Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bu bahçeci nasıl bir yermiş ya... Bu kadar yoğunlukta sizleri telefon açsanız hatırlıyorlar mı gerçekten?
Doktor pek hatırlamıyor.Zaten öyle herzaman ulaşamıyorsun.6ydı yanlış hatırlamıyorsam mesai bitiyor.Doktorların zaten numarası yok gece acil bişi olsa ulaşamıyorsun.Aldıkları paranın hepsini haketmiyorlar kesinlikle!

Lab. Ta dolleniyor hepsi demissiniz o zaman alinan butun yumurtalarin dollenmesi gerekmez mi ?
Şöyleki mesela benden 15 yumurta toplanıyor çatlatma iğnesinin yapıldıgında malum bürün yumoşlar synı büyüklükte ve kalitede olmuyorla mesela ogun 14 mm olan yumurta zaten olgun irmyumırta değil tabiki döllenme yeteneği yok. Döllenmiyor dolayısıyla, bazanda okumuşsunuzdur yumurta boş çıktı diyen arkadaşlar oluyor. Buda döllenme yeteneğinin olmadığı manasına geliyor. O sebeple elbetteki laboratuvarda dölleniyor ama gelişim gösteremiyor, uygun olgunlukta olmuyor. Zaten geriye en iyileri döllenip çogalıyor ve embriyyo oluştruruyor

Belki doktordan kaynaklaniyordur mustafa bahceci yogun oluyormus ole duydum her zaman opuya yada transfere giremiyormus ama ben aytun hanimda tedavi gordum cok fazla sira hicbizaman beklemedim hemsiresi idil hanim beni ismen biliyordu aytun hanimlada telefonda gorustum gayet taniyordu durumumu biliyordu ayrica telide vardi hem aytun hanimin hem idil hanimin ben problem yasamadim yani cok sukur herkes ozel ilgi gosterdi transfer gunu psikolog geldi embriyologla gorustum icim rahatti her konuda

Kızlar bu morfoloji ne diyor bana açıklarmısınız ?

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 47
10 tane mesela 20 mm lik yumurta olsa arasindan 2-3 tane cikmaz mi ki dollenebilen ?

Mrb canm bende bahceciye gidiyorm bende bunlari kullaniyirum

Canim ben mustafa beyi iki kere gordum ama bu adam yurtdisina giden ekibinde uzman doktoru olan biri ben uzman dr u arayip konusuyorum ..cok hassas seyler yasiyoruz ama onlarda bu devirdeki en buyuk sorunla ugrasiyolar ...

Doktorla alakalı olabilir.Biz tedaviye başladığımızda özellikle teyid aldık opu ve transfere gireceksiniz değil mi diye.Takibi de ben yapıcam Dedi ancak çoğu Zaman asistanı muayene etti.Ve inan ağzından tek bir kelime çıkmadı gidişatla ilgili devam devam sadece okadar.Mustafa bahçeci de ilk tedavi negatif sonrasında doğru düzgün açıklama yapamadı malesefki doz kaynaklı olan bir durumdu.Bunu kendisine söyledim ebeledi geveledi.yani merkez çok kaliteli ancak biz Yanlış doktor seçimi yaptık tek doktorun takip etmesi farklı ama önüne gelenin muayene etmesi apayrı illa bi yanlışlık oluyor.
Netice de nasipse heryerdr olur.Tutsaydı bende memnun kalacaktım ama yaşanan olumsuzluklar insanı daha da çok üzüyor..

Nasılsınız kızlar bi kaç gündür yazamadım meleğim artık benimle değil günlerdir yaptırdığım testlerde dış gebelik şüphesi vardı ve bugün düşüş yaşamaya başladık ikinci kez bu kaybı yaşadım ama Allaha sığınıyorum verende o alanda daha büyük acılar vermesin hepinize dua ediyorum güzel sonuçlar alın inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar Allaha emanet olun

Gecmis olsun hayirlisi hakkimizda neys
O olsun

aaa, olur mu ama? Ben doktorumu cep telefonundan pazar günü ve bayramda bile aradım. Acil birşey olsa ne yapıyorsun? Hoş acil ne olabilir, ama diyelim ki ilaç dokundu.

Teşekkür ederim Allah sizlere yaşatmasın
Çok geçmiş olsun. Onu okumuştum, Tamamen doğal bir olay. Bir talihsizlik sadece. Bir daha yaşamazsın umarım. Düşünsene eskiden bu kadar teknoloji olup da bunu göremezken kadınlara ne oluyormuş acaba? Bu devirde yaşadığımız için şanslıyız öyle düşün. Yoksa zaten 70 yıl önce olsa kısır bu diye geri verirdi kocam beni babama herhalde

Maalesef bu talihsizlik beni 3 denememde 2 defa üst üste buldu ne diyelim nasip bi süre zorlamamak en doğrusu akışına bıraktım artık

Aynen canim benimde kasik agrilarim var sanci batma bendede yaygin bi sekilde kasiklarimda bel agrimda var goguslerimi hic saymiyorum yuzustu yatmayi birak yan yatamaz oldum.cuma gunu gidicem dr a insllh sanirim arrik hem kese hem kalp atisi duyar
Tatlım bize transfer sonrası yüzüstü yatmak yasaklandı ne zamana kadar bilmiyorum kontrolde sorucam. Sen de doktoruna sor istersen belki yüzüstü yatma der canım

Cok dogru soru soran meraklı bılgılı hasta sevmıyolar acıklamak anlatmak la zaman kaybetmek yorulmak ıstemıyolar bısey soruyosun sen sımdı buna kafanı yorma bunı dusunme dıyo ve evet dr un transfere gelmemesı gercekten olay benımkısıde toplamaya gelmemıstı ama en onemlısı transfer yaaa cok zor coook

Merhaba canım. İlaçlar bende ciddi yankı yapmadı. Rahat ol rahatsız etmiyor iğneler. Bana sadece folijasit verdi başka vitamin kullanmıyorum

Canım aşılamada başarı şansı çok yüksek değil zaten %10-15 yani o nedenle 2 denemede tutmaması çok şaşırtıcı değil bence ama sen yine de doktoruna danış bu durumu. En doğrusunu o söyler ek tetkik histeroskopi gerekir mi vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…