyledi. Simdi yorumlari okuyunca ptegnly ignenin sonucu etkileyebilecigi soyleniyor o zaman nasil olacak cumartesi günü sonuca kandan baktirsam bile sonuç yine dogru olmayacaktir degilmi

hayırlı olsun cnm bende bu aykı adetımle başlıyorum suan sadece folık asıt ıcıyorum adetımle beraber ıgneye baslıcaz gonalf

hayırlı olsun cnm bende bu aykı adetımle başlıyorum suan sadece folık asıt ıcıyorum adetımle beraber ıgneye baslıcaz gonalf
Saol cnm hepimiz istedigimizi aliriz insallah baska bi vitamin vermedimi doktor. Banada cok fazla g
bildigim kadariyla evde yapilan testlerde sonucu degistiriyor. Kan testinde deil cnm

Şuan bende folik asit kullanıyorum sadece içinde B12+iyot var canım

kızlar sımdı hocayla anlaştıktan snra başka bı hastanenın labaratuvrnı kullanıyoruz yaa.. o hastaneye her gıdısımızde ayrıyeten ucret oduyormuyuz kan aldırma test vs.. bılen varmı
Canim biz hastanede dr a bir kez kontrol ucreti odedik geri kalanini genart tup bebek merkezine odedik.

Yanliz ben tedavi basladigindan beri ki bu tedavi 19 agustosta basladi 1 ekim transfer gunune kadar acaip şiştim igneler haplar çok şişirdi beni..warmi benim gibi çok şişen??

Onlar pratısyen hekım canım onlar bılmezlerkı bılselerde dusunemezler baslarına gelseydı bunu yasasalardı bılırlerdı bende saglık ocagnda hemsreyım basıma geldı suan en ınce ayrıntısını bılıyorum dr dan coksey bıliyorum

Doktorum ısrarla gününú bekle diyor negatif ciktikca moralin bozulucak bunu lendine yapma diyor..ama duramio insan☺
Yani canim sen gününü bekle. belkide bebisin kizdir annesi o yuzden kendini guninden once belli etmiyor o yuzden sabirli ol. Boncuk boncuk bakan bir kizin olsun istemezmisin

Sanırım herşeyi bilmemiz işlerine gelmiyor.Mesela benim bir arkadaşım var herşeyi biliyor yani doktor şunu yapıyoruz ama şu nedenden diye açıklıyor.Ben ikinci tedaviye başladığımda önde giden çatlamak üzere olan yumurtam vardı o şekilde başlanmaması gerekiyormuş tabi şimdi öğreniyorum ben bunu.başladılar ve o baskın folükül büyük olduğundan hepsini baskıları ve diğerleri gelişmedi.bana bundan bahsetselerdi birdahaki ay yapalım derdim ama başlarına buyruk davranıyorlar.olan da bize oluyor tabi..
Benim transferim 2.günü olacaktı gece arayıp Mustafa bahçecinin transfere gelemeyeceğini bildirdiler.bunlar her merkezde illaki okuyordur ama bir doktorun transfere gelmemesi çok büyük bir olay..
Çok yoğun insanlar saatlerce bekletiliyor .Tabiki bekleriz onda sıkıntı yok ama hem en yüksek ücretler Bahçecide hemde kapasiteden fazla hasta kabul ediliyor doktor sayısı haliyle yetmiyor.Yorgunluktan hastalarla yeteri kadar ilgilenip gerekli özeni gösteremiyorlar.Adamın gözünü para bürümüş cirosuna bakıyor..

Bu bahçeci nasıl bir yermiş ya... Bu kadar yoğunlukta sizleri telefon açsanız hatırlıyorlar mı gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…