Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Saol cnm amin..cok tesekkurederim cok heyecanliyim suan
Bende heyecanlıyım senn kadar canımmm
Sabah aradılar hast 9 tanesını donduruyolar kalan 4 tanesını de bıraz daha bekletıcekler gelısımı ıcın inşallh onlarda gelısır ama cok sukur 9 tanede yeter inşallah bende rahatladım artk gonul rahatlıgıyla adetımı beklıycem sımdılık benden bukadar gelecek yenı haberlerım yok artk sızı takıp edıcemmm

gözün aydın :)

tşk,bişey daha sorayım,kuru inciri kaynatıp suyunu mu içtin yoksa,sadece yemek de yeterli mi?
Ben geçen ay incir kürünü uygulamıştım o zamanlar ramazan ayı olduğundan iftarda ve sahurda inciri kaynattığım suyu içtim, kalan posasını da tatlı da kullandım eşim artık incirli bişeyler yemekten bıkmıştı:) ama ben de çok işe yaradı 4 yumurtam vardı o ay. Fakat eşimde sıkıntı olduğu sonradan anlaşıldı.Şu anda da tüp bebek için daha hiçbir hazırlığım yok fakat incir kürünü yine deneyeceğim.

Ben bile heyecanlandım şu an. Gönlüne göre olsun , emeklerin boşa gitmesin inşallah.

Cnm nasi gidio kontrole gttnmi?
Gittim bi kere gittim dcucum igne vermislerdi ya bugun 4.gün ignelerimi oluyorum aslinda 13unde muayeneye cagirmisti bakti ben geriliyorum yorgunluktan doktor dedi senin cok bisey degismicek yumurtalarinda senin durumundaki birine gore iyi en iyisi bu persembe sabah catlamamasi icin igne yap 15inde muayeneye gel.izmire sehir disindan gidiyorum calistigim ve cok yogun oldugum icin ancak ctesi muayeneye gidebilyorum oyle ayarladik esim de igneleri yapiyor sağolsun öyle canim sende durumlar nasil iyisindir insallah..

Kizlar transferimin 3.gunu bugun acayip belim agriyo uykum hic yok ve ilk kez sabah aciktim normalde hic yemezdim karnim geceden beri gurul gurul ediyo bi siskinlik var neler oluyo bana yasayan var mi bole ?????
benim 3 ve 4 gun belim felaket tutulmustu bu ne diyodum megerki tutunmaseysıymıs bide sol kasıgımda hissediyodum ben hep orada oldugunu biliyodum bastan beri bende cok acıkırdım sişkinlik normal yumurta toplama işleminden kaynaklı ve seninki guzel gidiyo emin ol sonu hayırlı tabi belirtiye takılmamak gerek ben 7 gun test yapmıstım evde sılıkti ama cıktı 9 gun gene yaptım gene cıkmıstı

tşk ederim,benim de amh düşük olduğu için neler iyi gelir diye araştıryorum,tşk ederim tekrar ,ben de deneyeceğim

Belim kopacak gibi birden bi batiyo fecii sol kasigimda da agrim var umarim tutunuyordur bebisim

tutunuyo tutunuyo allahın izniyle benimde öyleydi gögüslerde bsy varmı
Goguslerime elimi degemiyorum agriyo sis damarlarim belirginlesti nerdeyse karnimdada adet sancisI gibi bi agri bi geliyo bi gidiyo ilik bi dus aldim transferden beri ilk dusum :) korktum bise olur die 3.gunu bekleyim dedim senin nasil geciyo bebegin tutunmus sana masallah

Yok canim benim agustos sonunda ilk tup bebegim tutmustu ama ilerlemedi aldilar ordan yasadiklarimi soyluyorum ayni benim belirtileri yasiyosun hatta gogusler aciyo sertlesiyo damarlasiyo ucuda karariyo oyle olunca esim bana ne hissediyosun bence sen hamilesin demisti :)

Cnmm bnmm allah gonlune gore versn umarim en kisa zamanda tekrar tadarsin hamisligi valla karisik duygulardayim adet sancisi desem bi geliyo gidiyo belim agriyo kasiklarim batiyo gogusler desen sis sis elim yuzum bi hos umarim vardr umitlenmekte istemiyorum hayirlisi olsun insallah bkalim

Olsun sen genede umitlen cok ise yariyo canim hatta ben o kdr icimde olduguna inandimki test gunumden bi gun once bazi sahislar sirf moralimi bozmak icin yapmadiklari kalmadi o gece oyle yiprattim oyle kastimki kendimi aglamaktan icim disima cikti dedim bebegim dusucek cunku inaniyodum icimde olduguna ve ertesi gun o kdr sey yasamama ragmen pozitif o yuzden inan icinde olduguna

Sanki var biseyler hissediyorum ama iste umutlanmak zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…